hadi sen bana yap nasılsa şu an burası sakin olmazsa değiştiririm.bekliyoruz teyzoş.... son adet 11kasım 2007 doğum 17 ağustos 2008
selam kızlarrr ben geldimm a.s.
http://bd.lilypie.com/wuEip3.png bunda yazı yazıyor sonradan gördüm onun için bunda ekledim ama...
bak bulmuşsun neden yazıyı eklemedin?benim yaptığım ikinci de yazı yazıyordu...ne güzel ikiz bebişlerhoşgeldin bebek cetvelini değiştiriyoduk
aay canım yaa sen miydin o arayaann:)
tam muayene oluyorduumm onun için cevap veremedim.
çoook teşekkür ediyorum aradığın için tekrar:)))
ay sizi yerim ben yaaaaa a.s.
canım benim geldin hemen gidiyor musun?allah kolaylık versin..kendini çok yorma canım..seni ve bebişini çok öpüyorum..iyi geceler..:teytey:a.s.kolay gelsin sizlere :))
yarın cumaişyerinde giremeyebilirim yoğunluktan..
öpüyorum sizleri .. kendinize ve bebişlere iyi bakın a.s.
yapabildim arkadaşım bak olmuşmu? çooook teşekkürler seni uğraştırdım.bu arada seninki de çok cici olmuş.
çokkkkkkkk güzel olmuş..adları gibi güzel miniklerini öpüyorum canım..güle güle kullan...a.s.
artık görünüyordur..:teytey:değiştirecektim ama istediğimi bir tülü yapıştıramadım..hafta haft takip ediyorum derken neler olup bittiğini okuyorum..bir de takvimler bazen geri sayım şeklinde oluyor..bir önceki takvimim geri sayımdı mesela..kaç hafta kaldığını gösteriyordu..canım sen neden sildin cetvelini görünmüyo şu an. birde sen hafta hafta gebeliği takip ediyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?