Evet dile kolay. 20 yıl oldu evlilik. Bilenler bilir. Sürekli konu açıp başınızı ağrıttim. Son 2 3 yıldır cinsellik yok. Biri varmı emin değilim. Ama ben ikna oldum sonunda. Bisanalim tamam dedim. Beni istemediğini istemediğini soğuduğunu söyledi dun yine. Bende kabul ettim. Sesler yükseldi. Ona göre bukadar yil iyi geçti, bitebilir. Ben kocalık gorevini yapmadığını söyledim, o da soğuduğuna. Bunu itiraf ettiği için içi rahatmış. Hep bunu söylüyor. Sürekli ben sana diyorum benden günah gitti diyor. Benim tek istediğim sarilmak öpmek sevgi. Bunlar bende bitti ve bu çok doğal diyor.
Ben psikiyatri ilaçları öle iyiyim ana çok üzgünüm içimde. Boğazım düğüm düğüm. Konusamiyorum ağlarım diye. Sustum. Şimdi ne olacak nasil gelişecek nasıl dayanamayacağım bilmiyorum. Ama ben ona 20 yılımı haram ediyorum. Bu benim tek tutacağım. Canı sıkıldı ve gidiyor
Hiç konuşmamayı düşünüyorum. Kendi gayet keyifli.
Yani o da 20 verdi neticede bu tek taraflö değil. Yasanmis bitmis. Kolay mi değil ama önünüze bakınEvet dile kolay. 20 yıl oldu evlilik. Bilenler bilir. Sürekli konu açıp başınızı ağrıttim. Son 2 3 yıldır cinsellik yok. Biri varmı emin değilim. Ama ben ikna oldum sonunda. Bisanalim tamam dedim. Beni istemediğini istemediğini soğuduğunu söyledi dun yine. Bende kabul ettim. Sesler yükseldi. Ona göre bukadar yil iyi geçti, bitebilir. Ben kocalık gorevini yapmadığını söyledim, o da soğuduğuna. Bunu itiraf ettiği için içi rahatmış. Hep bunu söylüyor. Sürekli ben sana diyorum benden günah gitti diyor. Benim tek istediğim sarilmak öpmek sevgi. Bunlar bende bitti ve bu çok doğal diyor.
Ben psikiyatri ilaçları öle iyiyim ana çok üzgünüm içimde. Boğazım düğüm düğüm. Konusamiyorum ağlarım diye. Sustum. Şimdi ne olacak nasil gelişecek nasıl dayanamayacağım bilmiyorum. Ama ben ona 20 yılımı haram ediyorum. Bu benim tek tutacağım. Canı sıkıldı ve gidiyor
Hiç konuşmamayı düşünüyorum. Kendi gayet keyifli.
SağolYahu adam yıllardır sözlü, davranış olarak bu evliliğin bittiğini söylüyor, ikinizde birileriyle en azından yazıştınız.
Artık dramatize edecek bir şey yok aranizda.
Herhangi bir şey yok, kalmamış, yıllar olmuş böyle olalı.
Eşiniz tek başına suçlu değil.
Siz konuşur konuşur yine adım atamazsınız gibi geliyor bana orasi da ayrı.
Böyle düşünmeye gayret ediyorum.Sevgiler aşklar dostluklar bitebilir, hiçbir şey sonsuz değil ki. Kendini üzmeyin bu kadar. Sizi sevmeyen birinin yanında duracağınıza, yalnız kalmanız daha iyi değil mi?
Şimdi evden kim gidecek bakalım. Ben istemeyen sensin sen git dedim, o da bu evi seviyormuş.Artık boşan ne olursun bu gidişle ya o seni furacak ya sen onu.
Umarım bir gün böyle bir sancı ile karşılaşmazsın.adam boşanmayı her dile getirdiğinde uzaylı görmüş masum köylü edasıyla yazmanıza hastayım yahu.
Umarım bir gün böyle bir sancı ile karşılaşmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?