2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler canım hiç birşey yemiyor süt içti sadece pekmez kattım içine boğazı şiş yutamıyor minik kuşum..

Yelizcim cok cok gecmmis olsun canim,Canim bogazi sis ise kesinlikle paates verme bosaa cok kotu geliyor.Benim bogazim sismisti ve patates yiyince daha cok agrim yapiyordu.Kasiktan yemk yemk istemiyorsa zorlama,hasta insan yemek yemegi istemez cok dogal.Sut iciyorsa balli,pekmezli,biskuvili,tereyagili yapabilirsin.Mutlaka vitamin surubu ver.Benim eczaci arkadasim var bogazi ariyorsa ampul c vitamini ver dedimsti.Ampulu bir kaskta bosalt icirt.vitamin c mukroplari virusleri olduruyormus ve bogaz iglesmesine yardimci oluyormus.
Dut pekmezi bogaz agrisina cok iyi geliyormus.

fikriye canım özel msj atmışsın çok mutlu oldum.bu vesile ile birazcık yazayım dedim.
oğlumun ilk dişi bu hafta sonu çıktı çoook mutlu oldum.sizin için eski bi heyecan ama paylaşmak istedim.15. ayımızda ilk incimiz geldi ama üstten :)

çok teşekkürler canım inşaallah geçer..sabahtan beri eczaneye hep çocuklar geliyormuş abimle konuştuk az önce sizde dikkat edin ALLAH korusun hepimizin kuzularını..az önce uyandı kuzucuğum ateşi var biraz çorba içirdim şurup verdim..mandalina yedi azıcık keyfi yok uykudan hiç ağlayarak uyanmazdı nasıl ağlıyor ya gözleri yaşarmış bende ağlıycam şimdi mafoldumben

canim aslinda cok yeni sayilmaz.Yeni inciniz hayirli olsun bol bol isirsin.Canim bizi unutma ara sira bir satir yaz,tamm mi?opuyorumnanaktan

Canim benim hepimiz cok iyi anliyoruz seni,ama uzme kendini bu da gececek,Allahtan bebekler cabuk iylesiyorlar.Canim bilmiyorum seninki yermi ama beyaz kuru dut atesi dusuruyor keske iydirebilsen de yardimci olur umarim.

sebze yemeğini iyice ezdim kolay yutsun diye..onu yediricem şimdi ateşi inip çıkıyor..

Yeliz canım çok geçmiş olsun.
Aynur canım üzüldüm yazdıklarına Allah hepimizin karşısına iyileri çıkarsın hep dua ederim böyle.

canım uyarın için cok tesekkürler
bu kadında öyle birine benziyor hiç sağlam biri değil
kızı var liseye gidiyormuş okuldan falan atılmış sürekli okuldan kaçıp erkek arkadaşlarıyla
birlikte oluyormuş annesini de bizim kayınpeder buldu işte kadınlığını kullanarak ayarttı kayınpederi...

kadın dediğin gibi cok işveli cilveli bi şey
konuşkan (tabi benle küs oldugundan konuşmuyor)
sonuç ne olacak bilmiyorum ama galiba evlenecekler

kızlar dikkat:
görümcemin iş yerinde de yağmurların göz hastalığına yakanmış biri onunda küçük bi oğlu varmış aman dikkat edin olay söyle olmuş kadının oğlu oyun oynarken parmegını annesiin gözüne batırmış o a kızarmış ama kızarıklık geçmeyince kadın doktora gitmiş meğer o yağmurun bahsettiği hastalıkmış
doktor 1 hafta mı ne rapor vermiş ama hala kızcağızın gözü aynıymış
ya cocugun tırnagından ya da doktora gidince muayene sırasına kapmış mikrobu doktordan gelince artmış cünkü şimdi kimseyle yakınlaşmıyormuş cok bulaşıcı oldugundan

Yelizcim canım bebişine çok çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah...umarım şimdi dahada iyidir ..hastalık zor hele çocuklarda çok daha zor...bizimkininde öksürüğü geçmedi hala her öksürmesinde ben eriyorum karşıda caımdan can gidiyor...bende hastayım aslında ama ilaçlarımı kullanmak bile aklıma gelmiyor gözüm ve kafam sürekli oğlumda...ınşallah sabaha güzel heberlerini alırız canım tekrardan şifa diliyorum...

canlarım çok teşekkürler bugün biraz daha iyi ama gece ateşlendi hiç uymadı çıplak yatırdım mecburen..sabahta süte bisküvi,peynir,bal kattım ezdim iyice, zorla yedi..şimdi ateşi yok oyun oynuyor ama ateşi yüksek olunca hep ağlıyor dokunmamı bile istemiyor vücuduna..

slm kızlar yelizcim yüksek ateş domuz gribinin en önemli belirtisi aman dikkat edin 2 yaş altındaki bebeklerde tehlikeli oluyormuş bende eşime sıkı sıkı tembih ediyorum çünkü alayda domuz gripli birisi çıkmış eve gelir gelmez ellerini yüzünü dezenfekte ediyor..canım sende bir tahlil yaptırsaydın....

burcucum demekki bu hastalık hala salgın halinde aman dikkat etmek lazım bu hastalık gripten üşütmekten daha kötü görümcen evinin önünden bile geçmesin valla en az 1 ay kadar görüşmelmaz:.

kayınpederin hakkında hayırlısı neyse o olsun derim canım

aslıcım saol canım adamcagız rahmetli çokta iyi bir insandı kadın bir geldi bütün aileyi dagıttı valla ne kadınlar var kızlay ya aslında erkekler aldatmasda en büyük suçlu şu edepsiz kadınlarklava:

kızlar gündüzde açık bırakıcam arada yazışırız eee bu gün ne pişiriyorsunuz oğlanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…