bıkmam ben senden.ne güzel olur sen konuşursun ben dinlerim.ben konuşurum sen anlamadığını sorarsın bu ne demek diye ne güzel geçinir gideriz.Tamam be kardesim siz gelin ben sizi yalniz hic birakmak.Bikarsin benden,:kedi:kötükedihüso
canim hangi dr gidiyorsunuz,acaba bize yakin mi?Ben de yeni dr ariyorum ama bi turlu guvenemiyorum.
bunu bende soruştum yumurta sarısı fe bakımından zengin peynirin ca u bağlamasın diye kızar gibi olmaz öyle şey dedi.tabi bizimki birde sinirli.para veriyoruz bir güzel laf işitip geliyoruz.ohhhh mis gibi.sene biz de ozele gidiyoruz ama faydasi ne?Hersey ben soruyorum,iyiki bu internet var da burda surdan biseyler ogreniyorum da onunla danisiyorum.Meslea peynir ve yumurta karistirmamak gerektigini okumustum,demir acisindan.Bizimki ne dedi biliyormusunuz yok boyle birsey dedi.Ben de yineden acikladim kalsyum demir emilini azaltiyormus ya dedim ondan.Cevabi da yok yok sen ikisini ver dedi.
bıkmam ben senden.ne güzel olur sen konuşursun ben dinlerim.ben konuşurum sen anlamadığını sorarsın bu ne demek diye ne güzel geçinir gideriz.
kızlar birşey sorayım günde diyelimki 3 ilaç veriyoruz bunları ard ardına versek birşey olurmu
kızlar birşey sorayım günde diyelimki 3 ilaç veriyoruz bunları ard ardına versek birşey olurmu
ben bir günde multivitamin,ferro sanol,balıkyağı bunları veriyorum
hanımlar benim canım arkadaşlarım.yatmam lazım saat epeyi bir geç olmuş.yarın iş var.kayınvalidemin uyandığını düşünüyorum onun beni sıkıştırma ihtimali var.herkese iyi geceler.
canım bişey olacağını nsanmıyorumda.şu multivitamin ve balık yağının ikisindede d vitamini var.birlikte kullanımı hassasiyet ister balık yağı vereceğin gün multivit. vermemek gerekiyor diye biliyorum.bunu daha önce paylaşmıştık sanırım.ama şimdi bizimkiler büyüdü hala geçerlimi bilemiyorum.zira d vitamininin fazlası tehlikei allah korusun.bunları drunuz mu verdi.ben bir günde multivitamin,ferro sanol,balıkyağı bunları veriyorum
ben bir günde multivitamin,ferro sanol,balıkyağı bunları veriyorum
benim oğlm tam bir afacan sığamaz o hiç bir yere.koymayın çocuğumu ya.ona ufunet basar bak sonra dağıtır ortalığı.yağmur var mı şöyle benim için komik senin için sinir olan yaramazlıkları son zamanlarda.yazsana ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?