doğru söylüyorsunuz.şimdiden kısıtlamaya başladım.enesin akşamki yemeğini görünce bilmem şunun kızının oğlu 8 aylıkmış herşeyi yiyormuş ben neden böyle yapıyormuşum.herşeyden kastı sulu yemeğe ekmek banıp vermek.ben ne güzel bol sebzeli kıymalı yemek yapmışım onun herşeyden kastına bakın ya.acaba hangisinde herşey var diyeceksin olmuyor işte
Yamurcum isin zor canim,iyiki uzaktilar yoksa boyle insana nasil dayanirki?
Benimki Allaha sukur hava atmak gibi olmasin ama hep benim tarafimi tutar,Mesela bir kavanozu,bir kornserveyi bana actirmaz hep esime yaptirir.Bana da akil veriyor is yaptirayim diye.oyle hazira alistirtma onu diyor.Sanberk dogudan beri ev isleri de yaptirmiyorlardi ban.aksam isten gelirdi yemegimi temizligimi yapardi.Ben daha yeni ev isleri yapmaya basladim.Gorumcem de her hafta sonu butun evimi supurmeyi mecburdu.durum boyle
uyandı yani kayınvalidem gidip bakayım nasıl olmuş.
cennette yaşıyorsun canım.bak isteyince gelin-kaynana değilde kızıymış gibi görülebiliyor
offf offff geldi tepeme aynen şöyle kalka yat buna dalarsan saati anlamazsın,yarın enes erken kalkıyor diyorsun uyumuyorsun.sen aynada kendine baktın mı hiç.ne var anne bende dedim rengin mengin solmuş kendine bakmıyorsun diyor.çok değişmişsin yüzün bir tuhaf olmuş diyor.
Yamurcum isin zor canim,iyiki uzaktilar yoksa boyle insana nasil dayanirki?
Benimki Allaha sukur hava atmak gibi olmasin ama hep benim tarafimi tutar,Mesela bir kavanozu,bir kornserveyi bana actirmaz hep esime yaptirir.Bana da akil veriyor is yaptirayim diye.oyle hazira alistirtma onu diyor.Sanberk dogudan beri ev isleri de yaptirmiyorlardi ban.aksam isten gelirdi yemegimi temizligimi yapardi.Ben daha yeni ev isleri yapmaya basladim.Gorumcem de her hafta sonu butun evimi supurmeyi mecburdu.durum boyle
böyle olmazmış.ben hergün bu saate kadar oturmuyorum ki diyorum eşim nöbetçi o varken onunla erken uyuyorum diyorum.ama enes gece çok kez kalktığından uykumu alamıyorum diyorum anlamıyor. şimdide bak annem kayınvalidelik yaptı deme ha diyor. herşey iyi güzelde beni düşündü diye yorumlayabilirim şu yüzün bir tuhaf olmuş lafı olmadı ya.
Yamurcum sen nasil bir ailede evliyidin,tam nasil deniliyor diye unuttum.Aslinda hep cok merak etmistim,boyle bir ailede yasamak nasil?Sanarim erkekler hep ustu olur.patriarhat denilen.Bizim orda ise tam tersi matriarhat var yani ailenin en yasli kadin en yustudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?