canım kılosu boyuna gore çok guzel,fazla kılolu degıl.canım hepatıtın 2. dozu oldugundan eminmisin?sanki hepatıtler bıttı gıbı hatırlıyorum,eger yanlış hatırlamıyorsam.aşıları nerde yaptırıyorsun?ben normal aşıları saglık ocagında özel aşılarını da dr.umun muayenehanesinde yaptırıyorum.
4.5 aylıkken doktora götürmüştüm kilosu 7 kilo boyu 65 cm idi. ama doğum kilomuz 3630 gram olduğu için doktor zayıf dedi ve ek gıdaya başlamamı söyledi. ondan sonra doktora gitmedik. ama görenler çok zayıf diyor
yoğurdunun içine bir adet bisküvi ezdim. çok sevdi. bebişlerinize çilek verdinizmi acaba alerji yaparmı diye ben vermedim
kızım iyi maşallah,alıştı artık ek gıdalara,yediğimiz herşeyden veriyorum,severek yiyor,sizinkilerden naber,dişler nasıl,bizde henüz hiçbir belirti yok
merhabalar elifim gün içinde meyva suyu ( 50 cc), yoğurt, çorba (evde pişirdiğim bütün çorbalardan) kaşık maması yiyor çok şükür ek gıdalara alıştık sayılır. bizim sorunumuz uyku düzensizliğimiz. bebişleriniz kaçta yatıp kaçta kalkıyor bana yazarsanız belki bende alıştırırım. vallahi iki çocukla uykusuzluk zor oluyor.
benim kızımında henüz hiç dişi yok,çok zilli oldu ya,hiç kendi başına durmuyor,illaki yanında biri olacak hep onunla oynayacak,yaptık işi valla.benim ki ek gıdalara pek alışamadı.sizler gun içerisinde neler yediriyorsunuz? ya da mama kaç cc yiyorlar? yoksa emziriyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?