geçmiş olsun yelizcim
Yelizcim cok cok gecmmis olsun canim,Canim bogazi sis ise kesinlikle paates verme bosaa cok kotu geliyor.Benim bogazim sismisti ve patates yiyince daha cok agrim yapiyordu.Kasiktan yemk yemk istemiyorsa zorlama,hasta insan yemek yemegi istemez cok dogal.Sut iciyorsa balli,pekmezli,biskuvili,tereyagili yapabilirsin.Mutlaka vitamin surubu ver.Benim eczaci arkadasim var bogazi ariyorsa ampul c vitamini ver dedimsti.Ampulu bir kaskta bosalt icirt.vitamin c mukroplari virusleri olduruyormus ve bogaz iglesmesine yardimci oluyormus.
Dut pekmezi bogaz agrisina cok iyi geliyormus.
fikriye canım özel msj atmışsın çok mutlu oldum.bu vesile ile birazcık yazayım dedim.
oğlumun ilk dişi bu hafta sonu çıktı çoook mutlu oldum.sizin için eski bi heyecan ama paylaşmak istedim.15. ayımızda ilk incimiz geldi ama üstten :)
çok teşekkürler canım inşaallah geçer..sabahtan beri eczaneye hep çocuklar geliyormuş abimle konuştuk az önce sizde dikkat edin ALLAH korusun hepimizin kuzularını..az önce uyandı kuzucuğum ateşi var biraz çorba içirdim şurup verdim..mandalina yedi azıcık keyfi yok uykudan hiç ağlayarak uyanmazdı nasıl ağlıyor ya gözleri yaşarmış bende ağlıycam şimdi mafoldumben
canım uyarın için cok tesekkürlerkızlar cuma günü baya konuştuk hafta sonu girmeyeyim dedim dünde 10 yattım zaten kızlar bu arada(özel aşılar hariç)bizim oğlanların aşısı 1,5 yaşında diymi?
burcucum canım aklıma ablamın kayınpederi geldi..tabi durum aynı değil galiba.. yazmamam gerekir belki ama yinede anlatıp seni uyarmak isterim eniştemin annesi küçük yaşta ölmüş babası 2.evliligini yapmış yıllarca onunla evli kaldı yıllar sonra sanırım kalptendi kadın vefat etti..adam 3. evliligini yaptı ama kulaktan dolma bilgilerle kadını görmeye gitti begendi döndü birkaç gün sonra kadın adamın evine geliyor kadın ilçede yaşıyor eniştemin babası aydın da..neyse çarşıya diye geliyor ugradım bahanesiyle gelip (çocuguyla) kalıyor 2-3 gün.. sonra nikah günü alıyorlar kadın birazda genç vede cilveli çokta cana yakın görünüyordu annemlerde gelip gidiyorlardı birlikte akşam yemekleri yiyyorlardı ama annem sami amcayı uyarmıştı kadını biraz araşitıralım acele etme diye ama adamın aklını karıştırmış kadın..bu arada eniştemin agbisi vardı evde tekerlekli sandalyede yaşıyordu zor konuşuyordu kas hastalıgı vardı..25-30 yaş aralıgındaydı babasıyla yaşıyordu.. ayrıca haaa adamın durumu iyi falanda değildi sadece emekli maaşı vardı evi bile yoktu yani..neyse evlendiler kadın değişmeye başladı sabah evden çıkıyor akşam geliyor çarşıcaysım,hastanedeydim vs. diyor tabi gün geçtikçe kadını farklı farklı arabalardan inerken görüyorlar dedikodular başlıyor kadın geç saatlerde eve geliyor bu arada çocugu 4-5 yaşlarındaydı onu napıyordu hatırlamıyorum..bu kadın köy de oturan şalvar giyen bir kadıdı..tabi sami amca dedikoduları duydukça kavgalar ediyor kızıyor evde oğluyla kavga ediyor oğluda kadına karşı...ve ne yazıkki sami amaca bir sabah kendi bahçesindeki ağaca kendini asmış şekilde bulunuyor..maaşının bir kısmı kadına bir kısmı evdeki oğluna kalıyor sonuç: 1 yıl bile sürmemiş bir evlilik evdeki adamın oğluna bir süre ablamlar baktı ama hastalıgı gittikçe kötüleşince tuvalet ihtiyacı banyo ablam yaptıramadıgı için amcasıda ananesinde kaldı en sonunda teyzesi bakmaya başladı ve 1 yıl öncede o öldü..ama burcucum bu olaylar gelişmeler kadının namussuzlugu yüzünden oldu sizde bu kadını çook iyi araştırın lütfen üzücü olaylar yaşanmasın seni üzmek değil amacım uyarmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?