- 19 Mayıs 2020
- 48.086
- 216.389
- 598
Birbirlerinden gönülleri geçmiş ama ikisi de rahatını bozmak istemiyor ciddiye binince.valla bana ikiyüzlüce gelmiyor bu durum.
adam çok istiyorsa açsın dava.
adam yapmış kadın devam etmiş.
kadın yapınca adamda devam etmiş.
kadın yapınca boşansaymış iki yüzlü olurmuş.
Birbirlerinden gönülleri geçmiş ama ikisi de rahatını bozmak istemiyor ciddiye binince.
valla bana ikiyüzlüce gelmiyor bu durum.
adam çok istiyorsa açsın dava.
adam yapmış kadın devam etmiş.
kadın yapınca adamda devam etmiş.
kadın yapınca boşansaymış iki yüzlü olurmuş.
Her defasında şoklar içinde kalması çok tatlı.aynen.
adam niye bu kadının ikna olmasını bekliyor boşanmak için yıllardır anlamış değilim.
şimdi gene birkaç güne rutine dönerler.
5 ay sonra yine konu açar eşim boşanmak istiyor şok içindeyim diye.
Bunu başkalarıyla yazisirkende düşündünuz mu? Hani yazismistiniz sonra yakalanmıştıniz. Adam istemiyor hiçbir şekilde son konumuzun üzerinden yine iyi tutabilmissiniz bu kadar. Sal bence artık adamı abla.Canım hiç başınıza gelmesini istemem ama yaşayan bilir. Ölüm gibi düşünsene. Evden birini, hayat arkadaşınızı kaybediyorsunuz. Birlikte yaslanmayacakmisiz meğer.
Bak bende 30 yıllık evliyimCanım hiç başınıza gelmesini istemem ama yaşayan bilir. Ölüm gibi düşünsene. Evden birini, hayat arkadaşınızı kaybediyorsunuz. Birlikte yaslanmayacakmisiz meğer.
Sanki ilk defa duyuyormuscasinaHer defasında şoklar içinde kalması çok tatlı.
Kızmak için hir şey arıyorum galiba. Bunca yılımı almış benden yolun ortasında vazgeçmiş gibi his. Yorumun için teşekkür ederimBak bende 30 yıllık evliyim
Kocamı seviyorum, seviliyorum
Ama
Büyük sözüme tövbe, bugün beni sevmediğini, istemediğini söylese benim için artık bunun dönüşü olmaz
Sanırım ben bu konularda fazla katıyım yakınlarımı kaybettim, ölüm farklı bir olay
Beni istemeyen adamın arkasından yas tutamam
Sana gelince sal gitsin, kendine saygın olsun
Bu evliliğin bitmesi için geç bile kalınmış
İnsan sevmediği insana tabiki dokunamaz, dokuntturmaz. Bence sende uzatma artık
Ben kimseyle yakışmadım. Eski bir arkadaşına iş bulmuştum, aracı oldum yanı.Bunu başkalarıyla yazisirkende düşündünuz mu? Hani yazismistiniz sonra yakalanmıştıniz. Adam istemiyor hiçbir şekilde son konumuzun üzerinden yine iyi tutabilmissiniz bu kadar. Sal bence artık adamı abla.
PekiHer defasında şoklar içinde kalması çok tatlı.
PekiHer defasında şoklar içinde kalması çok tatlı.
Hadi, bi cesaret .Niye daha önce harekete geçmedim ki diyeceksiniz.Evet dile kolay. 20 yıl oldu evlilik. Bilenler bilir. Sürekli konu açıp başınızı ağrıttim. Son 2 3 yıldır cinsellik yok. Biri varmı emin değilim. Ama ben ikna oldum sonunda. Bisanalim tamam dedim. Beni istemediğini istemediğini soğuduğunu söyledi dun yine. Bende kabul ettim. Sesler yükseldi. Ona göre bukadar yil iyi geçti, bitebilir. Ben kocalık gorevini yapmadığını söyledim, o da soğuduğuna. Bunu itiraf ettiği için içi rahatmış. Hep bunu söylüyor. Sürekli ben sana diyorum benden günah gitti diyor. Benim tek istediğim sarilmak öpmek sevgi. Bunlar bende bitti ve bu çok doğal diyor.
Ben psikiyatri ilaçları öle iyiyim ana çok üzgünüm içimde. Boğazım düğüm düğüm. Konusamiyorum ağlarım diye. Sustum. Şimdi ne olacak nasil gelişecek nasıl dayanamayacağım bilmiyorum. Ama ben ona 20 yılımı haram ediyorum. Bu benim tek tutacağım. Canı sıkıldı ve gidiyor
Hiç konuşmamayı düşünüyorum. Kendi gayet keyifli.
Herkesin başına gelebilecek bir durum ilk siz yaşamıyorsunuzUmarım bir gün böyle bir sancı ile karşılaşmazsın.
Oylr diyorsunuz da 20yıllık kocası o kadar kolay değil.Bu boşanma olayını abartmasanız. Evlilik ne kadar normalse boşanmak da normal.
Siz clementine_78 nickine sahip üye misiniz? Rahatsızlığınız vardı eşiniz size yardımcı oluyordu. Ikinizde başkalarıyla görüşmüştünüz zaten. Düşünce yapınızı o üyeye çok benzettim de.Evet dile kolay. 20 yıl oldu evlilik. Bilenler bilir. Sürekli konu açıp başınızı ağrıttim. Son 2 3 yıldır cinsellik yok. Biri varmı emin değilim. Ama ben ikna oldum sonunda. Bisanalim tamam dedim. Beni istemediğini istemediğini soğuduğunu söyledi dun yine. Bende kabul ettim. Sesler yükseldi. Ona göre bukadar yil iyi geçti, bitebilir. Ben kocalık gorevini yapmadığını söyledim, o da soğuduğuna. Bunu itiraf ettiği için içi rahatmış. Hep bunu söylüyor. Sürekli ben sana diyorum benden günah gitti diyor. Benim tek istediğim sarilmak öpmek sevgi. Bunlar bende bitti ve bu çok doğal diyor.
Ben psikiyatri ilaçları öle iyiyim ana çok üzgünüm içimde. Boğazım düğüm düğüm. Konusamiyorum ağlarım diye. Sustum. Şimdi ne olacak nasil gelişecek nasıl dayanamayacağım bilmiyorum. Ama ben ona 20 yılımı haram ediyorum. Bu benim tek tutacağım. Canı sıkıldı ve gidiyor
Hiç konuşmamayı düşünüyorum. Kendi gayet keyifli.
Cehennemin dibine gitsin.Gitti kızlar. Bitti .
Eşyalarını aldı annesinin evine gitti. Evleri ayırdık böylece. Ama gelin bana sorun nasıl düğüm düğüm boğazım.(
Abla saçmalama lütfen. Boşanma değil ölüm de var. Eşleri vefat eden nice kadınlar var. Onlar da birlikte yaşlanmıyor. Napalım yani dünyanın sonu değil ya.Canım hiç başınıza gelmesini istemem ama yaşayan bilir. Ölüm gibi düşünsene. Evden birini, hayat arkadaşınızı kaybediyorsunuz. Birlikte yaslanmayacakmisiz meğer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?