bir de mümkünse bana da takvim yaparmısınız ben beceremiyorum
nihayet buldum sizi yaa ağustos anneleri huuuu selammma.s.
yaa kızlar bişi dicem yaaa... az önce wcye gittiğimde farkettim.. iç çamasırımda kahverengi bir akıntı vardı.. off korktum şimdi. ne demek şimdi bu yaaa....((((((( yardım edin kızlar bileniniz var mı?
yürüyüş burda yapabileceğim en kolay şey küçük bir yerde yaşamanın avantajı bu ama çalışamıyorum o da dezavantajıfisfisfisne güzel bebişinle yürüdün geldin :smiley-cool:
ben ne zaman yapacam bakalım o temizlik işini gözümde büyüyorr tatlicadiarzu
hoşgeldinnn a.s. kızınla birlikte :teytey:
nihayet buldum sizi yaa ağustos anneleri huuuu selammma.s.
hoşgeldin baharcım....bi ara kayboldun ortalıklardan....nasılsın bakalım.nasıl geçiyor hamişlik....a.s.
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev219pp___.png[/img][/url]
kontrol paneline gir detaylı bilgilerinde en altta kilo ve doğum cizelgesi yazan yere bu linki yapıştır canımm ...
hoşbuldum canımm ben farklı yerde arıyordum sizi yaa o yüzden böyle olduu kafamçokkarıştı tabi işlerde bir yandann etkiledii..iyiyim ben canım sen nasılsın?
hamişLiğim güzel gidiyor kayınpederimin halası vefat etti dün gelen giden mevlüt iştende izin almıştım bir hayli yoruldum ama oturulmuyor işte akşam normalde kızım kıpırkıpır olurdu dün tık yok sabah uyandım birkez ses verdi bana şimdiye kadar yine tık yok sanırım yoruldu kızımda..Endişeleniyorum ister istemez umarım iyidir nisan sonu kontrolüm..Senin nasıl gidiyor ???bu arada 9kilo almışımklava:off diyete başlamam lazım
yapıştırdım sonra napıcam
:dance:çok teşekkür ederim canım ya sayende oldu :teytey:hayırlı olsun canım güle güle kullan a.s.
aaaaaa olmuş çok sevindim yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?