• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yıllık eşim 20 yaşında bir kızla...

İstediğiniz kadar parmakla gösterilen örnek bir çift olun ... dilediğiniz kadar aşk dolu olun karşılıklı...

Eşiniz henüz kızı yaşında biri ile aşk yaşıyor .

Bu aldatılımanın çifte kavrulmuşu bana göre .

Aldatılmak etik değilse , bu iki kere değil .

Çok belli ki ayakları üzerinde durabilecek bir kadınsın .

Bırak o aniden başını döndüren aşk ; girdabı olsun

Kaşınmış ve bence kaşı .

23 Temmuz 2016
Konu Sahibi : Busranurcalar

Busranurcalar Yeni Üye Üye
Özel Mesaj At
Beğenildi:
1
Ödül Puanları:
1
Erkek arkadaşım önceden hiç adını bile anmadığı eski sevgilisinin fotosunu annesinin evde bulduğunu söyledi. İşte annesi ağzını aramış falan zaten kızı da sevememiş. O da annesine sana öyle bir gelin değil şöyle bir gelin lazım diye benim özelliklerimi saymış. O kadar ilişkim oldu hiçbirinin fotosu yoktur bende. Bu ne anlama geliyor? Dün de evde oturup youtube da ne açalım diye düşünürken bana dediki eski sevgilisi bir türk sanat müziği cemiyetinde işte türkü söylediği bir video var ona baksana. sinir ola ola açtım. Bir de bu ilk başta bana kimse tarafından terk edilmedim demişti ama bu kız onu terk etmiş yapma etme dediği halde. Kız sonra geri dönmüş bu da intikam almak için kabul edip kendisi terk etmiş. Tüm bunlar be anlama geliyor nasıl bir yol izlemeliyim?

bunu siz yazmışsınız.

Cevaplarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim ama okuduğum mesajlarda kız parası için birlikte değil gibi eşim hediye yollamak istiyor fotoğraf yollamış bunlardan hangisi diye iki pembe altın bileklik. Kız çok sinirleniyor senden şimdiye kadar hiçbir şey kabul ettiğimi gördün mü asla da etmem falan demiş bir yıldır birlikteler gerçekten aklım almıyor çok şaşkınım para için olmadığı kesin kızı araştırdım bir çok hayır kurumunda ve dernekte gönüllü çalışıyor zaten keşke parayı yemek için birlikte olsaydı inanın canım daha az acırdı şimdi ise be düşüneceğimi bile bilmiyorum acıyı geçtim oooffff offff asla geçmeyecek bir yangın bu
Kızı bir alkislamadiginiz kalmış. Gönüllü derneklere üye olmasi iyi biri olduğunu göstermez. O kocan olacak sapigin gözüne iyi gorunmek için hediye yollama diyordur. Rezillik ya hayattan soğuduk bunları okudukca

Cevaplarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim ama okuduğum mesajlarda kız parası için birlikte değil gibi eşim hediye yollamak istiyor fotoğraf yollamış bunlardan hangisi diye iki pembe altın bileklik. Kız çok sinirleniyor senden şimdiye kadar hiçbir şey kabul ettiğimi gördün mü asla da etmem falan demiş bir yıldır birlikteler gerçekten aklım almıyor çok şaşkınım para için olmadığı kesin kızı araştırdım bir çok hayır kurumunda ve dernekte gönüllü çalışıyor zaten keşke parayı yemek için birlikte olsaydı inanın canım daha az acırdı şimdi ise be düşüneceğimi bile bilmiyorum acıyı geçtim oooffff offff asla geçmeyecek bir yangın bu
O zaman babası yaşında adamda ne bulmuş ya. Kızları da anlamak zor. Evli bir erkekle üstelik. Diyecek bir şey bulamıyorum ya çok çok zor. Allah yardımcınız olsun

Bi yerde okumustum baba eksikligi yada yoklugu yasayan kizlar kendinden buyuk erkeklerden hoslanirmis ama bunu ask zannederlermis kizin boyle psikolojik bir boslukta oldugu garanti ben esinizin boyle bi hataya nasil dustugune takildim

Bosanma dusuncesi var mi aklinizda ni psikologa gidip oncelikle psikolojik bivdestek alsaniz yasadiginiz benzer aldatilma durumlari gibi degil ayyy inanin ne diyecegimi bilemiyorum keske burda yardimci olabilsek

tam olarak 20 lik kız bence de sensiz eski konuların yaşın falan o değilde kafa yapmak için yazmadığın cümlelerinden o 20 lik kızı haklı cıkarmaya calısmandan belli oluyor. eğleniyorsan bile bu senin sorunlu oldugunu değiştirmez bu hayal dünyası da saglıklı degil. tedavi olmalısın..

Bana kızacaksınız ama bambaşka bir görüşüm var bu konularda.insanın iradesine hakim olamadığı,kalbine hükmedemediği bir tek konu vardır o da aşk.evet kızın yaşının küçük olması tabiki yanlış ama eşiniz yılların getirdiği yorgunluğu bezmişliği ,enerji dolu birinde bulmuş ve kendini iyi hissetmiş olabilir.ki belli bir yaştan sonra kendini o gençlik zamanlarındaki heyecan verici duygular içinde bulabildiyse bırakmak istemez bu da inanın çok normal.hangimiz diyebiliriz kocamız bizden başkasına aşık olamaz.erkekler kadınlar gibi değil malesef.ama böyle yaratıldıkları için onları suçlayanayız.eşiniz size alışmış olduğu için minnet duyduğu için bunu sizden saklamak istememiş açıkca anlatmış yalansız dolansız duygularını paylaşmış.evet olay komple yanlış.ama kalbine hükmedemiyor olmasını anlayışla karşılayın.ben olsam saygı duyardım (tabiki üzülürdüm) , ama sessiz sedasız sayhı sevgi cercevesinde hayatından çıkardım.eşime hep söylerim , eğer bir gün birine aşık oldum dersen , ancak ozaman senden sorun çıkarmadan boşanırım derim.çnkü kalp gerçekten söz dinlemez.yapacak bişey yoktur...

kıza dava açın denmiş ama o davadan sonuç çıkacagını sanmam en fazla korkar..
''aldatmak suç değil'' çünkü boşanma sebebi sadece..

23 Temmuz 2016
Konu Sahibi : Busranurcalar

Busranurcalar Yeni Üye Üye
Özel Mesaj At
Beğenildi:
1
Ödül Puanları:
1
Erkek arkadaşım önceden hiç adını bile anmadığı eski sevgilisinin fotosunu annesinin evde bulduğunu söyledi. İşte annesi ağzını aramış falan zaten kızı da sevememiş. O da annesine sana öyle bir gelin değil şöyle bir gelin lazım diye benim özelliklerimi saymış. O kadar ilişkim oldu hiçbirinin fotosu yoktur bende. Bu ne anlama geliyor? Dün de evde oturup youtube da ne açalım diye düşünürken bana dediki eski sevgilisi bir türk sanat müziği cemiyetinde işte türkü söylediği bir video var ona baksana. sinir ola ola açtım. Bir de bu ilk başta bana kimse tarafından terk edilmedim demişti ama bu kız onu terk etmiş yapma etme dediği halde. Kız sonra geri dönmüş bu da intikam almak için kabul edip kendisi terk etmiş. Tüm bunlar be anlama geliyor nasıl bir yol izlemeliyim?

bunu siz yazmışsınız.
oha

Boşanmayı düşünmüyor musunuz? o_O kızda iyi yere kapak atmş kaç sene daha yaşar ki adam durumunuz iyi heralde

Kullanıcı adınız gerçek birine ait üstelik iddia ettiğiniz gibi yardım kuruluşlarına üye olan bir kıza ait. Aldatıldığınız kızı mı ifşa ediyorsunuz yoksa bizi mi trollüyorsunuz? Haftalardır zaten psikolojimiz bozuldu, bi işinize gidin lütfen.

Back
X