2007 Mart Anneleri Nerdesiniz ?

olur tabii niye olmasin aslinda ben nette cok vakit geciriyorum ama bugün cok bakamadim

kekinde mis gibi kokuyo eline saglik :)

tatlı yaramaz ve inatçı bir kız benim ki. bu arada inek sütü verebilirsin ben 1 yaşından beri veriyorum sormak istediğin bir şey olursa yardım etmekten zevk duyarım

kızlar kusura bakmayın uzun süredir yoktum o yüzden cvp yazamadım siz epey genişlemişsiniz kaynaşmışsınız benide unutmayın olurmu kızımla uğraşmaktan fazla aranıza dahil olamasamda kalbim sizinle kızlar opuyorumnanaktan

fni masallah cok güzel bir kizin var. :)
bol bol süt veriorum artik napiyim icmeden durmuyor saol sende cevaplamissin zaten .
daha SIK görüsmek umuduyla canim öp kizini cokk

teşekkür ederim seninkide yakışıklı maaşallah.görüşürüz öpüyorum
inşallah canım benim

canlarım bana yardımcı olun tuvalet eğitimi ve memeden kesmede sizler nasıl yaptınız anlatın tecrübe lazım bana kafam karışıyor herkes bişey söylüyor hadi yazında bende bir düzen uygulayayım hangisini önce yapmalıyım önce mememi yoksa tuvaletmi

canim ben emzirme konusunda cok tecrübeli degilim cünkü tek 4 ay emzirdim sonra sütüm kesildi diye
mama verdim bidaha mememi almadi. ama öncelikle emzirmeyi azaltmayla baslayabilirsin. aslinda cocuklar kendiliginden birakiyor ama ....
tualet konusunda wc üzerine yerlestirilenden aldim.onu koydum bezini cikardim ve kendisine israrla anlattim kakan gelirse bana gel ve söyle diye.sorun yasamadan alisti ama geceleri yinede bagliyorum kalkmaz diye.. son bikacgündürde bezini getirior illaki bagla diyor nedenini bende bilmiyorum.
uzmanlar erkek bebeklere babalarinin alistirmasi daha mantikli diyolar ama ben bunda pek mantik göremedim :) senin oglun ayin kacinda dogdu ?

kizlar nerdesiniz ? herkes tatildemi ? kirmizi bi sen bi ben buirdayiz galiba ama sende yoksunnnnn

merhaba benim ki 2007 ocak doğumlu yakınlar ben de siziinle bilgi alışverişinde bulunmak isterim.benim de 2.5 yasında bir oğlum var çok yaramaz ama dunya tatlısı

selam gülcanarda..

gel bari seninle konusalim sanirim diger kizlar tatilde cok giren yok foruma

yaslari birbirine cok yakin cocuklarimizin benimde 1 oglum war.benimkide cok yaramaz hic durmuyor

yakinda agustosta krese basliyor yarim gün ama kafam cok karisik sen egitim görevlisiymissin ne dersin erkenmi ?
bide benimkinin konusmasi iyi degil seninkide oglanmis yaa senini nasil konusuyor ?

görüsmek üzere.. :))

slm bende 2007 mart annesıyım...10 mart ...kızımın adı banu naz...benım ıkıncı bebegım bırde 99 dogumlu bır oglum var...benıde aranıza alırsanız mutlu olurum..

hepinizde hosgeldiniz kizlar tanistigimiza cok sevindimm

benim oglumm pazartesi krese baslayacak cok heyecanliyimm nasil olacak acaba ?

bilen varmi tam yagli inek sütü ishal yaparmi ? oglum kac gündür ishal gecmedi baska sorunda yok 1

haftadir yarim yagli süt kabiz yapiyor diye tam yagli veriyodum buda ishalmi yaptiki acaba ?

insallah ayni anda online olabiliriz ,görüsmek üzere

hepinizde hosgeldiniz ah bide online olurken karsilassakta konusabilsek

fni cok sevindim canim demek ikinci defa anne oluyosunn hayirli olsunn allah saglikli sekilde kavusmayi nasip etsin.

bende istiyorum artikkkk bi tane daha .

ins. ayni anda online oluruz da uzun uzun sohbet ederiz..

slmlar kızlar bende mart 20'si kuduruk kuşumu yağızımı dünyaya getirdim..
işte hayatım ozaman başladı:))))
bende yağızı kreşe vermeyi düşünüyorum... sen nasıl bir kreşe verdin araştırdın mı çok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…