Yagmurcum sevmezmiyim Malatyayı 4 yılım orda geçti.
kusura bakma canım bir yandan okul işleri yapıyorum malum 2 gün sonra 10 kasım saygı duruşu siren sesi bulmaya çalışıyorum arşivi karıştırıyorum biran için burayı unutmuşum canım. dünde kimse yoktu bugünde bizden başka kimse yok.
Canim seninki uyandi sanirim,Benimki de bezi doldurmus bagriyor burda hic durmak istemiyor gidip iykiyacam sonra da oglen corbasini yapayim,babamizla disiriya cakalim hava guzel gezelim biraz,Sizde evde durmayiniz.
burcucum yaşadığın gerginliğe üzüldüm canım.benzerini annem yaşamıştı.dayım sicili pek temiz olmayan ne olduğu belli olmayan bir ukraynalı kadınla geldi annemde bir hft kadar kaldılar.dayım evlenmek istiyor annem şiddetle karşı çıkıyordu senin dediğin gibi annemin evinde kadın anneme küstü ve böyle bir hft geçti.kara mizah gibiydi. dayımında mal varlığı iyi hatta çok iyi sonuç dayım anneme küstü kadınla evlendi ve nerede olduklarını bile bilmiyoruz uzun zamandır.allah sabır versin.
yağmurcum daha iyi olmanıza sevindim.kaanın daha çabuk iyilreşmesi çok normal çocuklar çabuk hastalanır ama bizden daha çabuk iyileşirler.bunu düşünme sizde toparlayacaksınız en yakın zamanda.
dün çok geç eve döndük hemen enesi uyuttum okul hazırlığı derken çok uykum geldi hemen yattım.o nedenle gelemedim.
kızlar cuma günü baya konuştuk hafta sonu girmeyeyim dedim dünde 10 yattım zaten kızlar bu arada(özel aşılar hariç)bizim oğlanların aşısı 1,5 yaşında diymi?
burcucum canım aklıma ablamın kayınpederi geldi..tabi durum aynı değil galiba.. yazmamam gerekir belki ama yinede anlatıp seni uyarmak isterim eniştemin annesi küçük yaşta ölmüş babası 2.evliligini yapmış yıllarca onunla evli kaldı yıllar sonra sanırım kalptendi kadın vefat etti..adam 3. evliligini yaptı ama kulaktan dolma bilgilerle kadını görmeye gitti begendi döndü birkaç gün sonra kadın adamın evine geliyor kadın ilçede yaşıyor eniştemin babası aydın da..neyse çarşıya diye geliyor ugradım bahanesiyle gelip (çocuguyla) kalıyor 2-3 gün.. sonra nikah günü alıyorlar kadın birazda genç vede cilveli çokta cana yakın görünüyordu annemlerde gelip gidiyorlardı birlikte akşam yemekleri yiyyorlardı ama annem sami amcayı uyarmıştı kadını biraz araşitıralım acele etme diye ama adamın aklını karıştırmış kadın..bu arada eniştemin agbisi vardı evde tekerlekli sandalyede yaşıyordu zor konuşuyordu kas hastalıgı vardı..25-30 yaş aralıgındaydı babasıyla yaşıyordu.. ayrıca haaa adamın durumu iyi falanda değildi sadece emekli maaşı vardı evi bile yoktu yani..neyse evlendiler kadın değişmeye başladı sabah evden çıkıyor akşam geliyor çarşıcaysım,hastanedeydim vs. diyor tabi gün geçtikçe kadını farklı farklı arabalardan inerken görüyorlar dedikodular başlıyor kadın geç saatlerde eve geliyor bu arada çocugu 4-5 yaşlarındaydı onu napıyordu hatırlamıyorum..bu kadın köy de oturan şalvar giyen bir kadıdı..tabi sami amca dedikoduları duydukça kavgalar ediyor kızıyor evde oğluyla kavga ediyor oğluda kadına karşı...ve ne yazıkki sami amaca bir sabah kendi bahçesindeki ağaca kendini asmış şekilde bulunuyor..maaşının bir kısmı kadına bir kısmı evdeki oğluna kalıyor sonuç: 1 yıl bile sürmemiş bir evlilik evdeki adamın oğluna bir süre ablamlar baktı ama hastalıgı gittikçe kötüleşince tuvalet ihtiyacı banyo ablam yaptıramadıgı için amcasıda ananesinde kaldı en sonunda teyzesi bakmaya başladı ve 1 yıl öncede o öldü..ama burcucum bu olaylar gelişmeler kadının namussuzlugu yüzünden oldu sizde bu kadını çook iyi araştırın lütfen üzücü olaylar yaşanmasın seni üzmek değil amacım uyarmak istedim..
oğlum hastalandı ateşimiz çıktı gece 38.2 ye ılık duş aldırdım ateş düşürücü verdim sabahta apar topar doktora gittim boğazımız şişmiş..antibiotik başladık o yüzden iştahı gitmiş bebişimin..şimdi moralimiz bozuk keyfimiz yok (