Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en eski biziz :)
elimden geldiğince yardımcı olurum canım ...
loğusalıkta mutsuz olacağınız insanları yanınızda tutmayın. başkaları sizi değil siz başkalarını yönlendirin. doğum yaptığım hastanede psikolog loğusalıkta çevrendeki insanları sen yönlendirnelisin demişti. bol bol uyuyun.
bende 2008 kasım annesiyim biz artık büyüttük sayılır
bencede bol bol uyku...dinlenin, nazlanın...
alışverişlerinizi aheste aheste son anlara çok sarkıtmadan yapın araştırarak alın herşeyi
bol bol sinemaya ve eğlenmeye gidin çocuk olduktan sonra bu gibi aktiviteler çokk azalacak
lohusalıkta biraz sıkıntı oluyor ama hemen salmayın kendinizi bebeğinizle olmanın keyfini çıkartın
2009 kasım anneleri bunlar iyi günleriniz siz birde yürümeye başlayınca görün:)
poponuz 2 dk yer görmeyecek::))
mirmirmirmir uyuyoruz bol bol.. ama benim kocam beni kiskaniyo sonra o ise gidiyo ben keyif yapiyorum.. ben de dedim ona sizin gibi. bebek gelince hic uyuyamicam zaten birak simdi uyuyayim diorum. beyefendi cok kolay saniyo, bebek de bizle beraber uyucak saniyo kaydirigubbakcemile3
bir tane de benden..
ilk zamnalr bebeğinizin altını ılık suyla sileceksiniz ya su kayatılmış ılıtılmış olsun kızlar..ilk zamanlar en azından..bunun için termos gibi birşey bulundurun..suyu içinde bekletin..
mama verenler için de mama suyu olarak termos iyi
benim yoktu ılımasını bekliyordum(
özellikle sezaryan olacaklar sütünüz hemen gelmeyebilir..hatta göğsünüz sertleşebilir ..taş gibi olmuştu benim bebeğim de mememiyordu..sıcak bez koyun göğsünüze..sıcak duş..ve gelmesi zorsa muhakkak pompayla boşaltın ..apseye sebep olabilirmiş..5. günde pompayla gelebildi benim sütüm..
şimdi aklımda bunlar var..geldikçe yazarım..
hayırlı doğumlar
bende 2008 kasım annesiyim biz artık büyüttük sayılır
bencede bol bol uyku...dinlenin, nazlanın...
alışverişlerinizi aheste aheste son anlara çok sarkıtmadan yapın araştırarak alın herşeyi
bol bol sinemaya ve eğlenmeye gidin çocuk olduktan sonra bu gibi aktiviteler çokk azalacak
lohusalıkta biraz sıkıntı oluyor ama hemen salmayın kendinizi bebeğinizle olmanın keyfini çıkartın
2009 kasım anneleri bunlar iyi günleriniz siz birde yürümeye başlayınca görün:)
poponuz 2 dk yer görmeyecek::))