2007 kasım anneleri!

olsun annesi bol bol emzir ne güzel işte,benim zilli benim zorlamalarımla 4 ay emdi,keşke emseydi sütümde çok boldu en az 6 -7 ay emsin istedim ama olmadı.ay ne güzel annesi ya yavrunu hem emzir hemde doya doya kokla.

sağol canancım,ben de emzirmek istiyorum zaten,hedefim 2 yıl emzirmek,ama dediğim gibi geceleri çok zor oluyor,herşeye razıyım o iyi olsun da
annanemize geldik,uzun yol,bi de yolda mecburen akrabalara uğradık,araba sıcak,evler soğuk canım yavrum hasta oldu,üşüttü,şimdi iyi çok şükür ama çok korktum bişi olucak diye
bideeeeeeeeeeeeee kızım dün ilk kez çok net bi şekilde anne dedi,Allahım bu ne büyük bi mutluluk,herkese nasip etsin rabbim

kimyager canım elife geçmiş olsun.. hemde anne dedi hımm maşallah elifciğe...
kendinize iyi bakın..
sana mesaj gönderdim canım mesaj kutuna bak tamammı..

canııııııııııım hadi gözünaydın,eminim çok mutlu edicidir onun agzından bu güzel kelimeyi duymak.aman dikkat edin,anneanneniz nerde?sizinkide bizim anneannemiz gibi şehir dışında mısenağlama?bebişe ve kendine dikkat et canım.

evet canım,çok mutlu oldum,malesef anneannemiz uzakta,6 saat mesafe var aramızda onun için bir aylığına geldim kalmaya,torunlarını doya doya görsünler dedik ama eşimden ayrı kaldım,o çok zor oluyooo,daa 2 gün oldu 1 ay nası geççek bilmiyom,
kızım iyileşti çok şükür,şimdi herşey yolunda...

evet canım uzak olunca oyle oluyor.ya eşinden ayrı kalıyorsun ya da ailenden.neyse bence tadını çıkar,anneciğinde mutlu olur.nasıl olsa eşinle hep birliktesinyerimseniben.benim ufaklık hala emeklemiyor sadece donebiliyor.

benimki de aynı,emekleyemiyor ama bir iki gündür yeni bi oyuncak aldık tırtıl,müzikli ve hareketli onu yakalıycam diye uğraşıp duruyor,yakalayamayınca sinirlenip ağlıyor, bu ay içinde emekler gibime geliyor,bakalım,görücez
bu hafta yürüteç alıcaz kızıma,artıok vakti geldi diyor annem,ayaklarının üstüne basabiliyor

canım sen bilirsin ama yürüteci 8.aydan önce kullanma istersen.biraz daha bebeginin bacak kasları güçlensin,tembellik yaratmasın.

iyiyiz biz,yürüteci aldık ama kızıma büyük geldi,içinde kayboluyor,daha tam düzgün duramıyor,oyuncaklarıyla oynuyo,çok hoşuna gitti,kısa süreli bindirip alıyorum hemen
kızımın iştahı kapandı,hiçbişi yemiyor,ne versem istemiyo,ağzını açmıyor,sürekli emziriyorum

tamam canım,yürütece kısa süreli bindirmen iyi olmuş.8.aydan sonra hem o daha rahat biner,hem de saglık açısından daha yerinde olur.olsun canım bol bol emzir.benim kide bu aralar pek iştahsız.

zaten çok fazla kiloda alamamış.valla bogazlı bebek ve çocuklara bayılıyorum.benimkinede saatlerce verme,acıktım diye aglamaz.zilli aç sebil dolaşınca hoşuna gidiyor.:sm_confused:

merhaba bende kasım annesiyim 24 kasım 2007de doğum yaptım
benim kızımda çok iştahsız 6200 gramcık((

hoşbulduk canım benim kızım 14:35 te normal doğumla dünyaya geldi saat olarak büyüğüz ozaman:teytey:

merhaba bende kasım annesiyim 24 kasım 2007de doğum yaptım
benim kızımda çok iştahsız 6200 gramcık((

canım hoşgeldina.s.,benim kızım 5 kasımda doğdu,şimdi yaklaşık 8.5 kilo
dün biz kaplıcaya gittik,kızım havuzu çok sevdi,çok eğlendi
2 gündür de anneannesinin dediklerini tekrar etmeye başladı,del del del diyo ya çok tatlı bişi,bayılıyorum:sm_cool::sm_cool::sm_cool:,ben konuşturamadım ama annemin dedikleri hoşuna gidiyor

hoşbulduk canım benim kızım 14:35 te normal doğumla dünyaya geldi saat olarak büyüğüz ozaman:teytey:

evet canım yaklaşık 1,5 saat daha buyuksunuz :)aslında kilolarından çok saglıkları önemli.onlar sag ve saglıklı olsunlarda bizler peşlerinden koşturcaz artık.:dance:

ooo seninki iyice zilli oldu valla.hey maşaallah ona,demek del diyor.anneannesini istiyormuş belliki.bence ilgiden kaynaklanıyor.bizler bazen iş güç derken çocukları ihmal ediyoruz.ama kalabalıkta daha çok şey öğreniyorlar.Beste de anneannesine gidince apayrı şeyler yapıyor,sevildiklerini anlıyorlar.aman ha babanızıda ihmal etmeyin sakına.s

haklısın,ben hiç ilgilenemiyorum çocukla,dedim ya emzirmek çok yoruyo beni,evin işi gücü derken ona vakit kalmıyodu,iyi oldu geldiğimiz,annem sağolsun çok güzel ilgileniyo,ne söylese çabucak kapıyo yavrum,hadi gel diyo annem hadel diyo elif,annem ayşe diyo,aççe diyo,çok şirin,o minicik ağzına öyle güzel yakışıyo ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…