20 yıl sonra..

Yani sevmeyen gitsin boşver 20yilda mutlu olduğunuz anlar yok mu onları kar sayıp hayatına yepisyeni sayfa açma vakti geldi ne yapacaksın bu içi çürük buz dolabı adamı zamanla gececek bol bol gez arkadaşlarınla.

Başkaları ile mi konuşmuş hala evlilik sürsün mü istiyor yani. Çok iki yüzlücee....

Eskortlari hayal ediyordur.

Üzğ
Üzüntülü olmanı anlıyorum ama bittiyse bitmiştir.
İnsanlar birbirinden soğuyabilir.
Bukadar dramatize etmek yerine hayatını nasıl şekillendireceksin onu düşün bence.

İstemediği sevmediği biriyle birlikte olmaması normal değil mi? Bu sadece kadınlara mahsus bir hal mi? Bana kalırsa bu her erkekte olması gereken bir meziyet. Diğer türlüsü kandırma aldatma kullanma oluyor.

Üzğ

Üzüntülü olmanı anlıyorum ama bittiyse bitmiştir.
İnsanlar birbirinden soğuyabilir.
Bukadar dramatize etmek yerine hayatını nasıl şekillendireceksin onu düşün bence.
Canım hiç başınıza gelmesini istemem ama yaşayan bilir. Ölüm gibi düşünsene. Evden birini, hayat arkadaşınızı kaybediyorsunuz. Birlikte yaslanmayacakmisiz meğer.

Canım hiç başınıza gelmesini istemem ama yaşayan bilir. Ölüm gibi düşünsene. Evden birini, hayat arkadaşınızı kaybediyorsunuz. Birlikte yaslanmayacakmisiz meğer.
Drama yapmak seni iyi hissettirmez sen de yeni aşklara yelken acabilirsin bir de bu açıdan bak özgür olacaksin

Ablacım ben seni anlıyorum gerçekten.
Boşanma davalarına bakıyorum.
Gerçekten bu tarz birsürü durumla karşılaşıyorum.
Sonradanda konuşuyorum.
İnan bana uzun vaadede daha mutlu oluyorlar.
Şuan taze anın içindesin, alışkanlıklar var.
Asla onsuz olmayacak gibi geliyor anlıyorum seni.
Ama inan bir sene sonra bu haline güleceksin.
Belki tekrar aşkı bulacaksın.
Gerçekten pozitif olmaya çalış, ona asla hissetirme üzüldüğünü.

Başkaları ile mi konuşmuş hala evlilik sürsün mü istiyor yani. Çok iki yüzlücee....
Cok emin değilim.
Aynen öyle. Yanında yatıyorum 3 yıldır dokunmadi bile domuz. Efendim umut vermiş gibi olurmuş. Tatilde güneş kremini süreyim dedim yok annem sürsün dedi.ondan bile imtina ediyor. Kardeşim böyle çile cektirecegine git. Bak hâla evde horul horul uyuyor. Ben ayrılmayı kabul ettim gitmedi daha.

Avukat misin ablacım. Protokol için görüşelim mi?

Abla zaten yaşlanmışsınız birlikte 20 yıl olmuş.

Her iki cinstede şöyle bı algı oluşuyor sanırım 10-15 yılı aşınca evlilik rahatliyorlar artık kimse biyere gidemez rahatlığı işler ters gidincede caresizlik içinde kalakaliyorlar..Kimse kimseyle var olmadi yok ta olmaz ablacım herkez heran gider tıpkı heran ölebilecegi gibi...

Yok yok. Ben artık orta yerimden kırıldım toparlanmam. 3 senedir ayni yatakta dokunmayan adam.pes.

İstemediği sevmediği biriyle birlikte olmaması normal değil mi? Bu sadece kadınlara mahsus bir hal mi? Bana kalırsa bu her erkekte olması gereken bir meziyet. Diğer türlüsü kandırma aldatma kullanma oluyor.
O zaman boşanacak. Kadına hizmet ettirip angarya işlerini gördürüp eşlik yapmayan kendisi.
Duyguları bittiyse bosanabilir. Hem kadından ayrılmayayım hem işlerimi gördüreyim e bu kadının cinsel ihtiyaçları yok mu?

Çok sevindim sonunda kabul etmene.
Senin tek istedigin sevgi ilgi öpücük vs. Ama adamın tek istediği senden kurtulmak. Adam seni sevmiyor, hareketleriyle belli etti, diliyle belli etti. O kadar haklı ki 'benden günah gitti' derken. Adam daha ne yapsın? İnsan gibi ayrılmak istiyor, yeni bri hayat kurmak istiyor.
Eminim ki yeni hayatınız eskisinden daha iyi olur. En azından evde sizi görmezden gelen biri olmaz. Belki flört edersiniz, yeniden ilgi görürsünüz, ozguveniniz de yerine gelir

Diğer konuları okumadım ben adamın boşanmak istediğini düşündüm

Şimdi evden kim gidecek bakalım. Ben istemeyen sensin sen git dedim, o da bu evi seviyormuş.
Boşanıp yolunuza baksanıza siz, belki de başka biriyle çok mutlu olacaksınız.Bazen olmayınca olmuyor işte.Bu birbirinizin hayatından çalmak oluyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…