kızlar nerelerdesiniz?ufaklıklar bırakmıyor herhalde:)valla bizimki hiç yalnız oynamayı beceremiyor,illa ben de olucam,hatta benlede mutlu olmuyor sürekli mız mız hep elimden tutup bir yerlere götürmek istiyor.tatlı cadım benim.kaydirigubbakcemile
epey zaman oldu hakikaten,hiç bakamadım,15 gün ananeye gittik,sonra geldik bi 15 gün de babanedeydik,1 aydır geziyoz yani,bu arada ev berbat olmuş,hazır havalar da ısındı ufak ufak bahar temizliğine başladım,kızla biraz zor ama yavaş yavaş yapıyoruz.
fıstığım 17 aylık oldu,ne çabuk geçiyo zaman,konuşması epey ilerledi,kapıdan giren herkese 'geh,otuu otuu' diyo çok şirin görmelisiniz ama eminim sizinkilerde öyledir,en tatlı günleri şu günler,ilerde bu kadar sevimli olmazlar herhalde
dişlerimiz 8 oldu,azılar hala patlamadı
bebişlere nasıl oyuncak alıyorsunuz,ben daha çok eğitici,beyin geliştirici oyuncakları seçiyorum,değişik fikirleriniz varsa paylaşalım
kızlar selam,naber?hiç mi ugrayamıyrsnz buralara?bebegimin kopek dişleri geliyor,hafta sonu ishlimiz ve ateşimiz vardı.bugün daha iyi çok şükür ama iştahımız sıfır,zaten iştahımız genel olarak iyi degıldi iyice gitti.hemen süzüldü yavrucum.şu dişler bir bitse hayırlısı ile.
selammmmm
biz yine babaneye geldik,yarın dönüyoruz evimize,havalardan biraz sersem gibi sürekli uyuyor,evde 1 saat uyuyup kalkan çocuk burda 2 3 saat uyuyor,bizim de azı dişlerimiz çıkıyor,2 hafta önce çok kötüydü,3 4 gün ateşlendi,geceler çok zor geçti...
gece ne yediriyorsunuz yatmadan yada akşamları,yani artık gece beslenmesi yapıyorlar mı?ben emzirmeyi bıraktım,gece 11 gibi iyice doyurup yatırıyorum 12de sabah 8 9a kadar uyuyor ama acaba yanlış mı yapıyorum yedirmemem mi gerekiyor akşam yediği yemekle gece acıkır da uyanır diye korkuyorum çünkü uyanınca meme istiyo bazen süt içmeyi reddediyor
bana bi akıl verin nolur,obez olur diye korkuyorum
sabah kahvaltıda 1 yumurta 1 küçük parça peynir zeytin domates salatalık yiyor
kahvaltıyla yada 1 2 saat sonra süt içiyor,miktarı değişiyor sonra uyutuyorum,kalkınca sebze yemeği yada çorba yanında yoğurt yediriyorum ama çorbaya ekmek basıyorum
akşam üstü tekrar yatıyor kalkınca da yine ne varsa yani o gün ne pişirdiysem ondan yiyor,yatmadan önce de ekmekle kahvaltılık yada bazen şehriye çorbası,bazen bulgur pilavı veriyorum ve biraz sütünü içip yatıyor
bu şekilde en az 8 saat deliksiz uyuyor
ne diyosunuz,hata mı ediyorum
ben hatalı bir durum göremedim.bebegın her gıdayı rahatlıkla yiyorsa problem yok demektir.keşke benimkide evde yaptıgım herşeyden yese,yada ona hazırladıklarımdan yese,yoook yemez pamuk prenses.tabi canım kilosuda onemli eger bebişin çok tombik ise akşamları daha hafif beslemelisin.şu an kaç kilo ve boyu ne kadar?benim kızımda 13.dişini çıkardı,ilk kopek dişimiz geldikaydirigubbakcemile5
selam nihayet yeni bir mesaj gördüm sayfada benimde 20 kasım 2007 dogumlu bir oglum var saglıgı sihhati iyi şükür tuvalete alıştı bezi bıraktı artık tek sıkıntımız birkaç kelime harici konuşmamasıkızlar naber?bebişler nasıl?2 yaşına dogru ılerlıyoruz ALLAH ın izni ile.hepinize hayırlı ramazanlar.turkbayragi
selam nihayet yeni bir mesaj gördüm sayfada benimde 20 kasım 2007 dogumlu bir oglum var saglıgı sihhati iyi şükür tuvalete alıştı bezi bıraktı artık tek sıkıntımız birkaç kelime harici konuşmaması
benmi acele ediyorum yoksa konuşmakta tembelmi benim oglum
hepinizin bayramını kutluyorum,bebişlere ve kendinize dikkat edin.iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?