canım ya kardeşine de çok geçmiş olsun..sana da çok geçmiş olsun..bekliyoruz iyi haberlerini.özel msjımı aldın mı?sana numarayı yolladım dün gece..a.s.inşalah bir an önce geçer ağrıların...a.s.ŞenizSLM kızlar slm kezbancay cnm diş ağrısından hala kurtulamadım.kardeşimin durumu kötüleşti,kist iyice büyüdü,birazdan doktora götüreceğim,ameliyat olma durumu var.diş ağrısından kurtulamadım.kardeşimin durumuna göre dişçiye gidicem,sanırım diş etimde iltihaplanmış,yemek yiyemyorum sabah sadece ılık süte 2 bisküvi batırıp yiyebildim
hepinizi özledim,akşam geldiğimde iyi olursam son durumları bildiririm şekerler
pedicim bana aylinin telefonunu mail atar msn şimdi. ben de arıyım ayıp olmasın,merakta ediyorum a.s.
çok sevindim yaaaaaaaaa.hadi geçmiş olsun darısı havvacım senin başına:teytey::dance:a.s.bir an önce senin ki de gelir de rahatlarız inşallah...bakın süper haberler geliyor artık...çok şükür...sonucumu şimdi aldım temiz çıkmış allaha şükür ............ kalachakra darısı başına sıra sende hadi bakalım
sonucumu şimdi aldım temiz çıkmış allaha şükür ............ kalachakra darısı başına sıra sende hadi bakalım
pedicim bana aylinin telefonunu mail atar msn şimdi. ben de arıyım ayıp olmasın,merakta ediyorum a.s.
sonucumu şimdi aldım temiz çıkmış allaha şükür ............ kalachakra darısı başına sıra sende hadi bakalım
:sm_cool:hoşgeldiiinnnnnn :sm_cool:
valla elvincimm aklımız hep sizlerdeydi geçmiş mesajları okumuşsan anlarsın zaten.eğer haber alamasaydık sizlerden ağustos anneleri olarak KADININ SESİne falan bile çıkacaktık.yoğun bir dedektiflik olayından sonra içimiz rahatladı.senide gördük valla çok mutlu olduk.çokk geçmiş olsun canım arkadaşım yaa...diş ağrısıda ne kötüdür...
çok özledik valla seni a.s. tekrar hoşgeldin....
kızlar sayı tamamdır... :teytey::teytey::teytey:
nihancımm msn adresini eklemiştim sanırım sen kabul etmedin galibaaa kabul edrsen yazarım sana canım.
SLM kızlar slm kezbancay cnm diş ağrısından hala kurtulamadım.kardeşimin durumu kötüleşti,kist iyice büyüdü,birazdan doktora götüreceğim,ameliyat olma durumu var.diş ağrısından kurtulamadım.kardeşimin durumuna göre dişçiye gidicem,sanırım diş etimde iltihaplanmış,yemek yiyemyorum sabah sadece ılık süte 2 bisküvi batırıp yiyebildim
SLM kızlar slm kezbancay cnm diş ağrısından hala kurtulamadım.kardeşimin durumu kötüleşti,kist iyice büyüdü,birazdan doktora götüreceğim,ameliyat olma durumu var.diş ağrısından kurtulamadım.kardeşimin durumuna göre dişçiye gidicem,sanırım diş etimde iltihaplanmış,yemek yiyemyorum sabah sadece ılık süte 2 bisküvi batırıp yiyebildim
canım ya kardeşine de çok geçmiş olsun..sana da çok geçmiş olsun..bekliyoruz iyi haberlerini.özel msjımı aldın mı?sana numarayı yolladım dün gece..a.s.inşalah bir an önce geçer ağrıların...a.s.Şeniz
gelince anlatırım hadi git bir an önce kardeşine de allah şifalar versin sen de dişini göster canım çekilmez bir ağrıdır diş..hele kardeşin umarım hemen iyileşir...a.s.özel msg nerden geliyo ve nasıl bakılıyo bilmiyorum cnmcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?