2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buluruz canım benim neden bulamayalım... biz yeterki isteyelim...mitden bile daha iyi çalışırız bu konuda... heheeee... olmadı panikatakcığımında dediği gibi çıkarız tvlere basbas bağırırız... bulun deriz bebeklerimizin teyzelerini DDDD

ayy ne acayip bişi olur yaaa... çok komik :roflol::roflol::roflol:

:roflol: sen çok yaşaaa emiii :)))))))))))))))

hoşbulduk arkadaşlar çok sağolun, bu ikinci bebeğim 6 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper teyzeleri

AYY GERÇEKTEN ÇOK TATLISINIZ SİZ YA:teytey:
İNŞALLAH CANIM SENİNDE SONUÇLARIN ÇOK İYİ GELECEK HİÇ SIKMA CANINI DUALARIMIZ SENİNLE VE BEBİŞİNLE

hoşbulduk arkadaşlar çok sağolun, bu ikinci bebeğim 6 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper teyzeleri

nilal hoşgeldin canım aramıza.allah bagışlasınn canımm allah uzun ömürlerr versinn. ne güzel ikinci bebiş geliyorr.

yaa kızlar bişi dicem yaaa... az önce wcye gittiğimde farkettim.. iç çamasırımda kahverengi bir akıntı vardı.. off korktum şimdi. ne demek şimdi bu yaaa....((((((( yardım edin kızlar bileniniz var mı?

yaa kızlar bişi dicem yaaa... az önce wcye gittiğimde farkettim.. iç çamasırımda kahverengi bir akıntı vardı.. off korktum şimdi. ne demek şimdi bu yaaa....((((((( yardım edin kızlar bileniniz var mı?

korkma hemen dr bana akıntının normal olabileceğini söylemişti .. su gibide olabilir biraz koyuda dedi .. çok fazlalaşırsa haber ver dedi.. istersen hemen dr ara bi sor içini rahatlat ... ama kendini üzmeden tamam mı??

WALLA BİLMİYORUMKİ CANIM AMA PANİK YAPMA BELKİ NORMAL BİŞEYDİR ÇOK OLURSA DOKTORA GİT

havvacım endişelenme güzelim inşşllah önemli birşy degildirr bencede çogalırsa drunu arayıp hemen git.

canım yaa saolasın şimdi bende doktorumu aradım oda aynısını dedi... uff yaa ben ne kadar pinpirikli biri oldum böyle yaaa.. herşeyi kötüye yorar oldum ((((

benim de biraz su gibi akıntım oluyo çok değil ama külodum ıslanıyo biraz normaldir heralde hep öyle panik yapıyoruz işte Allah korusun bebişlerimizi hepimize sağlıklı doğumlar kızlar

canım yaa saolasın şimdi bende doktorumu aradım oda aynısını dedi... uff yaa ben ne kadar pinpirikli biri oldum böyle yaaa.. herşeyi kötüye yorar oldum ((((
CANIM BENİM AL BENDENDE OKADAR ACAİP PİMPİRİKLİ OLDUM AMA DİKKAT ETMEK FAYDA VAR YORMA KENDİNİ

benim de biraz su gibi akıntım oluyo çok değil ama külodum ıslanıyo biraz normaldir heralde hep öyle panik yapıyoruz işte Allah korusun bebişlerimizi hepimize sağlıklı doğumlar kızlar
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA BENİMDE AYNI SU GİBİ AKINTIM OLUYO NORMALMİŞ AMA FAZLALAŞIRSA DR.UMA HABER VERMEM GEREKİOMUŞ ÖLE DEMİŞTİ a.s.

yaa bu arada ben takvim yapamıyom ya var mı aranızda benim için takvim yapıcak biri

canım yaa hepimiz öyleyiz .. herşeyden endişeye kapılıyoruz..
a.s. iyiki sizler varsınız yoksa kafayı yerdim yani tatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…