2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin,tesekkurler Aslicim,Sana ve DIYER GUZEL agustos anneler bol bol gezmeler ve mutlu anilari olsun.aksam belki yorgun olursunuz ama burda 2 satir yazin neler yaptiniz nasil gecti bugun?

biz yine birşey yemiyoruz dün vitamin aldım iştahı açılsın diye onu bile içiremedim offf..

merhaba herkese
bizimkiler gezmye gitti biz eşimle evde kaldık
hala konuşmuyorum kadınla o da benimle benim evimde benimle konuşmuyo küs yani ......
akşam burda olursanız bende gelirim muhtemelen işim yok
ama pazar kendinize planda yapmış olabilirsiniz

bu arada geçmişte yatak ayırmayla ilgili konuşulmuş
bizimki 3. ayından beri odasında yatıyor 5. ayından beri de yalnız uyuyor cok rahatım o konuda
oda ayırma zor iş küçükken halletmek en iyisi benim abimler bunu beceremedi yegenim 9 yaşında hala abimlerle yatıyor. bu arada sünnet kaldı doktorum 4 yaşından sonra dedi zaten artık önce krem sürüyomuş iğneyi bile hissetmiyolarmış bezden cıkmasını bekleyin dedi

kızlar yeni fotolar yükleim albüme
pek net cıkmıyor burda ama idare edin :dilcikar:

burcu işin zormuş senin bu kadınla canım Allah kolaylık vesin

ben yazın ayırmıştım onuru ama kışın mecburen geri aldık yanımıza evimiz sobalı olduğu için ayıramayacağım ben ancak yeni bir ev almamız lazım

zor ki hemde ne zor canım (

bende geldimm 2 gündür sizi bekliyorum ama gelmiyorsunuz alacagınız olsun ben yokken muhabbet bol bol gitmiş şimdi yine yoksunuzz :dilcikar:
neyse hafta sonu oldugu için gelmediniz diyelimm.:hulya:

Aslıcım canım dün yazılanları okudum bu arada canım geçmş olsun dileklerin sağol canım seninda hasta olmamana sevindim bu arada aman dikkat edin hastalık gerçekten çok zor üstelik sen çalışıyosunda daha dikkatli olman lazım canım...Senin bebiş nasıl bu arada neler yapıyor?

yagmur hoşgeldin canım nasıl oldun. inşlah daha iyisindir.
Hoşbulduk canım...aslında herşey aynı ama biraz daha iyiyiz diyelim. Kaanın gözlerinde hafif pembelikler kaldı iyileşti sayılır...öksürüğü devam ediyor şuruplarını içiremiyorum çünki..zorla içiriyorum öyle oluncada arkasından hemen hepsini kusuyor...gözü geçti bu seferde bu kafama takılıyor...eşim ve benim gözlerimiz hala aynı kıpkırmızı ağır ağır iyileşiyor bu illet haastalık...tam 20 gün oldu hala atamadık mikrobu evimizden...sabaha kadar Kaanı kucakta gezdirmekten eşim belini çok kötü incitti herlalde tekrar rapor aldı evde hareketsiz yatıyor adam...hastalık bir türlü yakamızı bırakmadı anlayacağın...bunada şükür çok şükür..oğlumun gözü iyileştiya gerisi nasılsa geçer...çocuk iki kere bilinç kaybı yaşadı acısından....

benim bebiş iyi nasıl olsun teyzesi yaramazlık yapıp duruyor uyanır gibi oldu su verdim iki döndü durdu tekrar uyudu.

canım çok çok geçmiş olsun gerçekten zor günler geçirmişsiniz geçiriyorsunuzda herşey üst üste gelmiş peki size yardımcı olan kimse yokmu annen yada kayınvaliden.

Malesef canım kayınvalidem geldi memeleketten geldi iki gün kaldı döndü...geldiğinde zaten 15 gün olmuştu Kaan iyileşmiş gibiydi...ben yatağa düşünce geldi iki günde olsa kaanla ilgilendi ama Kaan meme emdiği için 15 dk da bir kallamak zorunda kaldım...başkasının einden yemek yemez uyumaz.çok zorlandım anlayacağın...20 gün oldu bugün ilk defa ev süpürdüm inanabilirmisin...hiç bu kadar perişan olmamıştım...gözlerim görmüyor ve eğilince çok zonkluyor...AHH gurbet ahh...anneciğim bu kadar uzak olmasaydı beni hiç perişan etmezdi ya evde okula giden küçük kardeşim var bırakıp gelemedi..Malatyada ailem 19 saatlik yol...ha deyince gelinmiyor...

çok haklısın canım gerçekten çok zor gurbetlik. dedigin gibi ahh annelerimizin yeri bambaşka. malatyalısınız sanırım. bende inönü üni. mezunuyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…