• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 yıllık eşim 20 yaşında bir kızla...

Ne yapmayı planlıyor bu adam peki?
Karım yoldaşım, ama başkasına aşığım o halde böyle devam mı edelim diye düşünüyor ki?
Ohh valla, ikinizden de vazgeçmeye niyeti yok. O halde seçimi siz yapacaksınız, bu adamı boşayarak.
Kızı yaşındaki biriyle... Tövbe tövbe!:olamaz:

Cevaplarınız ve destekleriniz için çok teşekkür ederim ama okuduğum mesajlarda kız parası için birlikte değil gibi eşim hediye yollamak istiyor fotoğraf yollamış bunlardan hangisi diye iki pembe altın bileklik. Kız çok sinirleniyor senden şimdiye kadar hiçbir şey kabul ettiğimi gördün mü asla da etmem falan demiş bir yıldır birlikteler gerçekten aklım almıyor çok şaşkınım para için olmadığı kesin kızı araştırdım bir çok hayır kurumunda ve dernekte gönüllü çalışıyor zaten keşke parayı yemek için birlikte olsaydı inanın canım daha az acırdı şimdi ise be düşüneceğimi bile bilmiyorum acıyı geçtim oooffff offff asla geçmeyecek bir yangın bu

Ne ayrintilar biliyorsun sen oyle. :KK45:

Biran once kendine gel. Evli adamla olmaz zaten. Adam bosansa dahi olmaz aradaki yas farki cok fazla. Yasitin citirlar dururken bu kart adamlara neden bakilir hic anlamam.

Back
X