20 yaşındayım ama 30 hissediyorum :(

Tmam sekerim, hastasin disari cikman iyi degil ama ne demek kimseyle gorusmemek? Butun gun kafayi yersin. Sen gencecik bir kizsin, tabi ki sosyalleseceksin, arkadaslarin olacak.

Bak zaten fazla disri cikamiyormussun, kimseyle de konusmazsan iyice aklini kaybedersin. Sevgilin seni seviyorsa destek olmali, akli sagliligin icin dogru olani yapmaliydi. Sevgilin kafadan kontak evladim, hastalik derecesinde kiskanc. Zaten zor olan hayatini iyice kisitlayip seni iyice bunaltiyor. Erkek arkadaslarina guvenmiyorum ne demek, evde oturan halinle gelip ailenin onunde ustune mi atlayacaklar ? Tovbe.....ya da bu, sana guvenmiyorum sen oynaksin her erkege bakarsin demek. Bunlari kabul ediyor musun ? Bu heriften sana bir yol olmaz, salla gitsin. Zaten saglik durumun kotuyse bir de bu manyagin derdiyle ugrasma, canina yazik.

Gezme, disari cikma isini doktora sordun mu ? Ne bileyim mesela haftada bir saat arkadaslarinla bulussan ? Aileler bazen fazla korumaci olabiliyor, doktorunla kendin konussan ?

Ya anlamıyorum Allah aşkına şaka gibi!
Siz de sevgilinizin dediklerini yapıyorsunuz öyle mi? Anneniz babanız böyle bir şey yapsa kıyametleri koparırsınız eminim bundan ama sevgili yapınca başka oluyordur tabi.
Niye bu kadar taviz veriyorsunuz? Niye bu kadar hayatınıza müdahale ettiriyorsunuz? Bence sizin evde bunalmanızdan ziyade asıl sorun bu.
Kendi istediğini yapıyordur tabi ama niye kendinizi böyle kullandırıyorsunuz? Bunun sevgi,aşk olduğunu mu düşünüyorsunuz? Eğer öyle düşünüyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz. Sevgiliniz resmen hasta ruhlu.
Kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz ya.

Yaptığının yanlış olduğunun farkındayım ama artık umrumda bile değil yaptıkları o kadar hayattan uzaklaştım ki bugün ayrılsam ne yaparım nereye giderim onu bile bilmiyorum sırf ne yapacağımı bilmediğim için ayrılamıyorum. Evden çıkarken arabayı kapının önüne iyice yaklaştırıyor ruh hastası.
QBak ne guzel demıssın boyle bi adamla beraber olmya devam edersen sen ondan beter olursun.ne demek ondan ayrılırsam naparım bı erkege boyle tapmak nedır anlamıyorum ya o olmayınca hayat bıtıymu sankı bence bu ılıskıyo btrmezsen hayatın bıter.daha cok gencsın edebılıyosan egıtımıne devam et edemıyosanda calıs boseyler yap ama yap yani bir an once

Resmen en güzel yaşın aşk adı altında harcanıyor yazık.
Çek resti yeter arkadaşlarımla çıkıp gezmek benim hakkım.
Bunun için ayrılacaksan ayrıl, yerin dibine batsın öyle aşk diye.

Seven adam kuyruğunu kıstırır tamam razıyım diye döner zaten.

Ayy aklınızı kullanın azıcık ya..

En doğru ilişki, hiç değişmediğin olduğun gibi kalabildiğin ilişkidir. Adam sizi başka bir kalıba sokmuş hatta kafese sokmuş. Bir kez geldiğiniz şu hayat böyle geçer mi? Size bunu yapan birisini ömür boyu sevebilir misiniz? Yaptıklarının sonuçları ortada.Aynaya bakın göreceksiniz. Yazık gençliğinize...

Erkek arkadaşınız ağır kompleksli. Sağlık sorunları dolayısıyla zaten sosyal hayatınız sınırlı, bir de en güzel yaşlarınızı bu sorunlu adamla ugraşarak geçiriyorsunuz. Bence bir an önce kurtulun bu ilişkiden.

Back
X