2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar.
ne güzel sohbet edecektim sizinle ama kayınvalidem rahatsızlandı mide bulantısı var.sanırım üşüttü ya da yol yorgunluğundan.istifra etti durdu kadıncağaz.zorla getirttik taaa adanadan.gelemem hastayım demişti eşim çok ısrar edince mecburen geldi.offff ya vicdan azabı yaşıyoruz.

Aynur niye girmiyor bu gunlerde,yoksa bize kus musenağlama canim benim O herhalde cok yoruluyordur.allah yardimci olsun 3 belacilarla nasil yetistiriyor bilmem.kaydirigubbakcemile

Gündüz uykusunumu kaldırmıştın...benimki gündüz uyumasada gece geç yatıyor...ne yemeyle nede uykuyla arası var...tek derdi meme ve yaramazlık....

Ah be canim kiyamam,yok be canim sizin sucunuz yokki,sadece onu cok ama cok gormek istediniz.

Canimboyle deme ya.Bak bu kadar hasta oldugna ragmen burda yazabiliyorsun ve okuyabiliyorsun,daha ne olsun.Canim capa derken buyuk hastanesi mi?Ben ona cok yakinda oturuyorum.Keske vaktiniz olsauydi bir sekilde gorusebilirdik.Ama daha sonra da olur.

Geçmiş olsun Senecim...neden getirtiniz bu arada bakıcınızla bir sorun mu oldu...

sorun yok şükür.biz evlendiğimizden bu yana sadece birkez gelmişti.o da yeni evliydik.sonra hiç gelmedi.eşim taktı kafasına benim jhamileliğim çok problemliydi gelmedi,doğumuma çağırdık yine gelmedi ama eltimin her zor ve güzel önemli anlarında gidiyordu. dedim ya eşim taktı bizim kimsemiz yok mu bu çocuk torunu değil mi diye.en sonunda kadıncağazı zorla getirdi.aramızda sorunda yok.hatta en çok sevdiği evladıdır eşim.eşimin yaptığı maddi manevi yardımı diğer 4 kardeşi toplamda yapmamıştır.işte bu nedenle.

Gözüm çok zor görüyo arkadaşımya netlik yok zorla okuyorum...eşimde benim gibi..Kaanda öyledir çocuk...Çapa işte canım bildiğin büyük Çapa hastanesi göz bölümüne geldik..görüşürüz canım inşallah hep aklımda inşallah bir düzelelim en kısa zamnda...

O da ozlemistir annesini canim,ah ben de benimkimi cok izledim ya.Ben sut sagma pompami bulgaristanda birakmistim,simdi ise bir arkadasima lazim oldu gettirdim ordan.annem de icine birkac bebek corabi ve kinder yumurta koymus bi Sanberke diyeri ise banyayimis.Gulsem mi de aglasam mi?

Srun olmadığına sevindim Senecim...merak etme iki güne kalmaz düzelir kayınvaliden yol mutlaka etkilemiştri tabi...az görüşüyo olmanız daha iyi olmuş boşver fazla muhabbet tez ayrılık getirir..uzakta olmak daha tatlı bakma sen...

arkadaşlarımızın hiçbiri görmemiştir kayınvalidemi pederi.hap sorarlar niye gelmiyorlar diye. sanırım şu var ne kadar verici olursan ne kadar insanları alttan alır güzel insan olmaya çalışırsan karşındaki seni bir süre sonra önemsememey başlıyor.nasıl olsa onlar kırılmaz nasıl olsa onlar beklemez nasıl olsa....yani hayır demek kolaylaşıyor.

Haklısın canım aynen öyle...bizimkide zor zamnlarımızda değilde kendi işi düştüğünde gelmeyi tercih edenlerden..beklemiyorumda zaten...ne kadar kalırsa kalsın anne gibi olmuyor...doğumumda gelmedi ameliyat oldum geldi bir çorba bile yapmadan ertesi gün kalktı gitti...o yüzden ben hiç beklemem...gölge etmesin başka ihsan istemem...

Ayri uazk olmak en iyi.beraber olunca ne kadar iyi niyetli anliyisli olsalar da beraber yasamk cok zor.
Onlar kisitlamiyorsa da sen kendini kisitlamaya basliyorsun.Ben mesela Sanberke bisey almak istedigimde cok cekiniyorum cok utaniyorum.Esimin parasini harciyorum ama insan rahat degil.Bisey almadan once 100 kere dusunuyorum,inanin gercekten boyle.

Benimki Allahtan cok iyi kalpli,ilk once bizi dusunur sonra kendisi,ne kadar iyi oldugunu anlatamma.Annemle paylasmadim seyleri onunla paylastim.annelik yapiyor bana ama bir ama var.Kimse kendin annen gibi olmaz bu var iste.

doğru söylüyorsunuz.şimdiden kısıtlamaya başladım.enesin akşamki yemeğini görünce bilmem şunun kızının oğlu 8 aylıkmış herşeyi yiyormuş ben neden böyle yapıyormuşum.herşeyden kastı sulu yemeğe ekmek banıp vermek.ben ne güzel bol sebzeli kıymalı yemek yapmışım onun herşeyden kastına bakın ya.acaba hangisinde herşey var diyeceksin olmuyor işte

Şanslısın Fikriyecim...bizmkide sürekli kızlarını anlatıp dudur onlar dört dörtlük...bizide sürekli eleştirir...oğlanlarına çok dşkündür mesela deli eder insanı...alışverişe gitsem oğlum sen taşıyamazsın belin ağrrır ver Özlem taşısın der...niye derim benim belim ağrımazmı ...eee bayanlar daha dayanıklı der...yalana bak...geçen geldi benim gözlerim kapanmış yatağa düşmüşüm eşimde sadece kızarıklık var şiş ok ağrı yok ayakta gayet rahat geziyo...durup durup vah oğlum ne hale gelmişsin nerden buldu bu hastalık seni...olmaması daha iyi yani olunca daha çok hastalanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…