2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar kuzumu emzirebildiğim günler geldi aklıma ne güzel bi duyguydu
sırf bu yüzden yeniden bi bebek isterim herhalde

aynur maşallah belki cok küçükler ama cok sağlıklı olmuşlar 3 bebek bi mucize
karnının içindeki hareketleri düşünsene bi tane bile nasıl hareketli oluyo ya 3 tane...

ay canım çok küçükmüşler.canım o günlere bakarsak çok iyi gelişmişler çok büyümüşker paşalar.
Sanberk 3.240 gr 52 cm dogudu.

kızlar ben çıkıyorum
hepinize iyi geceler kendinize ve paşalarınıza iyi bakın görüşmek üzere

onur da 2900 doğgu ama2600 dü hastaneden çıktığımızda çok çok zayıf bi bebişti ama toparlandı eme eme, ben aklıma geldikçe emzirirdim saat beklemezdim hiç

onur da 2900 doğgu ama2600 dü hastaneden çıktığımızda çok çok zayıf bi bebişti ama toparlandı eme eme, ben aklıma geldikçe emzirirdim saat beklemezdim hiç

zaten ne kadar doğdukları pek önemli değil daha sonra nasıl besledikleri önemli.Canım sen sütten kestin mi.ÇAlışıyorsun ya.

Burcu iyi geceler canım.

benimki 1 yaşına irince kendiliğinden bıraktı fikriyecim epeydir emzirmiyorum ben

benimki 1 yaşına irince kendiliğinden bıraktı fikriyecim epeydir emzirmiyorum ben

Canım benimki de 1 yaşındaken kendi braktı daha sonra sorla 1 ay daha devam ettirdim.Sanberk daha 7 aylıkken bardaktan içmeyi çok sevdi sanıtım ondan biberonu braktı.Benimki biberonla beslendi de.Ama iyiki brakmış diyorum şimdi zor brakırdı.

A, B ve C vitaminleri ile potasyum, magnezyum, kalsiyum, sodyum, iyot, fosfor ve kükürt mineralleri bakımından oldukça zengin olan soğan, gribin kol gezdiği bu kış günlerinde bebeklerimiz ve bizler için tam bir koruma kalkanı...

Bugünlerde çevremizdeki herkes gibi gribe yakalanan oğlum için çok özel bir soğan çorbası hazırladım... Tarifin normal şeklinde irmik yerine 3-4 dilim bayat ekmek rendesi kullanılmıştı. Fakat ben bu tarifi bebeğime hazırladığım için daha vitaminli olsun istedim... Eğer siz bu çorbayı kendiniz için pişirecekseniz irmik yerine ekmek de kullanabilirsiniz...

Gribe yakalanan tüm miniklerimize çok çok geçmiş olsun....

MıNıKLERıMıZ ıÇıN SOĞAN ÇORBASI

Malzemeler:

4-5 orta boy soğan

25 gr tereyağı

4 su bardağı et suyu

3-4 dilim ekmek ( veya 2 çorba kaşığı irmik )

Tuz ( 1 yaşından büyük bebekler için )

Karabiber

Hazırlanışı:

-Soğanları soyup ince ince doğrayın.

-Tereyağını tencerede eritip soğanları pembeleştirin.

-Et suyu ve irmiği ilave edip 15 dakika kaynatın.

-Tuz ve karabiber ekleyip karıştırın ve 5 dakika sonra ocaktan alın.

-ışte şifa dolu çorbamız hazır....

ÖNERı
Sonbaharla birlikte çorbalarınıza ve yakışan yemeklere 1 diş sarımsak eklemeye özen gösterin. Vücudun direncini artırır.
nette buldum da size de yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…