20 yaşından sonra tanşmak

zorunlualan bundan kat kat mantıklı kadın.bunda mentalite bir tuhaf.kim tanışmadığı çocuğun annesine oğlundan hamileyim demeyi düşünür? :KK45:
Kim nette fotosunu beğendiği adama limonlu turtam diye mesaj atar, kim adamın anasına gidip hamileyim al beni oğluna demeye kalkar🤣

@KudrAlobar ın banı ne zaman bitecek bilgisi olan var mı ?

Yorumunu beğenmedikleri kişiyi göz ardı edebilirler; ilgili yorumu onlar görmez, olur biter.

Konudan üye engellemekte garip bir şekilde kullanılıyor. Beğenilen yorum sebebiyle , yorum dahi yapmadığınız konudan engellenebiliyorsunuz.
Temmuzda dönecek. Benim de hiç hoşlanmadığım, ciddi antipati duyduğum üyeler var burada. Kimseyi de gidip çocuk gibi onu siteden atın bunu siteden uzaklaştırın, öyle yorum yapıyor, böyle yorum yapıyor diye şikayet etmiyorum. Ne münasebet yöneticilere mesaj bile yazmadım hiç. Koskoca kadınların işi getirdikleri hâle bak, göz ardı et geç işte. Örtmenim örtmenim diyip şikayet eden çocuklar gibiler.

Temmuzda dönecek. Benim de hiç hoşlanmadığım, ciddi antipati duyduğum üyeler var burada. Kimseyi de gidip çocuk gibi onu siteden atın bunu siteden uzaklaştırın, öyle yorum yapıyor, böyle yorum yapıyor diye şikayet etmiyorum. Ne münasebet yöneticilere mesaj bile yazmadım hiç. Koskoca kadınların işi getirdikleri hâle bak, göz ardı et geç işte. Örtmenim örtmenim diyip şikayet eden çocuklar gibiler.
Kim yapmış ki şikayeti?

Forumun amacı fikir paylaşımı. Benzer bir derdi olan , sormaya çekinen bir başka forum okuyucusu ; konu sahibinin beğenmediği o yorumdan bir fikir alabilir. Konudan üye engelleme özelliği dahi çok saçma. Yorumları okuyup , beğeni atan üye dahi konudan engelleniyor.

Sonrasında konularına yeterli yorum gelmeyince ,tekrar tekrar aynı konuyu açıyorlar.

Bu tür davranış sergileyen üyeleri anlayamıyorum.

ben bazen nefret ettim ondan bazen çata çat kavga ettim bazen güzel sohbetlerimiz oldu ama asla siteden gitsin diye düşünmedim.her çeşit üye var burada.o da onlardan biri.kalmalı sitede .gene kavga edeceğim tartışacağım ama gelsin

2 ay sanırım.
Ama haketmedi bence.

Yoo gayette hakediyordu, suyunu çıkarmıştı çünkü yerli yersiz, kankileri dışında herkese tepeden tepeden sallıyordu.Hepiniz salaksınız ben hariç kafasındaydı.Kimse kimseye bu kadar kibir kusamaz, yorumları gözardı etmek mi üsluba dikkat etmek mi?bence ikincisi..

Yoo gayette hakediyordu, suyunu çıkarmıştı çünkü yerli yersiz, kankileri dışında herkese tepeden tepeden sallıyordu.Hepiniz salaksınız ben hariç kafasındaydı.Kimse kimseye bu kadar kibir kusamaz, yorumları gözardı etmek mi üsluba dikkat etmek mi?bence ikincisi..
haklısın suyu çıkmıştı uyarılmalıydı devamlı ama siteden men edilmek de olmaz bence.bunu en gıcık olan kişilerden biri yani ben yazıyorum bu arada.site yönetimi en doğrusunu bilir bir bildikleri vardır diyorum.kararlarına saygılıyımdır her zaman.ben onlarca kez banlandım bir kere sorgulamadım haketmişimdir dedim geçtim.yönetim bizlerden fazla bilgiye sahip üyeler hakkında sonuçta

artık 21 oldum sayılır.
artık her şey için çok geç kaldım
bu saatten sonra evlenecek birini bulmam imkansız.
herkes 18 veya lise yıllarında tanışyor.
ben artk çok yaşlandım

4A4C0F58-128B-4E76-9C54-98D61405ABB8.webp

Back
X