- 25 Aralık 2014
- 8.518
- 28.381
- 748
pff bayılıyorsunuz drama.
adam yüzyıldır boşanmak istiyor.
karşılıklı başkalarıyla yazıştınız karı koca.
ilişkiler bitebilir/biter. hayatın olağan akışı içinde olan şey.
karşılınca adama yapışıp yalvarmayacağım için sancı haline gelmez.merak etmeyin.
Eskortlari hayal ediyordur.Evet dile kolay. 20 yıl oldu evlilik. Bilenler bilir. Sürekli konu açıp başınızı ağrıttim. Son 2 3 yıldır cinsellik yok. Biri varmı emin değilim. Ama ben ikna oldum sonunda. Bisanalim tamam dedim. Beni istemediğini istemediğini soğuduğunu söyledi dun yine. Bende kabul ettim. Sesler yükseldi. Ona göre bukadar yil iyi geçti, bitebilir. Ben kocalık gorevini yapmadığını söyledim, o da soğuduğuna. Bunu itiraf ettiği için içi rahatmış. Hep bunu söylüyor. Sürekli ben sana diyorum benden günah gitti diyor. Benim tek istediğim sarilmak öpmek sevgi. Bunlar bende bitti ve bu çok doğal diyor.
Ben psikiyatri ilaçları öle iyiyim ana çok üzgünüm içimde. Boğazım düğüm düğüm. Konusamiyorum ağlarım diye. Sustum. Şimdi ne olacak nasil gelişecek nasıl dayanamayacağım bilmiyorum. Ama ben ona 20 yılımı haram ediyorum. Bu benim tek tutacağım. Canı sıkıldı ve gidiyor
Hiç konuşmamayı düşünüyorum. Kendi gayet keyifli.
Üzüntülü olmanı anlıyorum ama bittiyse bitmiştir.Evet dile kolay. 20 yıl oldu evlilik. Bilenler bilir. Sürekli konu açıp başınızı ağrıttim. Son 2 3 yıldır cinsellik yok. Biri varmı emin değilim. Ama ben ikna oldum sonunda. Bisanalim tamam dedim. Beni istemediğini istemediğini soğuduğunu söyledi dun yine. Bende kabul ettim. Sesler yükseldi. Ona göre bukadar yil iyi geçti, bitebilir. Ben kocalık gorevini yapmadığını söyledim, o da soğuduğuna. Bunu itiraf ettiği için içi rahatmış. Hep bunu söylüyor. Sürekli ben sana diyorum benden günah gitti diyor. Benim tek istediğim sarilmak öpmek sevgi. Bunlar bende bitti ve bu çok doğal diyor.
Ben psikiyatri ilaçları öle iyiyim ana çok üzgünüm içimde. Boğazım düğüm düğüm. Konusamiyorum ağlarım diye. Sustum. Şimdi ne olacak nasil gelişecek nasıl dayanamayacağım bilmiyorum. Ama ben ona 20 yılımı haram ediyorum. Bu benim tek tutacağım. Canı sıkıldı ve gidiyor
Hiç konuşmamayı düşünüyorum. Kendi gayet keyifli.
İstemediği sevmediği biriyle birlikte olmaması normal değil mi? Bu sadece kadınlara mahsus bir hal mi? Bana kalırsa bu her erkekte olması gereken bir meziyet. Diğer türlüsü kandırma aldatma kullanma oluyor.Vay be erkeğim diye ortada geziyordur bir de
Ya bana çok garip geliyor belki linclenirim ama..
Hani eşekle bile yapabilen bir cinsiyet , karısıyla yapmıyor soğudum istemiyorum diyor ne bileyim erkekliği kafada da bitmiş galiba.
Kolunuza takıpta gezdirmeyin insan biraz utanır ama pişkin bir de içim rahat diyor.
Canım hiç başınıza gelmesini istemem ama yaşayan bilir. Ölüm gibi düşünsene. Evden birini, hayat arkadaşınızı kaybediyorsunuz. Birlikte yaslanmayacakmisiz meğer.Üzğ
Üzüntülü olmanı anlıyorum ama bittiyse bitmiştir.
İnsanlar birbirinden soğuyabilir.
Bukadar dramatize etmek yerine hayatını nasıl şekillendireceksin onu düşün bence.
Drama yapmak seni iyi hissettirmez sen de yeni aşklara yelken acabilirsin bir de bu açıdan bak özgür olacaksinCanım hiç başınıza gelmesini istemem ama yaşayan bilir. Ölüm gibi düşünsene. Evden birini, hayat arkadaşınızı kaybediyorsunuz. Birlikte yaslanmayacakmisiz meğer.
Canım hiç başınıza gelmesini istemem ama yaşayan bilir. Ölüm gibi düşünsene. Evden birini, hayat arkadaşınızı kaybediyorsunuz. Birlikte yaslanmayacakmisiz meğer.
Sen git istiyor burdan da umut madenciliği yapma.Şimdi evden kim gidecek bakalım. Ben istemeyen sensin sen git dedim, o da bu evi seviyormuş.
Cok emin değilim.Başkaları ile mi konuşmuşhala evlilik sürsün mü istiyor yani. Çok iki yüzlücee....
Aynen öyle. Yanında yatıyorum 3 yıldır dokunmadi bile domuz. Efendim umut vermiş gibi olurmuş. Tatilde güneş kremini süreyim dedim yok annem sürsün dedi.ondan bile imtina ediyor. Kardeşim böyle çile cektirecegine git. Bak hâla evde horul horul uyuyor. Ben ayrılmayı kabul ettim gitmedi daha.Vay be erkeğim diye ortada geziyordur bir de
Ya bana çok garip geliyor belki linclenirim ama..
Hani eşekle bile yapabilen bir cinsiyet , karısıyla yapmıyor soğudum istemiyorum diyor ne bileyim erkekliği kafada da bitmiş galiba.
Kolunuza takıpta gezdirmeyin insan biraz utanır ama pişkin bir de içim rahat diyor.
Avukat misin ablacım. Protokol için görüşelim mi?Ablacım ben seni anlıyorum gerçekten.
Boşanma davalarına bakıyorum.
Gerçekten bu tarz birsürü durumla karşılaşıyorum.
Sonradanda konuşuyorum.
İnan bana uzun vaadede daha mutlu oluyorlar.
Şuan taze anın içindesin, alışkanlıklar var.
Asla onsuz olmayacak gibi geliyor anlıyorum seni.
Ama inan bir sene sonra bu haline güleceksin.
Belki tekrar aşkı bulacaksın.
Gerçekten pozitif olmaya çalış, ona asla hissetirme üzüldüğünü.
Sündürüp durursanız sancır.Umarım bir gün böyle bir sancı ile karşılaşmazsın.
Abla zaten yaşlanmışsınız birlikte 20 yıl olmuş.Canım hiç başınıza gelmesini istemem ama yaşayan bilir. Ölüm gibi düşünsene. Evden birini, hayat arkadaşınızı kaybediyorsunuz. Birlikte yaslanmayacakmisiz meğer.
Yok yok. Ben artık orta yerimden kırıldım toparlanmam. 3 senedir ayni yatakta dokunmayan adam.pes.Kadınını istemeyen erkek mi olur ayol? Artık sizi kadını olarak değil bir kadın olarak gördüğü dahi şüpheli. Ancak bu yazdığımı başka yöne çekmeyin lütfen sorunun sizde olduğunu düşündüğüm için değil kocanızın sorunları olduğunu düşündüğüm için diyorum. Ayrılın gitsin. Yolunuza bakın. Sizi sevecek, istediğiniz ilgiyi verecek, sarıp sarmalayıp öpüp koklayıp baş tacı yapacak bir adam elbet çıkar karşınıza. Niye kahır çekesiniz ki? Bak bu adam iş ciddiye binince pişman da olabilir ha. Ama sen dönme sakın. Bu lafların altında kalırsan daha büyük bedeller ödetir böyle hırbolar.
O zaman boşanacak. Kadına hizmet ettirip angarya işlerini gördürüp eşlik yapmayan kendisi.İstemediği sevmediği biriyle birlikte olmaması normal değil mi? Bu sadece kadınlara mahsus bir hal mi? Bana kalırsa bu her erkekte olması gereken bir meziyet. Diğer türlüsü kandırma aldatma kullanma oluyor.
Diğer konuları okumadım ben adamın boşanmak istediğini düşündümO zaman boşanacak. Kadına hizmet ettirip angarya işlerini gördürüp eşlik yapmayan kendisi.
Duyguları bittiyse bosanabilir. Hem kadından ayrılmayayım hem işlerimi gördüreyim e bu kadının cinsel ihtiyaçları yok mu?
Boşanıp yolunuza baksanıza siz, belki de başka biriyle çok mutlu olacaksınız.Bazen olmayınca olmuyor işte.Bu birbirinizin hayatından çalmak oluyor sadece.Şimdi evden kim gidecek bakalım. Ben istemeyen sensin sen git dedim, o da bu evi seviyormuş.
Başkaları ile mi konuşmuşhala evlilik sürsün mü istiyor yani. Çok iki yüzlücee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?