organik olursa olsun canım organik koşullarda yetişebilir ama kullanılan tohumu araştırıyorlar mı bilmiyorum.
Bu ay aldirdik keske bilseymisim de ayrintli baktirsaydim.neyse bi sonraki ayda isteyecegim.hele senin dr gidebilsem orda yaptirayim.Canim sordum ama gormedim sanarim.Senin doktur topkapidan cok mu uzak acaba bilgin var mi?
Mısır ve soya ürünlerinde ok yüksek oranda GDO var onlarda her üründe var hemen hemen...mümkün olduğunca dikkat etemeye çalışıcam ama becerebilecekmiyim bilmiyorum...en önemlsi bizimki kahvaltıyı cicibebe olmadan yapmıyor...zorla ona alıştı...ne yaparım bilmiyorum...Gdo tehllikeside çok büyük ama kanser,kısırlık vede antibiyotiğe bağışıklık yapıp vucudu tamamen çökertebiliyor...hazır ve ithal herşey yasak anlayacağınız...
Gaziosmanpaşa merkeze yakın canım...Çapadan gelirken topkapıdan daha ilerde tabiki...Çapadan kalkan Yıldıztabya otobusleri var kaldırmadılarsa...
canim benim ben d seni opuyorum,Yaramaz pasamizi da uyaninca benden op.tontis popusuna isir benden.:dance:Tamam arkadaşlar uyuyalım...yarın gelin ama sohbetimiz yarım kaldı valla olmadı böyle doyamadım ben size...ikinizide öpüyorum tatlı rüyalr canım....
Bende geçmişi okuyayım bu arada kaynana muhabbetlerizi göremedim...
kızlar organik gıdalardan bahsetmişsiniz ama geçen gün tv de dinledim organik ürün ekilen yer,in yakınında gdo lu ürünler ekiliyse hava yoluyla organik ürünleride etkiliyormuş... aman valla kıyamet yaklaşıyor işte ilerleyen zamanda hayvanlar değişime ugruyorya insanlarda değişime ugrayacak galiba 5 kollu falan olucaklar allah sonummuzu hayır etsin
fikriyecigim şurupları sabah ögle akşam ver demişsin canım bende çocukları karıştırmayayım diye hepsini arka arkaya veriyorum şuna hangi vitamini vermiştim diye karıştırıyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?