2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun Sanberkin misafirleri vardi.Simdi ise bana gelcek bir tane onu bekliyorum,yarim yine misafirlerim gelecek.Sizi cok ozledim.umarim bu hafta sonundan sonra biraz rahatlarim sizinle de daha cok zaman gecirmeye calisirim.

akşam gelemiycekmisin topiğe bu olmadı ya.

Gelirim gelirim ama biraz gecikirim herhalde,misafirimin gitigi vaktine gore.Yarin da bekliyorum,Bu gunlerde evim pek neseli.Hadi istanbula gelin burda asi vurduralim Enese.

süt anneve kardeş çok güzel fikriye. senin sütünün olduğunu biliyorum neden süt annesi var sanberk in?

kızlar pazartesi aşılar gelmeye başlıyormuş eşim ısrarla domuz gribi aşısı yaptıralım diyor siz ne yapacaksınız karar verdinizmi ben çok kararsızım..

Selam hanımlar ben geldim ama yine kimsecikler yok...erken saatlerde kaynatıp kaçıyosunuz valla olmuyo ama böyle...nasıl zaman buluyosunuz onuda anlamıyorum...bizim yaramaz pc açılır açılmaz ya kablolarını çekiyor yada Hadise yi açın diye tutturuyor...yada tukcell çekim gücü reklamını...akşama kadar usanıyoruz artık pc yi köşe bucak saklıyoruz...yinede yerini biliyor orayı işaret edip saatlerce huysuzluk ediyor...dolayısıyla işimiz alsada o uyumadan pc açılmıyor bizim evde...birini düşürüp kırdı zaten bu ikinci pc...
Fikriyecin canım uzun zaman oldu seninle karşılaşamıyoruz misafirlerin varmış heralde...Sanberkin mama yiyen resmine bayıldım bu arada ...çok güzel bir görüntü bence...bizimkide kendi kendine yiyebilir mi acaba...veriyorum bazen ama hiçbirşeyi ağzına götürmüyor direk mıncıklayıp atıyor...kaseyle mamayıda hç düşünemiyorum ....
Burcucum diş hediğiniz hayırlı olsun canım...en kısa zamanda diğer incileride dizilir inşallah...
Aynurcum sende göremiyorum uzun zamandır...umarım herşey yolundadır...şu gelinlikli fotonu bi ben göremedim heralde nerede bu albümlerinde baktım bulamadım...
Senecim canım sen nasılsın ? Enesin aşısını endişe etmişsin ama daha vakti var canım o zamana kadar vurdurursun zaten...
Bu arada bu domuz gribi aşısı konusunda ben endişeliyim...yan etkileri çok fazla...doktorumuz en kolay çocukların atlatacağını 24 yaş sonrası vede kronik hastalığı bulunanların riskte olduğunu söyledi ama bilemiyorum....

süt anneve kardeş çok güzel fikriye. senin sütünün olduğunu biliyorum neden süt annesi var sanberk in?

Canim ilk gunlerde sutum gelmiyordu.sagulsun arkadasim hep emzirdi Sanberki.sutum geldiginde fazla olduguna ragmen sut kanalarim acilmiyordu hastanedeki pompa bile zor sagabiliyordu.Sanberk de hic memeyi almadi.Artik beni emmeyecegini gorunce ben hep pompayla sagdim ama ilk bastan yetmiyordu sutum.Onuun icin arkadasim emzirmeyi devam ediyordu.Cok kez sut sagp brakiyordu ya da esim gidip evinden alirdi.Yani arkadasim benim ogluma annelik yapmisti.Ne olursa olsun annemi unuturum ama arkadasimin bize yaptigi iyligi hicbir zamn unutmayacagim.Ne zaman dua edersem Sanberkin adiyla beraber onun bebeginin adi da yaninda.
:Saruboceq:
Daha sonra benim sutum ihtiyacimdan fazla oldu ve ben onun bebginin muhalebileri icin sut brakmaya basladim.cokacimcoook hele anne sutunde islatilmis cicibebege bagilirdi yavrucuk.cokacimcoookalkisalkisalkis

Yamurcum,evet bi turlu gorusemiyoruz.Canim zanetmeki sanberk oturup kendi kendini corbasini iciyor.Tek tuk boyle alir ve agzini goturur,daha cok catalla basirili ama onu her zamn istekli degil.Bir bebegin istahi olacakki de kendi kendi yemegi ogrensin.

Hoşgeldin Fikriyecim....haklsın cnım kendi kendine yemek yeme iştahla alakalı bizmki benim elimden zor yiyo kendine kalsa ölür acından....nasılsın canım bu arada Sanberk nasıl?

Sorma fikriyecim ya gözlerimiz görmüyo...başka bir göz hastanesine gittik dün bizi Çapaya kornea bölümüne sevk ettiler...orayada bugün gittik geçer dediler ama bakalım damlalara devam anlyacağın...kör kaldık valla iyimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…