- 1 Eylül 2014
- 26.097
- 30.467
- 798
- 35
- Konu Sahibi VanessaRinki
Bence de çok geç
Senden geçmiş o işler
Senden geçmiş o işler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kudra bildiğim kadarıyla temelli gitmedi. Banı uzun bu sefer, aksi bir durum olur mu bilemeyiz tabii ki.Kudra temelli mi gitti şimdi
Onsuz da tadı olmaz buraların yaKudra bildiğim kadarıyla temelli gitmedi. Banı uzun bu sefer, aksi bir durum olur mu bilemeyiz tabii ki.
arada sinirlerimi bozuyor çata çata tartışıyorum ama hiç hakaret etmedik birbirimize.bak ben bile gelsin diyorum düşünOnsuz da tadı olmaz buraların ya
kınamayacağım, kınamayacağım da zorluyorsunuzartık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım
ciddeen 31 yaşında aşkı bulacağına mı inanıyorsun
tamam buluşursun cart curt ama
o yaşta düzgün adam olmaz
Laf söyledi bal kabağı.ciddeen 31 yaşında aşkı bulacağına mı inanıyorsun
Aynen, huzurevinden rezervasyon yaptır. 2 bilemedin 3 seneye taşınırsınartık 21 oldum sayılır.
ben artk çok yaşlandım
Trollün bayrak sallayani hem de, baydı artık, bı ara güldük eğlendik, artık komik de değil.Troll olduğunuza emin oldum. Bu saçmalama konusundaki popülaritenizi devam ettirmek amacıyla konu açtığınız o kadar bariz ki.
Kilo çok daha büyük bir engel bu arada beğenilme konusunda. Bana sorsan 20 yaşında 90 kilo birini mi yoksa 40 yaşında fit birini mi tercih edersin diye, 40 ve fiti tercih ederim. Birçok insan da öyle der. Sorunu yanlış yerde arıyor.biz onun kilolarına laf mı ediyoruz ki o bizim 30 u geçmiş yaşımıza takmış tee allahımmm![]()
![]()
ya hayat o kadar tekdüze degil yaciddeen 31 yaşında aşkı bulacağına mı inanıyorsun
Hayır mesela kudrayı banlamişlar neden konu sahiplerine ters cevap veriyormuş linçliyormuş rahatsız ediyor yani insanları okey, bir çok kişi benim gibi bu konu sahiplerinden sikayetçi bizde soyluyoruz yorum yazmayın gözardı edin cevabı alıyoruz artık konu sahipleride konudan bile engelliyor öyle yapsalarmış o zaman onlarda
Troll olma ihtimalinden bağımsız olarak yazayım;artık 21 oldum sayılır.
ben artk çok yaşlandım
Tam bir trolsün.artık 21 oldum sayılır.
ben artk çok yaşlandım
anammm sonunda bu yorumuda mı yaptı pesss.Laf söyledi bal kabağı.