2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlarrrrrrrrrrr yürüdüm geldim ben yineeeeee..:dance::dance:
öncelikle hoşgeldiniz NİLAL VE SEDAKARAHAN arkadaşlarım..allah bebişlerinize ve size sağlık versin..umarım güzel sorunsuz bir hamilelik geçiririsiniz..a.s.
kalachakra yani havvacım umarım kötü değildir..kan olmadığı sürece sanıyorum hemen problem çıkmıyor ama wrosen dediği gibi artarsa hemen doktora git canım..geçmiş olsun sana da..korkmuşsundur çok..:çok üzgünüm:
nasıl geçiyor gününüz canım arkadaşlarım ben biraz temizlik yaptım kışlıkların büyük kısmını kaldırdım...süprizzzzz üstümden yük kalktı valla nasıl da gözüme büyüyordu....

ne güzel bebişinle yürüdün geldin :smiley-cool:
ben ne zaman yapacam bakalım o temizlik işini gözümde büyüyorr tatlicadiarzu

yaa kızlar bişi dicem yaaa... az önce wcye gittiğimde farkettim.. iç çamasırımda kahverengi bir akıntı vardı.. off korktum şimdi. ne demek şimdi bu yaaa....((((((( yardım edin kızlar bileniniz var mı?

ya bazen koyu renk akıntıların gelmesi normal.zaten gebelikte akıntılar çoğalırmış.korkma canım.hiç bişey olmaz inş. devam ederse dr una danış ama olurmu? çok ani hareketler yapma.eve gidincede bi güzel dinlen .....

bizim hamilelikler biraz sıkıntılı geçti yaaa...herşeyden korkar olduk.allahım ne zaman bebişlerimizi kucağımıza alıcazzzzzz..... :1rolleyes: o zaman inş rahatlayacağız...

ne güzel bebişinle yürüdün geldin :smiley-cool:
ben ne zaman yapacam bakalım o temizlik işini gözümde büyüyorr tatlicadiarzu
yürüyüş burda yapabileceğim en kolay şey küçük bir yerde yaşamanın avantajı bu ama çalışamıyorum o da dezavantajıfisfisfis
nasıl rahatladım arkadaşım anlatamam kaldırınca kışlıkları sen de yaparsın yeterki gözünde büyümesin yoksa başlaması çok zor oluyor..:sm_confused:

hoşgeldinnn a.s. kızınla birlikte :teytey:

Ho$buldum canımm ..Nasıl gidiyor hamişlikk??Ben sanırım mantar oldumkafamçokkarıştı nisan sonu şeker yükleme testim var gittiğimde soracağımm..Bu arada şeker yükleme testi+hemogram 49ytl bir fikriniz varmı fiyatla ilgili:uhm:

hoşgeldin baharcım....bi ara kayboldun ortalıklardan....nasılsın bakalım.nasıl geçiyor hamişlik....a.s.

hoşbuldum canımm ben farklı yerde arıyordum sizi yaa o yüzden böyle olduu kafamçokkarıştı tabi işlerde bir yandann etkiledii..iyiyim ben canım sen nasılsın?
hamişLiğim güzel gidiyor kayınpederimin halası vefat etti dün gelen giden mevlüt iştende izin almıştım bir hayli yoruldum ama oturulmuyor işte akşam normalde kızım kıpırkıpır olurdu dün tık yok sabah uyandım birkez ses verdi bana şimdiye kadar yine tık yok sanırım yoruldu kızımda..Endişeleniyorum ister istemez umarım iyidir nisan sonu kontrolüm..Senin nasıl gidiyor ???bu arada 9kilo almışımklava:
off diyete başlamam lazım

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev219pp___.png[/img][/url]

kontrol paneline gir detaylı bilgilerinde en altta kilo ve doğum cizelgesi yazan yere bu linki yapıştır canımm ...

canım çok teşekkür ederim ilgilendiğin için yapıştırıyorum şimdi

HAMİŞLERDEN HABERLER SAYFASINDA YAZIŞIRKEN NE GÜZEL KONUŞUYORDUK.SONRA BİZİ SEPETLEDİLER BURAYA sırnaşık şey iletişim koptu.iyim bende nasıl olsun işte.hep diyorum ya sıkıntılı geçirdim ben biraz hamileliği.benimde kızım olacak nasip olursa.bu arada başın sağolsun.çokta yorma kendini.bende kilo olarak 5 e yakın aldım.bundan sonra hızla ilerlerim artık.yerimseniben
hayırlısıyla bitse şu hamileliğimiz...:hooray: a.s.

yapıştırdım sonra napıcam

önce o yazan kısa yolu kopyala.
kontrol paneline gitdetay bilgilerini düzenleyi seç (sol tarafta)
kilo-doğum takip bölümüne bu kısa yolu yapıştır.enson değişiklikleri kaydet i seç
bu kadar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…