sonucumu şimdi aldım temiz çıkmış allaha şükür ............ kalachakra darısı başına sıra sende hadi bakalım
ben sana özelden msj atmaya çalıştım ama kapalı özel msjın.istersen yine denerim...
mrb arkadaşlar yeni katıldım aranıza bnde agustos 17 de alacagım kızımı kucagıma inş.dualarım sizlerle kolay dogum yaparız inş.
mrb arkadaşlar yeni katıldım aranıza bnde agustos 17 de alacagım kızımı kucagıma inş.dualarım sizlerle kolay dogum yaparız inş.
:teytey:SONUÇLARININ TEMİZ ÇIKMASINA ÇOK SEVİNDİM CANIM ALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN a.s.a.s.merhaba arkadaşım ben de yeni katıldım sayılır ama buradaki arkadaşlar o kadar sıcak ve sevecenki sanki sanki hepsi uzun yıllardır arkadaşım gibi oldu. buna dayanarak artık ben de aramıza hoşgeldin diyebiliyorum. ben de kısmetse 17 ağustos annesi olucaaam.
HOŞGELDİN ARAMIZA CANIMa.s.mrb arkadaşlar yeni katıldım aranıza bnde agustos 17 de alacagım kızımı kucagıma inş.dualarım sizlerle kolay dogum yaparız inş.
merhaba arkadaşlar ismim nilüfer uzun süredir sizleri takip ediyordum ama yazmıyordum bugüne kısmetmiş ben de ağustos annesiyim 07.08.2008 doğum tarihim cinsiyeti kız ama galiba 10 gün falan erken olcak sezeryan olacağı için
NE GÜZEL YA KIZLAR VALLA ÇOK HOŞUMA GİTTİ BENİM AYLİNİ ARAMANIZ FALAN SÜPER BİŞEY.AZ ÖNCE İÇİMDEN GEÇİRDİM ACABA DEDİM BENDE YAZMASAM BENİDE MERAK EDERLERMİ DİYE SONRA DEDİM AYLİN GİBİ BİLGİLERİMDE YOKKİ BENİM BURDA İSTESELERDE BULAMAZLAR:bbo:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....aşk olsun ...bak kızdım şimdi.... sırnaşık şey gerekirse tvlere çıkarız.yinede buluruz.buradaki her arkadaşımız bizler için çok değerli.onlara kötü bişey olunca bizlerde üzülüyoruz, güzel haberleriyle seviniyoruz...umarım hep seviniriz.sakın kaybolmayın bi yere...valla tv lere bilem çıkarız laelaelaelaelae.ayy düşünsenize bir grup ağustos anneleri göbişlerimiz şiş, kadın programlarına çıkmışız... pediastrumcum, mehtapbayguscum, barzeycim vs. nerdesiniz kızlar diyormuşuz...üzgün bir ifadeyle senağlama...korkun bizden.biz sağlıklı olduğunuzu öğrenene dek buralarda sizi merak içinde beklemekteyiz... hepinize sağlıklar dilerim güzel arkadaşlarım.
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?