2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yarın arefe neler yapıyosunuz
eşim fazladan bi hafta daha izin aldı ama plan yapmadık izmiri cok özledim gitmek istiyorum ama kayınpeder ve o kadın var orda hiç gitmek istemiyoruz onlarla aynı evde kabus gibi
ama cokta özledim napcam ben kemeraltında gezmek istiyorumm (

bu arada yeliz senin yaptıklarından okulda cok yaptım
koca koca dosyalarım bunlarla dolu
ama kendi oğlumun odasına hiç yapmadım nedense

benimde dosyalarım dolu ama palyaçonun modelini nette buldum civcivleri uydurdum birşeye benzerse kendimi ödüllendireceğim opuyorumnanaktan..dosyadakileri biraz büyüsün yaptırıcam kuzuma..

aslına benimde koca bi palyaco modelim vardı onu yapsam süper olur
iyi aklıma getirin bak tatilde bende yapayım koyarım fotosunu Şeniz

canim nasil ne yonde,konusma,beyin gelistirme aktiviteler,kas gelistirme aktiviteler.gunduz bir programi yaptinizmi,neler yapilsin bugun mesela.Ben yapmaya calisiyorum aksamlardan,tabiki cocukla hicbir sey belli olmaz da ama yineden.

biraz büyüsünler her gün bir faaliyet belirleriz hepimiz o gün kuzulara onu yaptırır resimleri ekleriz ne güzel olur..

aslına benimde koca bi palyaco modelim vardı onu yapsam süper olur
iyi aklıma getirin bak tatilde bende yapayım koyarım fotosunu Şeniz

yapi cani yap bize de fikir ver ben de cok istiyorum oglucumndasini biraz suslu yapiyim
bak ben bir ara bir bebek nevresimi duvara asmistim ama sanberkin ulasabilcek seviyede.uyanir uyanmaz oraya gidiyordu altan bir battaniye koymustum oturup oyun oynuyorduk ve nevresimdeki hayvanlara bakarak sesleri teklit ediyorduk.

canim nasil ne yonde,konusma,beyin gelistirme aktiviteler,kas gelistirme aktiviteler.gunduz bir programi yaptinizmi,neler yapilsin bugun mesela.Ben yapmaya calisiyorum aksamlardan,tabiki cocukla hicbir sey belli olmaz da ama yineden.
yok canım ya ne programı
tabiki dikkat ediyorum mesela beyin gelişimi için beslenmesine dikkat ediyorum bu dönem için eğitici oyuncaklar cok sınırlı aldım ama yapamıyo eşleştirme gibi
kas gelişimi için ben evde oyun hamuru hazırlıyorum gıda boyalarıyla onun dışında kendi bayagı calışıyor oraya buraya tırmanıyor asılıyor
konuşma konusunda mesela hikayeler aldım hayvanlar var taklit ediyorum anlatıyorum falan ses cıkarıyorum ama sadece hav hov diyor :)

bende ayına göre oyuncaklar alıyorum takıp çıkarmalı yerine koymalı falan ayrıca dahi bebek akıllı bebek cd leri izletiyorum renkler, şekiller, hayvanlar,sağ beyin,solb beyin, gelişimi falan bunları öğreniyorlar

hepinize iyi geceler yarın arefe kurbanlık bakacaz kuaföre gtcem gezcem alışveriş yapcam ohhh

ben cıkıyorum arkadaşlar
mucukks iyiki varsınız walla sizle konuştugum kadar annemle konuşmuyorumdur herhalde :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…