- 14 Haziran 2019
- 15.966
- 80.986
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
AA çok üzüldüm ya çabuk gelir umarımOnu tam bilmiyorum ama muhtemelen temelli olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AA çok üzüldüm ya çabuk gelir umarımOnu tam bilmiyorum ama muhtemelen temelli olmaz
ben kimle kavga edeceğim artık.kudraaa acilen dönnnOnu tam bilmiyorum ama muhtemelen temelli olmaz
Evet o yaşta ki bütün adamlar pattes cücüğüciddeen 31 yaşında aşkı bulacağına mı inanıyorsun
tamam buluşursun cart curt ama
o yaşta düzgün adam olmaz
Konu sahibine göre biz yarı bedenimizi toprağa gömüp ölümü beklemeliyiz sanırım Madagaskar animasyon filmindeki zürafa gibi.31 yaşındayım.
Evli barklı çocukluyum, boşansam yine aşık olurum.
Neden geç olsun be?
biz onun kilolarına laf mı ediyoruz ki o bizim 30 u geçmiş yaşımıza takmış tee allahımmmKonu sahibine göre biz yarı bedenimizi toprağa gömüp ölümü beklemeliyiz sanırım Madagaskar animasyon filmindeki zürafa gibi.
Bunu diyenlerin pek azı gelip birine derman oluyor, işleri güçleri biziz ama ne tuhaf ki işsiz olan da yine biziz.Hayır mesela kudrayı banlamişlar neden konu sahiplerine ters cevap veriyormuş linçliyormuş rahatsız ediyor yani insanları okey, bir çok kişi benim gibi bu konu sahiplerinden sikayetçi bizde soyluyoruz yorum yazmayın gözardı edin cevabı alıyoruz artık konu sahipleride konudan bile engelliyor öyle yapsalarmış o zaman onlarda
Kilo verilir ama yaş verilmez cınımsss.biz onun kilolarına laf mı ediyoruz ki o bizim 30 u geçmiş yaşımıza takmış tee allahımmm![]()
![]()
1 senedir 2 kilo veremedi o öyle kolay değil.kendimden biliyorum verilmiyorKilo verilir ama yaş verilmez cınımsss.
O öyle bakıyor bence. Kadın gelmiş 21 yaşına bir daha 18 yaş olur mu? Ama olmuşsa 90 kilo, üç aya 75 olabilir.
Oyhh konu sahibi olarak konuşmak çok zor be![]()
Sen de bilmiyorsun demek(!)1 senedir 2 kilo veremedi o öyle kolay değil.kendimden biliyorum verilmiyor![]()
![]()
acilen sevişmesi lazım.yoksa düz duvara tırmanacakKeşke tıp beyin nakli yapacak kadar ilerlese ve sen beyin nakli olsan bu beyinle yaşamak zor.
Halalarim 25 den önce evlenmedi, bende tabiki.
Teyzem 43 yaşında aradığı aşkı buldu, menopoz sandi hamile kaldı.
Ama sen bu kafayla işin çok zor. Allah yardımcın olsun.
Kuzenim evlenecek 30 yaşında. Kariyer sahibi bir hanim.
acilen sevişmesi lazım.yoksa düz duvara tırmanacak![]()
![]()
Konu sahibine göre biz yarı bedenimizi toprağa gömüp ölümü beklemeliyiz sanırım Madagaskar animasyon filmindeki zürafa gibi.
biz onun kilolarına laf mı ediyoruz ki o bizim 30 u geçmiş yaşımıza takmış tee allahımmm![]()
![]()
Ben 25 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı ben öleyim o zamanartık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
Yanlis yerdesin tinder tarzi sitelerde gezinartık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
2 ay sanırım.Onu tam bilmiyorum ama muhtemelen temelli olmaz