2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ferro sanol damla mi veriyorsun?Bize 1 yasindan sonra damla yetmez diye surup onerdiler.Ben simdiya kadar ferrum damla veriyordum ama Sanberkin cok kotu dislerde leke yapti.Size yapti mi?
canım bizde damlaya yeni başladık ve evet leke hemen oluştu ardından başaka şeyler içsede oluyor bu.bizin hgb 10.3 damla yetmezmi şimdi.hoppala bak şimdi drumuza çok kızdım.ben şurubu damladan daha etkisiz diye biliyordum şurup olarak ne kullanıyorsun ve nekadar

canim ben de senin gibi damla daha etkili oldugunu dusunmustum.Ama biz sanberki cilt dr goturmustuk ya o doktur cinko eksikligi icin kana baktirdi ayni zamnda kan alinmisken hgb e bakalim dedik.bizimki de 10.4 cikmisti ne verdigimi sordum.Soyleyince artik buyuk dedi damla yetmez kendi dr ile danisin ve suruba gecin dedi.Ben eczaciyla danistim ve nutrigene gectik.gunde iki tatli kasigi veriyorum.

yerim ben onu ya.çok tatlı annesi maaşallah.şiş şiş ha buna çok güldüm.şiş şiş baksana yakalayamazsınki. yakala ve onun totosuna vur annesi benim için ne olur.bu çok güzeldi gerçekten.

Canım bizim kan tahlilimz daha ayrıntılı...hgb 13.5 çıktı ama dr ona bakarak karar vermedi...diğer kağıtta direk vucuttaki demir (serum) 53 ug/dl yazıyor...yanındada 60-160 arası frekans gösterilmiş ona bakarak verdi dr....damla 1 yaşından sonra verilmez dedi bende sordum...en iyisi Ferimax şurup dedi...

nar extreli fe ve minarel şurubu diyor googlede o mu canım.

Caaaanim sen Kaanin belalari anlatinca gercekten yoruluyorum,inan.:lepi:kaydirigubbakcemile2

Kacgundur bizimki de cekmeceleri acip giriyor icine.Dunde cekmecegi bana gosteriyor ve ne dedi biliyormusunuz?Duyunca cok mutlu oldum BINECEM dedikaydirigubbakcemile3

işte şimdi takdir ettim drunuzu.evet sadece hgb ye bakılmamalı hgb iyi göründüğü halde fe depolarında sanırım öyleydi azalmada olabiklirmiş araştırmama göre tam tahlil lazım.ama nerede burda mümkün değil.ferimax aklımda olsun eczane işbirliği ile halladel,m bari şu problemi.dr da iş yok.

Tamam teyzesi sabah iilk işim poposuna vurmak...ben günboyu vuruyorum zaten birde senin için vururum....bu arada benim sizlerle konuşmak sitediğim bir konu var...bu GDO lu ürünlerden korunmak için neler yapıyosunuz...bebek mamalarında ,bisküvilerinde,krakerlerde,daninolarda,kinder de,ithal muzda falan hepsinde GDO var ben iki gündür oku oku kafayı yedim...ne yedireceğimi şaşımış durumdayım...

y

yerim ben onu binecem diyor ha.bindir oğlumu çıksın heryere.eneste çıkıcam diyor ama o totoyu kaldırıp koltuğa bile çıkamıyor henüz.sasdece çıkacam diyor baktı ki duymadık çıkar diyor kızarak ama bacağını bile kaldırmıyor tembel herşeyi bizden bekliyor.

Bu surubu icin ben de duydum,gercekten bir ayda hgb 1 ile yukseltiyormus.Biz damla kullanirken 4 ay iicn ancak bukadar cikti.

Canim sizin hgb iyi cikmis ve yineden ilac mi yazdi dr.anlamadim:uhm:

Canım vucuttaki depolanan demir için (ferritin) 28 yazıyor..10-100 arası frekansı...dr onuda açıkladı ve onun iyi oduğunu sadece geçici bi kansızlık durumunun olduğunu keçiboynuuzu pekmeziyle beraber şurubu vermem gerektiğini söyledi...ayrıca belirteym dedim...

her yerde her şeyde canım.bunlardan sakınmak mümkün değil zira aç kalır çocuklar.bende baktım ki şunu verme bunu verme geriye birşey kalmıyor.kalanınında güvenilirliği tartışılır mecburen veriyorum. ne yapmalı hiç bir fikrim yok.enes şimdiye kadar hft 2 gün soyafasulyesi yedi neymiş efendim omega3 bakımından zenginmiş.duyunca çok üzüldüm ya.

Bu surubu icin ben de duydum,gercekten bir ayda hgb 1 ile yukseltiyormus.Biz damla kullanirken 4 ay iicn ancak bukadar cikti.

Canim sizin hgb iyi cikmis ve yineden ilac mi yazdi dr.anlamadim:uhm:

Canım dedimya hgb tam ölçüm değilmiş...daha ayrıtılı tahlil yaptırdı bize...hgb si iyi çıktı ama vucuttaki demir oarnı 60 dan yukarı olmalıymış..bizmki 53 çıknca kansızlık var dedi...şurup yazdı...

ah Yamurcum,kenimiz ekip yidircez desem o da olmayacak,diksek de hava,su kirli yineden zehili yyecekler vermis olcaz.Ne yaparsak yapalim bunlardan kacamyacagiz.Ne yapabiliriz boyle urunleri vermeycegiz.Mesela guvenli bir yerden sut alip kaynatiriz yogurdumuzu yapacagiz.Biskuvi,keke organik tarimdan un alcaz yapacagiz.

organik olursa olsun canım organik koşullarda yetişebilir ama kullanılan tohumu araştırıyorlar mı bilmiyorum.

Bu ay aldirdik keske bilseymisim de ayrintli baktirsaydim.neyse bi sonraki ayda isteyecegim.hele senin dr gidebilsem orda yaptirayim.Canim sordum ama gormedim sanarim.Senin doktur topkapidan cok mu uzak acaba bilgin var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…