tatlı yaramaz ve inatçı bir kız benim ki. bu arada inek sütü verebilirsin ben 1 yaşından beri veriyorum sormak istediğin bir şey olursa yardım etmekten zevk duyarım
kızlar kusura bakmayın uzun süredir yoktum o yüzden cvp yazamadım siz epey genişlemişsiniz kaynaşmışsınız benide unutmayın olurmu kızımla uğraşmaktan fazla aranıza dahil olamasamda kalbim sizinle kızlar opuyorumnanaktan
fni masallah cok güzel bir kizin var. :)
bol bol süt veriorum artik napiyim icmeden durmuyor saol sende cevaplamissin zaten .
daha SIK görüsmek umuduyla canim öp kizini cokk
canlarım bana yardımcı olun tuvalet eğitimi ve memeden kesmede sizler nasıl yaptınız anlatın tecrübe lazım bana kafam karışıyor herkes bişey söylüyor hadi yazında bende bir düzen uygulayayım hangisini önce yapmalıyım önce mememi yoksa tuvaletmi
canim ben emzirme konusunda cok tecrübeli degilim cünkü tek 4 ay emzirdim sonra sütüm kesildi diye
mama verdim bidaha mememi almadi. ama öncelikle emzirmeyi azaltmayla baslayabilirsin. aslinda cocuklar kendiliginden birakiyor ama ....
tualet konusunda wc üzerine yerlestirilenden aldim.onu koydum bezini cikardim ve kendisine israrla anlattim kakan gelirse bana gel ve söyle diye.sorun yasamadan alisti ama geceleri yinede bagliyorum kalkmaz diye.. son bikacgündürde bezini getirior illaki bagla diyor nedenini bende bilmiyorum.
uzmanlar erkek bebeklere babalarinin alistirmasi daha mantikli diyolar ama ben bunda pek mantik göremedim :) senin oglun ayin kacinda dogdu ?
merhaba benim ki 2007 ocak doğumlu yakınlar ben de siziinle bilgi alışverişinde bulunmak isterim.benim de 2.5 yasında bir oğlum var çok yaramaz ama dunya tatlısı
gel bari seninle konusalim sanirim diger kizlar tatilde cok giren yok foruma
yaslari birbirine cok yakin cocuklarimizin benimde 1 oglum war.benimkide cok yaramaz hic durmuyor
yakinda agustosta krese basliyor yarim gün ama kafam cok karisik sen egitim görevlisiymissin ne dersin erkenmi ?
bide benimkinin konusmasi iyi degil seninkide oglanmis yaa senini nasil konusuyor ?