2007 kasım anneleri!

Merhaba arkadaslar benim oglumda 16 Kasim dogumlu ve yaklasik 3 haftadir kendi kendine yürüyebiliyor..Dogum gününü de icime sinen bir sekilde kutladik uyguladigim fikirlerimden birkac tanesini yaziyorum belki ihtiyaciniz olur..öncelikle bir dvd hazirladim icerisine dogdugu zamandan 1 yasina kadar olan fotograflarini koydum, oglumun agziyla fotograflara bazi notlar yazdim ve hos bir dogum günü sarkisiyla birlikte slayt gösterisi seklinde misafirlerimize izlettik (bu dvd oglusuma annesinden ilk yas günü hediyesi olarak kalacak) ayrica dogum gününe gelen cocuklar icin de seffaf süslü paketler icerisinde cocuklarin sevdigi cikolata ve sekerlemelerden hazirladim..Evin her tarafini balon vb. dogum günü süsleriyle süsledik..(Bu balonlar cocuklarin oyalanmalari icin cok iyi oldu, bu sayede etrafa saldirmadilar.. Tüm bebislere aileleriyle beraber saglikli, mutlu nice yillar diliyorum..

Sanırım kızlarımızın dişleri, yürümeleri.düşmeleri derken çok yaramaz oldular bizde hiç birşeye vakit ayıramaz oldukkkkk....bilgisayarın karşısısa geçmeye bile vaktim olmuyor inanın ...zeynep 27 kasım doğumlu 8 dişimiz oldu,kendisi yürüyor ama çok dengesiz sürekli düşüyor,kafasını vuruyor falan derken hep arkasından koşuyorum yani ama yinede kilo veremiyorum o ayrıııı......birde araya bayram temizliği girdi valla ben mahvoldum sizi bilmiyorum ayaklarım tutmuyor artık..ayrıca koltuklara inip çıkıyor bizimki tam tehlikeli dönem yaniii allah hepimizin yavrusunu korusunnn...Şimdiden BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN....Allah hayırlı bayramlar versin ve tekrarlarını nasip etsin inşallah..Hepinizi öpüyorummm...

bende hepinizin bayramını kutluyorum.oğlum galiba yürümeye başladı.çok sendeliyor ama olsun. kendinize iyi bakın.byy

kızlar nerelerdesiniz, bebişleriniz nasıl, havalarda oldukça soğudu, inşallah hepiniz iyisinizdir. selamlar

biz iyiyiz çok şükür,kız geçen hafta hastaydı ama şimdi daha iyi,birkaç adımda olsa atıyo artık ve kendi başına yürüyebiliyor ve çanasi inanılmaz açıldı,bir hafta içinde pekçok şeyi söylemeye başladı,geldi,gitti,attıidüştü,hoppa,zeytin... gibi...
kimseden ses çıkmıyo epeydir,herkes kayboldu

yeni yılın hepimize ve bebişlerimize sağlık mutluluk ve neşe getirmesini dilerim.oğlum 7. dişini çıkarıyor. artık yürüyebiliyor .çok yaramaz oldu.kıpır kıpır bi dakka yerinde durmuyor.hep tehlike nerde var oraya gidiyor. hiperaktif mi oldu ne.hızına yetişemiyoruz valla.şu sıra yine iştahı kesik heralde dişlerinden yavrumun.sizinkiler nasıl.en çok ne oynamaktan ve ne yemekten hoşlanıyor.hala emzirmeye devam ediyorum. 26 kasım doğumlu. yoğun işlerden ve oğlumun yaramazlıklarından dolayı siteye fazla bakamıyorum.kendinize iyi bakın.byy

kızlar selam hepinizin yeni yılını kutluyrm.BESTE m kendi kendine yürümeye çalışıyr,bu sıralar beni çok yoruyor,alttan 7. ve 8. dişimz geliyor aynı zamanda bronşiolit olmuşuz çok aglıyor,uyuyamıyor.onu çok seviyorum,kuzum benim.kızlar sizinkler ne alemde? hayırlısıyla kışı atlatsak evde çok sıkılıyor kuzucum.

selam kızlar,benim bebişim 2 haftadır yürüyor,konuşuyor,cıvıl cıvl bişey oldu susturamıyorum,sürekli öğrendiği kelimeleri tekrarlıyor,geçen cumartesi pnömokok aşımızı yaptırdık,kilomuz 10.300 boyumuz 80 cm,sizler nasılsınız,bebişler nasıl....

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım..zümra isminde bir kızım var 15 kasım doğumlu.burada bir listeniz var mı merak ettim kim kasımın kaçında doğdu diye :))

kızımın on dişi var son ikisi azı dişi ve hala tam çıkamadılar çok acı veriyorlar.. yaşında yurumeye başlamıştı şimdi güzel yuruyor ama sokakta yurumuyor..

çok sık hasta oluyor şu anda da çok hasta malesef..

ben de çalışıyorum ananesi bakıyor kızıma...

aramıza hoşgeldin,kızına Allah acil şifalar versin,maşallah pek tatlı,bi listemiz yok ama galiba en büyük biziz benim Elif 5 kasım doğumlu

gunaydın..

Kimyager allah bağışlasın kızınızı..malesef dun de kötüydü kızım sabah akşam iğneye devam ediyoruz..

acaba bağışıklık guclendirmek için ne verebilirim ya ilaç da içmiyor bizimki

a.s.a.s.a.s.aramıza hoş geldin. benim kızım yani elifim de 28 kasım doğumlu. benim kızımında 10 dişi var. üst azı dişleride çıkmak üzere. bu arada benim kızlarımda sürekli hasta oluyor. kızımda yaşına 2 hafta kala yürümeye başladı.
bende haftaya çalışmaya başlıyorum. doğum iznim aslında 28 kasımda bitiyor ama maaş alyım diye erken başlıyorum. kızıma da babası bakacak. allahtan babamız emekli oldu da rahat ettik.

hoşgeldin benim oğlumda 23 kasım doğumlu 12 tane dişimiz oldu fakat hala yürümüyor geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir bende çalışıyprum oğluma annenesi bakıyor

arkadaşlar herkese merhaba,aramıza yeni katılanlara hoşgediniz diyorum.hasta bebeklere geçmiş olsun,gerçekten kış ayları zor geçiyor kuzucuklarımız bir yerlerden kapıyorlar,sonrada düzelt düzeltebilirsen e birde diş çıkartma dönemleri eklenince hadi bakalım kolay gelsinkaydirigubbakcemile2ben de kuzucugumu 10 gun kadar once iyileştirdim,valla zaten mızmız ıyıce abarttı o dönemde bir tanede azı dişimiz çıktı,artık çok rahat evin içinde geziyor,ama saga sola çarpınca çok korkuyorum,düşüp kafasını çarpacak diye odum kopuyor.bilhassa evdeki şu sivri mobilyalar yok muuu!!!!gerçekten ayaklanınca zormuş,hep peşindeyimkaydirigubbakcemilekızlar benim ki hala iştahsız ya valla hiç bir şey yemiyor,hiç bir şeyi yemiyor,hiç mi özenmez bir çocuk yaaa?artık herşeyi anlıyor ben onunla ilgili bir şey anlatınca hemen odaklanıp dinlmeye başlıyor,ya da seslerle hareketlerle o da anlattıklarıma takviyeler yapıyor:roflol:çoook tatlı maaşşallah.RABBİM hepimizin bebeklerıne saglık,sıhat ve uzun ömürler nasip etsin inşaallah.bizlerede RABBİM kolaylıklar versin.ha bu arada zuzuuuum benim kızımda 24 kasım dogumlu,zaten takvimdende ayı belli oluyor.hepinizi ve bebeklerinizi sevgiyle öpüyoruuuummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…