2006 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

krispi

mavişim
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
8.181
0
156
İstanbul
selam bayanlar ben 2006 ağustos annesiyim benim gibi 2006 doğum yapan annelerle burda buluşmak istiyorum
buse isminde bir kızım var 7 aylıkta bi oğlum var oğlumla aynı ayda doğan bebeklerin anneleriyle burda tanıştım hatta görüşüyoruz
ama kızımla aynı ayda yada yılda doğan çocukların anneleriyleda burda buluşmak isterim
inşallah benim gibi 2006 da doğum yapan arkadaşları bulabilirim:Saruboceq:

Ben varım 2006 Temmuz doğumlu bir kızım var. Şimdi de 2. kızımı bekliyorum o da Ağustos ta doğacak inşallah

19 ağustos 2006 doğumlu bi oğlum var. şimdi kardeşini bekliyoruz. inşaallah aralık 2010'da o da aramıza katılacak...

bende bakardım genelde 2006 dogumlu varmı diye.:))
benimde 12 agustos dogumlu bir kızım var ismi zeynep:nazar::nazar:
ikinci bir kızım daha var 2010 şubat dogumlu.şuan 11 aylık:nazar::nazar:
tanışalım.bende isterim.konuşuruz iyi olur.umarım dolar taşar bu topik.tabiki gelen olursa:46::46:
ben daha çok 2010 şubat annalerine takılıyorum ikinci kızım içini.ama 2006 dogumluları bulursam çok mutlu olurum....:34::54::54:

ben de.oğlum anasınıfına başladı.zaman ne çabuk geçiyor değil mi.daha dün doğmuş gibi.yeni bir bebeğim daha var ama yaşları kaç olursa olsun annelerin gözünde büyümüyorlar.

evet aslında bende inanamıyorum sen okadar büyüdünmü diyorum :44:

benimde ikinci bi kızım oldu.sanırım siz yine agustosta dogum yaptınız ikinciyi..benimde ikinci kızım şubat dogumlu..

evet aslında bende inanamıyorum sen okadar büyüdünmü diyorum :44:

benimde ikinci bi kızım oldu.sanırım siz yine agustosta dogum yaptınız ikinciyi..benimde ikinci kızım şubat dogumlu..

evet 5 ağustos 2010 da 5.yi doğurdum:)son göz nurum.tüplerimi bağlattım.Allah hepimizinkine ömür versin.

evet 5 ağustos 2010 da 5.yi doğurdum:)son göz nurum.tüplerimi bağlattım.Allah hepimizinkine ömür versin.

:53:5 mi..maşallahh..allah sağlık sıhat versin inşallah.ikiz falan varmı arada...yani cesaretinize hayran kaldım...kaç yaşındısınıç.çocukların araları ne kadar...artık yeter dediniz öylemi beşte:1:

ikiz yok canım.boy boy beşi bi yerdelerim:)tek çocuğum ben.çook yanlız büyüdüm .bıcır bıcır bir ailem olması tek hayalimdi.gerçek oldu bin şükür.iyi geceler şimdi yatmam gerek sabah dersim var.

ikiz yok canım.boy boy beşi bi yerdelerim:)tek çocuğum ben.çook yanlız büyüdüm .bıcır bıcır bir ailem olması tek hayalimdi.gerçek oldu bin şükür.iyi geceler şimdi yatmam gerek sabah dersim var.

ne mutlu..allah bozmasınn.:nazar:.
iyi geceler:))

Benim kizimda 20.05.2006 dogumlu tatli ask böcegim benim o ...................Bende sizinle SIMSIKI olmaya geldim.

Allah mutluluğunuzu bozmasın. Valla biz iki çocuktan sonra pes ettik. Kalabalık aileyi severim ama cesaretim yok:59:

bende bakardım genelde 2006 dogumlu varmı diye.:))
benimde 12 agustos dogumlu bir kızım var ismi zeynep:nazar::nazar:
ikinci bir kızım daha var 2010 şubat dogumlu.şuan 11 aylık:nazar::nazar:
tanışalım.bende isterim.konuşuruz iyi olur.umarım dolar taşar bu topik.tabiki gelen olursa:46::46:
ben daha çok 2010 şubat annalerine takılıyorum ikinci kızım içini.ama 2006 dogumluları bulursam çok mutlu olurum....:34::54::54:

Benim de sizin gibi iki kızım var. 2006 Temmuz ve 2010 Ağustos doğumlu kızlarım. Daha büyük kızımı gözümüzde büyütememişken kızım abla oldu. Zaman çabuk geçiyo. Allah hepimizin çocuklarına hayırlı ömürler versin inşallah

Benim kizimda 20.05.2006 dogumlu tatli ask böcegim benim o ...................Bende sizinle SIMSIKI olmaya geldim.

merhabalar haskena..bende menun oldum umarım güzel bi sohbetimiz olur..allah bağışlasın kızınıda..

Benim de sizin gibi iki kızım var. 2006 Temmuz ve 2010 Ağustos doğumlu kızlarım. Daha büyük kızımı gözümüzde büyütememişken kızım abla oldu. Zaman çabuk geçiyo. Allah hepimizin çocuklarına hayırlı ömürler versin inşallah

allah bağışlasın kızlarını..yaş araları nerdeyse birbirine benziyo bizim kızlarla.ne güzel.yaa evet bende daha küçük kızım diye severken.sizin dedeğiniz giib öyle bi ablalık yapıyorki maşalah.saki kocaman olgun bi kızım var.onu kollluyo.gözetiyo.ben iş yaparken o küçk kızımla ilgilenir.oyun oynarlar.ağladığında sarılır sırtını sıvazlar tamam geçti der:1:..yaa küçük kızım büyüdüççe oyun oynamaları dahada arttı.s
sizinkiler nasıl..:34:

seneye anaokulu var..düşünüyorum ne kadarda çabuk geçti zaman.artık benim kızımda okululu oluyor:16:

merhabalar haskena..bende menun oldum umarım güzel bi sohbetimiz olur..allah bağışlasın kızınıda..

allah bağışlasın kızlarını..yaş araları nerdeyse birbirine benziyo bizim kızlarla.ne güzel.yaa evet bende daha küçük kızım diye severken.sizin dedeğiniz giib öyle bi ablalık yapıyorki maşalah.saki kocaman olgun bi kızım var.onu kollluyo.gözetiyo.ben iş yaparken o küçk kızımla ilgilenir.oyun oynarlar.ağladığında sarılır sırtını sıvazlar tamam geçti der:1:..yaa küçük kızım büyüdüççe oyun oynamaları dahada arttı.s
sizinkiler nasıl..:34:

Hepimizinkini Allah bağışlasın canım. Benim kızımda aynı şekilde. İkisini yalnız bırakınaca falan hiç korkmuyorum. Küçük kurbağam benim diye seviyo kardeşini, hiç kıskançlık yapmadı şükür. Kardeşi ağlayınca nerdeyse o da ağlayacak. Küçük kurbağası da ablasını çok seviyo nerde olursa olsun sesini duyunca başlıyo gülmeye. Sabırsızlıkla büyümesini bekliyoruz.

Hepimizinkini Allah bağışlasın canım. Benim kızımda aynı şekilde. İkisini yalnız bırakınaca falan hiç korkmuyorum. Küçük kurbağam benim diye seviyo kardeşini, hiç kıskançlık yapmadı şükür. Kardeşi ağlayınca nerdeyse o da ağlayacak. Küçük kurbağası da ablasını çok seviyo nerde olursa olsun sesini duyunca başlıyo gülmeye. Sabırsızlıkla büyümesini bekliyoruz.

maşallah ne güzel.şanslı annelerdeniz ozaman:))
bende büyüsünler istiyorum.ikincide büyük gibi yaşlara gelse yeter..

Merhaba arkadaşlar,

benimde 16 yaşında bir oğlum ve ağustos 2006 doğumlu bir kızım var.

Anasınıfına başlaycak kısmetse bu sene.:nazar:

Back
X