20 yıl sonra..

valla bana ikiyüzlüce gelmiyor bu durum.
adam çok istiyorsa açsın dava.
adam yapmış kadın devam etmiş.
kadın yapınca adamda devam etmiş.
kadın yapınca boşansaymış iki yüzlü olurmuş.
Birbirlerinden gönülleri geçmiş ama ikisi de rahatını bozmak istemiyor ciddiye binince.

Birbirlerinden gönülleri geçmiş ama ikisi de rahatını bozmak istemiyor ciddiye binince.

aynen.
adam niye bu kadının ikna olmasını bekliyor boşanmak için yıllardır anlamış değilim.
şimdi gene birkaç güne rutine dönerler.
5 ay sonra yine konu açar eşim boşanmak istiyor şok içindeyim diye.

valla bana ikiyüzlüce gelmiyor bu durum.
adam çok istiyorsa açsın dava.
adam yapmış kadın devam etmiş.
kadın yapınca adamda devam etmiş.
kadın yapınca boşansaymış iki yüzlü olurmuş.

Yani o zaman neden ağlıyor gibi anlatıyor seviyormuş gibi ondan dedim. Konuya hiç hakim değilim

Her defasında şoklar içinde kalması çok tatlı.

Canım hiç başınıza gelmesini istemem ama yaşayan bilir. Ölüm gibi düşünsene. Evden birini, hayat arkadaşınızı kaybediyorsunuz. Birlikte yaslanmayacakmisiz meğer.
Bunu başkalarıyla yazisirkende düşündünuz mu? Hani yazismistiniz sonra yakalanmıştıniz. Adam istemiyor hiçbir şekilde son konumuzun üzerinden yine iyi tutabilmissiniz bu kadar. Sal bence artık adamı abla.

Canım hiç başınıza gelmesini istemem ama yaşayan bilir. Ölüm gibi düşünsene. Evden birini, hayat arkadaşınızı kaybediyorsunuz. Birlikte yaslanmayacakmisiz meğer.
Bak bende 30 yıllık evliyim
Kocamı seviyorum, seviliyorum
Ama
Büyük sözüme tövbe, bugün beni sevmediğini, istemediğini söylese benim için artık bunun dönüşü olmaz
Sanırım ben bu konularda fazla katıyım yakınlarımı kaybettim, ölüm farklı bir olay
Beni istemeyen adamın arkasından yas tutamam

Sana gelince sal gitsin, kendine saygın olsun
Bu evliliğin bitmesi için geç bile kalınmış
İnsan sevmediği insana tabiki dokunamaz, dokuntturmaz. Bence sende uzatma artık

Kızmak için hir şey arıyorum galiba. Bunca yılımı almış benden yolun ortasında vazgeçmiş gibi his. Yorumun için teşekkür ederim

Bunu başkalarıyla yazisirkende düşündünuz mu? Hani yazismistiniz sonra yakalanmıştıniz. Adam istemiyor hiçbir şekilde son konumuzun üzerinden yine iyi tutabilmissiniz bu kadar. Sal bence artık adamı abla.
Ben kimseyle yakışmadım. Eski bir arkadaşına iş bulmuştum, aracı oldum yanı.

Hadi, bi cesaret .Niye daha önce harekete geçmedim ki diyeceksiniz.

Gitti kızlar. Bitti .
Eşyalarını aldı annesinin evine gitti. Evleri ayırdık böylece. Ama gelin bana sorun nasıl düğüm düğüm boğazım. (

Bence bırı var.
Hıcbır erkek kolay kolay duzenını bozmak istemez.
Çocuk var mı.
Aldatıldıgını ıspatlarsan guzel bir tazmınat alırsın.
Aldatma yoksa da tazminat alabılırsın.
Bosanmayı isteyen tarafı kusurlu görur kanunlar.
Oylr canım sıkıldı gıdıyorıö dıyemez ıkı tarafta .
Davayı sen açma.
Esın pıskolojık baskı yapıyor su an

Siz clementine_78 nickine sahip üye misiniz? Rahatsızlığınız vardı eşiniz size yardımcı oluyordu. Ikinizde başkalarıyla görüşmüştünüz zaten. Düşünce yapınızı o üyeye çok benzettim de.

Abla saçmalama lütfen. Boşanma değil ölüm de var. Eşleri vefat eden nice kadınlar var. Onlar da birlikte yaşlanmıyor. Napalım yani dünyanın sonu değil ya.
Dünyada sevilmeyen, eşi boşanmak isteyen ilk kadın gibi davranıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…