2007 Mart Anneleri Nerdesiniz ?

teşekkür ederim karamel_ozge dediğin gibi hiç birbirimizi yakalayıpta sohbet edemiyoruz inş karşılaşırız aynı zamanda allah inş sanada en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder

krese baslasin dedigimde tabikii arastirdimm iyimi degilmi diyee kendime göre iyi buldugum bir yere verdim
2 hafta oldu ve gercekten cok memenunum bence ver cocuk sosyallessin özelliklede kardesi yoksa
evde yalniz orurmasindan iyidir.

bu yemem sorunu benim oglumdada var ne yazikki naparsam yapiyim asamiyoz süt icmek istiyo sürekli hala gece bile kalkiyo süt iciyoo vermesem agliyoo verene kadar susmuyooo
bende bir cözüm bulamadim vallahi ..

fni seninle karsilasmayi cok istiyorum aslinda cünkü senin kizindada konusma problemi varmis
oglum tam 2,5 yasinda ama konusmasi berbat ancak bikac kelime söylüyor
seninki düzeldimi ?

arkadaslar sizin cocuklarin konusmasi nasil ? duyma testi kontrol hersey yaptirdim hepsi normal ama konusmuor napabilirim acaba bu konuda cok derrt ediyorum .

slm cnm benimki artık konuşuyor cümle kuramıyor ama bütün kelimeleri söylüyor derdini anlatıyor artık çok şükür korma bence kreşe vermen iyi oldu gerçekten çoçuklar kalabalık ortamı seviyor.ben 1 2 aylığına abimin yanına gittim ve döndüğümde kızım annemlerde kaldı birkaç gün ve ne olduysa ondan sonra oldu annemlerde yeğenlerim var 2 tane ve annemleride çok seviyo düşkün onlara onlarda kaldı ve ondan sonra şakır şakır konuşmaya başladı.daha önce ben ne yaptımsa olmadı demekki kalabalık istiyomuş etrafında bide çocuk olunca iyi old tam öğrendi şimdi tek derdim tuvalet eğitimi 2 aydır öğrenemedi gitti

bizdede tualet egitimi tamam. onu ögrendi ama geceleri bagliorum yinede kalkamaz diye
gündüzleri kakasi gelince yanima kosuo kaka-kaka diyoo beraber wc ye gidioz
ama alistirirken kendim yarim saatte bir götürüyodum
varsa yap diyodumm bazen yapiyoo bazen yapmiyodu ama öle ööle alisti..
ii yaa senin kizin konusmus bide benimki konussaydi artikk

ee peki senin hamilelik nasil gidiyor ? cinsiyet falan bellimi ?

görüsmek üzere..

aynen benimkide öyle saglik sorunu yok ama sadece kelimeler söylüyor
bakalim insallah bizimkilerde konusur :)
benimkide cok yemior ama doktoru israr etme diyor su ver vücudun susuz kalmamasi cok önemli .
ayrica ben artik etlerin falan üzerine ketchup,mayonezle agiz göz yapiyomm
baya ise yariyooo sende dene istersen.

slm karamel_özge bir türlü karşılaşamadık seninle sevindim wc yi öğrenmesine ama merak etme konuşacaktır çok üstüne gitme yaşıtlarıyla değilde biraz daha büyük çocuklarla olmasını sağla.bu arada hamileliliğim şimdilik orta şekerli sadece fena bir şekilde midem bulanıyo daha sonra nasıl olur bilemicem ama inş geçer en kısa zamanda aynı anda online olmak dileklerimle

KARSILASMAK ICIN RANDEVUMU YAPSAK ACABA ? :1rolleyes:
OGLUM KRESE ALISTZI KONUSMASINDA COK DEGIL AMA AZ BI IYILESME VAR
SIZ NASILSINIZ HANMILAR COCUKLAR NASIL ? BENDE EN KISA ZAMANDA AYNI ANDA ONLINE OLABILIRIZ INSALLAH DIYEREK VEDA EDIYORUM SIMDILIK

yaa sezon bitti diziler basladi ama siz hala gelmediniz :))

nerdesiniz mart anneleri

bu ara ev degistirme tasinma falan ugrasiyorum cok bakamiyorum bende
oglum hasta ...
offf cok yoruldum..

ay ne ev bulabildim nede oglum iyilesti haklisin valla oglum hasta olacagina ben olsam cok daha iyi
bide antibiotik alerjisi var ilacta vermemiyorumki gecsin
gecen verdim tüm vücudu kabardi simdi baska bitane deniyorum
eskiden alerji diye bisey duymazdim ne kadar cogaldi benim bile bicok seye alerjim var
offf allahim herkese kolaylik versin ...

bu arada herkesin bayrami kutlu olsunn allahim saglikli mutlu nice bayramlar yasamayi nasip etsin .

merhabalar benim oglumda 31/03/200 oglum var oda geceleri süt içiyor ama benim tavsiyem sek sütü ama kabızlıgı yoksa inek sütü büyüklerimiz daha çok tavsiye ediyor sek sütü mükemmel besliyorbende tanıştıgımıza memnun oldum

bu sek sütü dedigin neki ? benimki tam yagli süt iciyor geceleri az yaglisi kabiz yaptigi icin degistirdim ama bir faydasi olmadi yine cok kabiz oluyor
siz bu sorunu nasil engelliyosunuz ? ben naparsam yapiyim hep sorun yasiyo oglum
süt vermedende susumuyo durmuyor ..

cok kötü sorun oldu kabizlik bende kestim sütü
keske karsilasabilsekte konussak
gece icmek istersede suyla karistirip veriyorumm
saol almayida deniycemmm ama benim oglum meyveyi cok yemiyor seninki ne güzel yiyomus
masallah ona gelsede az benim oglana ders verse böyle yenir diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…