2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hadi sen bana yap nasılsa şu an burası sakin olmazsa değiştiririm.bekliyoruz teyzoş.... son adet 11kasım 2007 doğum 17 ağustos 2008

hadi sen bana yap nasılsa şu an burası sakin olmazsa değiştiririm.bekliyoruz teyzoş.... son adet 11kasım 2007 doğum 17 ağustos 2008

ama biraz değiştirdim alt resmi istersen sonra yine değiştirirsin..ben de o adreste yaptım ama all linkine basınca hepsi çıkıyor..bak işte bu.yer onları teyzesi...Şeniz

http://bd.lilypie.com/wuEip3.png

aay canım yaa sen miydin o arayaann:)
tam muayene oluyorduumm onun için cevap veremedim.
çoook teşekkür ediyorum aradığın için tekrar:)))

ay sizi yerim ben yaaaaa a.s.

güzelim benim yaa çok şekersin sen .. sen bizi hem güldürdün hem ağlattın ama allah yüzünü hep güldürsün canım çok metanetlisin maşallah hayatta hep pozitif olunmalı işte senin gibi :hooray: bebişine biraz erken kavuşacaksın hayırlısı ile inşallah ... herşey için çok geçmiş olsun canımm.. dikkat et kendine olur mu muckss

kolay gelsin sizlere :))
yarın cuma işyerinde giremeyebilirim yoğunluktan..
öpüyorum sizleri .. kendinize ve bebişlere iyi bakın a.s.

kolay gelsin sizlere :))
yarın cuma işyerinde giremeyebilirim yoğunluktan..
öpüyorum sizleri .. kendinize ve bebişlere iyi bakın a.s.
canım benim geldin hemen gidiyor musun?allah kolaylık versin..kendini çok yorma canım..seni ve bebişini çok öpüyorum..iyi geceler..:teytey:a.s.

yapabildim arkadaşım bak olmuşmu? çooook teşekkürler seni uğraştırdım.bu arada seninki de çok cici olmuş.

canım sen neden sildin cetvelini görünmüyo şu an. birde sen hafta hafta gebeliği takip ediyomusun
artık görünüyordur..:teytey:değiştirecektim ama istediğimi bir tülü yapıştıramadım..hafta haft takip ediyorum derken neler olup bittiğini okuyorum..bir de takvimler bazen geri sayım şeklinde oluyor..bir önceki takvimim geri sayımdı mesela..kaç hafta kaldığını gösteriyordu..
artık kesin yatmışsındır ama ben yine de msjına cevap vereyim dedim..:sm_confused:geç olsun güç olmasına.s.çok öptüm minikleri ve seni iyi geceler tatlı rüyalar...a.s.

a.s.güünaydın arkadaşlar.ilacımı içmek için kalkmıştım ama müptela oldum ya yazmaya. hemen blgs. aldım kucağıma. pencereden güneş sızıyor odaya,birde cıvıl cıvıl kuş sesleri var.hava çoook güzel anlaşılan bu günü benim yerime de değerlendirin olur mu?ben yine uyuycam mecburen.inşallah çok güzel bir gün olur hepiniz için.....:1closedeyes:

günaydınn güzell annelerimmm ve tatlı bebişlerriii benimm malum yogun bir iş günü bekliyorrr kahvaltımızı yaptıkk teyzelerimize bir günaydınn diyelim dedikkk birazdan işe gidecegizz. herkese güzel bir gün diliyorummm hepinizi çook öpüyorumm. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…