2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mısır ve soya ürünlerinde ok yüksek oranda GDO var onlarda her üründe var hemen hemen...mümkün olduğunca dikkat etemeye çalışıcam ama becerebilecekmiyim bilmiyorum...en önemlsi bizimki kahvaltıyı cicibebe olmadan yapmıyor...zorla ona alıştı...ne yaparım bilmiyorum...Gdo tehllikeside çok büyük ama kanser,kısırlık vede antibiyotiğe bağışıklık yapıp vucudu tamamen çökertebiliyor...hazır ve ithal herşey yasak anlayacağınız...

sohbetinize doyum olmuyor ama benim gerçekten yatmam lazım.yarın bakarım size iş yerinden fırsat olursa.iyi geceler öpüyorum ikinizi.

organik olursa olsun canım organik koşullarda yetişebilir ama kullanılan tohumu araştırıyorlar mı bilmiyorum.

tohum da organikmis de,ama bunlar ne kadar doguru bilemiyorum canim.Aslinda organik urunlere 100% guvenim yok am yineden biraz daha az zararli oldugunu umuyorum.:çok üzgünüm:

Bu ay aldirdik keske bilseymisim de ayrintli baktirsaydim.neyse bi sonraki ayda isteyecegim.hele senin dr gidebilsem orda yaptirayim.Canim sordum ama gormedim sanarim.Senin doktur topkapidan cok mu uzak acaba bilgin var mi?

Gaziosmanpaşa merkeze yakın canım...Çapadan gelirken topkapıdan daha ilerde tabiki...Çapadan kalkan Yıldıztabya otobusleri var kaldırmadılarsa...

bizimki cicibebegi sevmiyor,kahvaltida tahil yesin diye ya sehriye hasliyorum icine yumurta,peynir,tereyagi katiyorum,yazin domates,ekmek,peynir salatasi yapardim.

Tamam arkadaşlar uyuyalım...yarın gelin ama sohbetimiz yarım kaldı valla olmadı böyle doyamadım ben size...ikinizide öpüyorum tatlı rüyalr canım....

Senecim sana da canim iyi uykular.Nasilolsa kaynana hep yaninda kalmaz,sabret birkac gun daha.Bosu bosuna sinirlarini bozma.

tamam Fikriyecim ...sende Sanberk paşamı öp benim yerime ...konulara balıklama daldım yaramazlarıda hiç soramadım valla...neyse yarına artık...merak ediyom kız okumam lazım nler yazılmış...sonra yatıcam...hadi seni tutmayayım...çok öpüyorum...

kızlar organik gıdalardan bahsetmişsiniz ama geçen gün tv de dinledim organik ürün ekilen yer,in yakınında gdo lu ürünler ekiliyse hava yoluyla organik ürünleride etkiliyormuş... aman valla kıyamet yaklaşıyor işte ilerleyen zamanda hayvanlar değişime ugruyorya insanlarda değişime ugrayacak galiba 5 kollu falan olucaklar allah sonummuzu hayır etsin

fikriyecigim şurupları sabah ögle akşam ver demişsin canım bende çocukları karıştırmayayım diye hepsini arka arkaya veriyorum şuna hangi vitamini vermiştim diye karıştırıyorum sonra

Canim ilk firsatta dr sorarim senin icin,simdilik bildigin gibi yap.Isin zor ben bir cocukla unutuyorum 3 olsa kafayi yerdim herhalde.

kızlar iyi geceler hepinize bi bakayım dedim ama yoksunuz
nedir şu 2012 yılı
dünyanın sonu mu geliyormuş
siz neler düşünüyorsunuz ben pek inanmıyorum ama sizin de fikirlerinizi alayım dedim
falcıyla kahinle olacak iş değil bunlar diyorum
(şimdi bu da nerden cıktı diyeceksiniz ama merak ettim işte) :))

merhaba hanımlar.
yarın ankara yolcusuyum erkenden uyumam lazım sohbete gelemeyeceğim.pazara kadar oradayım inşallah fırsat bulurda bakarım size.hepinizi öpüyorum.iyi geceler bol sohbetler.

canım 2012 de dünyanın sonu geliyormuş güya
gerçi 2000 yılı içinde öyle diyorlardı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…