2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pedicim bana aylinin telefonunu mail atar msn şimdi.] ben de arıyım ayıp olmasın,merakta ediyorum a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
sonucumu şimdi aldım temiz çıkmış allaha şükür ............ kalachakra darısı başına sıra sende hadi bakalım

canım ya kardeşine de çok geçmiş olsun..sana da çok geçmiş olsun..bekliyoruz iyi haberlerini.özel msjımı aldın mı?sana numarayı yolladım dün gece..a.s.inşalah bir an önce geçer ağrıların...a.s.Şeniz

pedicim bana aylinin telefonunu mail atar msn şimdi. ben de arıyım ayıp olmasın,merakta ediyorum a.s.

arkadaşım aylin i tanımıyorum ama ben de sizlerle birlikte merak ettim onu lütfen benden de selam söyle olur mu teşekkürler

sonucumu şimdi aldım temiz çıkmış allaha şükür ............ kalachakra darısı başına sıra sende hadi bakalım
çok sevindim yaaaaaaaaa.hadi geçmiş olsun darısı havvacım senin başına:teytey::dance:a.s.bir an önce senin ki de gelir de rahatlarız inşallah...bakın süper haberler geliyor artık...çok şükür...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süper haberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :dance:
çok sevindim yaaa....bakın gördünüzmü ağustos anneleri biraz sıkıntılıda olsa sonunda kavuşuyor rahatlığa....hadi KALACHAKRACIMMMM sıra sende.sende alda sonucunu tamamen rahatlayalım......:hooray:

pedicim bana aylinin telefonunu mail atar msn şimdi. ben de arıyım ayıp olmasın,merakta ediyorum a.s.

nihancımm msn adresini eklemiştim sanırım sen kabul etmedin galibaaa kabul edrsen yazarım sana canım.

cnm benim saol teşekkür ederim,diş bi türlü geçmiyo,diş etide şişmiş bu sabah farkettim konuşamıyorum pekyemek desen 3 gündür yiyemiyorum,kardeşimin durumu belli olsun gidicem dişçiye,ne güzel rahat geçiyo diyodum hamileliğim değdi
hepinizi özledim şu aylinin cebini bana mail atın arıyım ben de..

QUOTE=ELVİN;2500343]pedicim bana aylinin telefonunu mail atar msn şimdi. ben de arıyım ayıp olmasın,merakta ediyorum a.s.[/QUOTE]

hem msnden msj olarak hem de mail olarak attım canım umarım almışsındır....görüşürüz her yerden denedim bakalım ulaşabilecek misin?:dance:a.s.:sm_confused:

özge mailin gelmiş :) aldım numarayı saol cnm
hepinizi öpüyorum hastaneye gidiyorum görüşürüz

canım kıyamam yaa çok üzüldüm geçmişolsun inşallah kardeşinle ilgili bir an önce için rahatlar eminim o zaman dişin de hafiflemiş olur. hem ağrı hem stres kolay değil. allah şifa versin arkadaşım.dualarım sizinle öptüm

Günaydin Kizlar Ne Kadar Olay Olmuş Aylini Büyük Uğraşlar Sonunda Bulmuşsunuz Konusursaniz Bendende Selam Söyleyin Kezbancim Sonuçlarinin Iyi çiktiğina Sevindim.
Elvincim Sanada Geçmiş Olsun Canim Diş Ağrisi çok Kötü Olur Bilirim. Bununla Geçmiş Olsun Allah Başka Sikinti Vermesin.
Kizlar Benim Karnim Iyice şişmeye Basladi Sanki Her Kalktiğimda Az Daha şişmiş Oluyo Sizinde öylemi.ayrica Bugün Tetenoz Aşisi Için Sağlik Ocağina Gitmiştim Ama Yarin Vurulacak.kaydimi Yaptilar Artik Sağlik Ocağindada Bi Ebemiz Var Güzel Bişeymiş Baya Ilgilendi Ebemiz Hoşuma Gitti Ilk Defa Gittim

çok geçmiş olsun canımm.. kardeşin için allah şifalar versin umarım herşey yolunda gider oda kisten kurtulur bir an önce.. güzel haberlerle gel canım öpüyorumm a.s.

özel msg nerden geliyo ve nasıl bakılıyo bilmiyorum cnmcım

NE GÜZEL YA KIZLAR VALLA ÇOK HOŞUMA GİTTİ BENİM AYLİNİ ARAMANIZ FALAN SÜPER BİŞEY.AZ ÖNCE İÇİMDEN GEÇİRDİM ACABA DEDİM BENDE YAZMASAM BENİDE MERAK EDERLERMİ DİYE SONRA DEDİM AYLİN GİBİ BİLGİLERİMDE YOKKİ BENİM BURDA İSTESELERDE BULAMAZLAR:bbo:

kezbancay sonuçlarının ii olmasına çok sevindim cnm,bundan sonrası hayırlısı ile güzelçe şıp diye geçecek :)) ben çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…