NE GÜZEL YA KIZLAR VALLA ÇOK HOŞUMA GİTTİ BENİM AYLİNİ ARAMANIZ FALAN SÜPER BİŞEY.AZ ÖNCE İÇİMDEN GEÇİRDİM ACABA DEDİM BENDE YAZMASAM BENİDE MERAK EDERLERMİ DİYE SONRA DEDİM AYLİN GİBİ BİLGİLERİMDE YOKKİ BENİM BURDA İSTESELERDE BULAMAZLAR:bbo:
buluruz canım benim neden bulamayalım... biz yeterki isteyelim...mitden bile daha iyi çalışırız bu konuda... heheeee... olmadı panikatakcığımında dediği gibi çıkarız tvlere basbas bağırırız... bulun deriz bebeklerimizin teyzeleriniDDDD
ayy ne acayip bişi olur yaaa... çok komik :roflol::roflol::roflol:
sonucumu şimdi aldım temiz çıkmış allaha şükür ............ kalachakra darısı başına sıra sende hadi bakalım
buluruz canım benim neden bulamayalım... biz yeterki isteyelim...mitden bile daha iyi çalışırız bu konuda... heheeee... olmadı panikatakcığımında dediği gibi çıkarız tvlere basbas bağırırız... bulun deriz bebeklerimizin teyzeleriniDDDD
ayy ne acayip bişi olur yaaa... çok komik :roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk arkadaşlar çok sağolun, bu ikinci bebeğim 6 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper teyzeleri
kızlarrr bugünn çok canım sıkılyorr evdeyimm hiçbirşey yapasım yokk.
yaa kızlar bişi dicem yaaa... az önce wcye gittiğimde farkettim.. iç çamasırımda kahverengi bir akıntı vardı.. off korktum şimdi. ne demek şimdi bu yaaa....((((((( yardım edin kızlar bileniniz var mı?
yaa kızlar bişi dicem yaaa... az önce wcye gittiğimde farkettim.. iç çamasırımda kahverengi bir akıntı vardı.. off korktum şimdi. ne demek şimdi bu yaaa....((((((( yardım edin kızlar bileniniz var mı?
korkma hemen dr bana akıntının normal olabileceğini söylemişti .. su gibide olabilir biraz koyuda dedi .. çok fazlalaşırsa haber ver dedi.. istersen hemen dr ara bi sor içini rahatlat ... ama kendini üzmeden tamam mı??
CANIM BENİM AL BENDENDE OKADAR ACAİP PİMPİRİKLİ OLDUM AMA DİKKAT ETMEK FAYDA VAR YORMA KENDİNİcanım yaa saolasın şimdi bende doktorumu aradım oda aynısını dedi... uff yaa ben ne kadar pinpirikli biri oldum böyle yaaa.. herşeyi kötüye yorar oldum((((
HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA BENİMDE AYNI SU GİBİ AKINTIM OLUYO NORMALMİŞ AMA FAZLALAŞIRSA DR.UMA HABER VERMEM GEREKİOMUŞ ÖLE DEMİŞTİ a.s.benim de biraz su gibi akıntım oluyo çok değil ama külodum ıslanıyo biraz normaldir heralde hep öyle panik yapıyoruz işte Allah korusun bebişlerimizi hepimize sağlıklı doğumlar kızlar
canım yaa saolasın şimdi bende doktorumu aradım oda aynısını dedi... uff yaa ben ne kadar pinpirikli biri oldum böyle yaaa.. herşeyi kötüye yorar oldum((((
hoşbulduk arkadaşlar çok sağolun, bu ikinci bebeğim 6 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper teyzeleri
hoşbulduk canım teşekkür ederim umarım artmaz miktarı böyle kalsınHOŞGELDİN CANIM ARAMIZA BENİMDE AYNI SU GİBİ AKINTIM OLUYO NORMALMİŞ AMA FAZLALAŞIRSA DR.UMA HABER VERMEM GEREKİOMUŞ ÖLE DEMİŞTİ a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?