2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim hangi dr gidiyorsunuz,acaba bize yakin mi?Ben de yeni dr ariyorum ama bi turlu guvenemiyorum.

Canım Gazioamanpaşa özel yıldıztabya hastanesinde Dr Yusuf BÜYÜKPINARBAŞILI...harika bir dr...günde en az 80 hastaya bakıyor..bütün İstanbul orada diyebilrim..karşıdan bile gelenler var...öyle iki laf edif ne zaman çıkcaksın diye yüzüne bakmıyor...önce dakikalrca çocukla oynuyor uzun uzun sohbet ediyor...sen sormadan herşeyi kendi söylüyor....kontrole biile gittiğinde yeniden baştan aşağı muayene edip tekrar tartıyor..çok iyi bir dr olduğunu konuşmalarından zaten anlıyosun...teşhisleri o kadar doğruki iki gün sürmüyo hastalık...çoğu zaman muayane etmeden bile söyleyebiliyor..randevulu gidiyosun tabikiii..hasta çok...

kızlar birşey sorayım günde diyelimki 3 ilaç veriyoruz bunları ard ardına versek birşey olurmu

nizimki ise mama sandaliyesi olmadan yemek yemez.Simdi oyle kucuklerden almayi dusunuyoruz,yani buyuk sandaliyeye bagliyan olanlardan.Bir yere gitmek istiyoruz ama sandaliye yok diye yemiyor bizimki ve mecbur erken erken eve donmek zorundayiz.

ayy yağmur ne güzel dr muş o pekiii gelelim en canalıcı soruya muayene ücreti ne kadar? :))

bunu bende soruştum yumurta sarısı fe bakımından zengin peynirin ca u bağlamasın diye kızar gibi olmaz öyle şey dedi.tabi bizimki birde sinirli.para veriyoruz bir güzel laf işitip geliyoruz.ohhhh mis gibi.

bıkmam ben senden.ne güzel olur sen konuşursun ben dinlerim.ben konuşurum sen anlamadığını sorarsın bu ne demek diye ne güzel geçinir gideriz.

alkisalkisalkisevet evet ,cok guzel hayal kurduk belki de gercek olur.ay ne guzel Enes de Sanberk beraber oyun oynarlar bizde cay keyfi yapariz.oh be guzel bir hayal.opuyorumnanaktan

kızlar birşey sorayım günde diyelimki 3 ilaç veriyoruz bunları ard ardına versek birşey olurmu

ilaçtan kastın vitamin değil sanırım.bunu bende sormuştum bir ara enes hastayken 3 ilaç kullanıyorduk antibiyotik,ateş düşürücüve mukolitik türvi.hepsinin etken maddesi ayrı bir zararı olma dmişti bizimki.bende 5-10dk arayla veriyordum canım.bir sorun olmadı şükür

Tesekkurler Yamurcum,bi bakaiyim nerdeyimis bu hastane bize fazla uzak olmasin.Canim biz tam sehremini-topkapidayiz acaba oradan cok mu uzak.Gaziosman pasa uzak degil.

hanımlar benim canım arkadaşlarım.yatmam lazım saat epeyi bir geç olmuş.yarın iş var.kayınvalidemin uyandığını düşünüyorum onun beni sıkıştırma ihtimali var.herkese iyi geceler.

ben bir günde multivitamin,ferro sanol,balıkyağı bunları veriyorum
canım bişey olacağını nsanmıyorumda.şu multivitamin ve balık yağının ikisindede d vitamini var.birlikte kullanımı hassasiyet ister balık yağı vereceğin gün multivit. vermemek gerekiyor diye biliyorum.bunu daha önce paylaşmıştık sanırım.ama şimdi bizimkiler büyüdü hala geçerlimi bilemiyorum.zira d vitamininin fazlası tehlikei allah korusun.bunları drunuz mu verdi.

evet damla dr. buraga kış geliyor içsin diye yazmış eşim bıngıldagı için götürmüştü

ben bir günde multivitamin,ferro sanol,balıkyağı bunları veriyorum

eger birden vermek istemiyorsan sabah ac karninda ferro sanol ver,sonra oglen uykudan kalkinca multivitamin ver,aksam yemeginden once balikyagi ver.Canim nutrigenin hem balikyagi hem vitamin ve mineral surubu var,yani hepsi bir surupta.Boyle bir surup kullanirsan daha rahat olur senin icin.

Sorma teyzesi sorma bizmki gelemz öyle daraltıya...valla aradaşım bu aralar öpmeyi öğrendi...gel bi sarıl anneye diyorum koşup gelip yanğımdan öpüyor...bazen sabah uyanıyıyor bakıyoki ben yatıyorum yüzümü gözümü öpüyoki uyanayım..öyle mutlu oluyorumki anlatamam...
bu arada bizimki uyandı emzirip geldim...
etrafta bulduğu agzete dergi vs..bulduğu kağıt parçalarını koparıyor bana bakıp şiş şiş diyo benim baktığımı görüncede ağzındakini gösterip hızla kaçmaya başlıyor...biliyo ağzındakini alacağımı...alıncada aynı hareketi tekrarlıyo...genelde yakalamayayım diye arkama saklanıyo ben nereye dönsen oraya dönüp kendini kamufle ediyo aklınca öyle fenaki...
birde bir tarampeti var ...sürekli elinde onu taşıyo stüne basıp çıkmak için...masaya tezagaha yüksek çekmecelere yetişemediği için onu koyup yükselerek ortalığı karıştırıyo...kaç kere masadan sürahi devirmiştir...biz gün boyu o trampetin peşinde koşuyoruz anlayacağın..ben saklıyorum o bulup kaçıyor bende peşinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…