2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy canım benim geldin demek.... iyi olduğuna ve aramıza tekrar döndüğüne çok sevindim :))) demek artık haziran annesi olucaksın (( olsun... sen yeterki bebeğini sağplıkla kucağına al... senin oğlan çok hızlı çıktı valla dünyaya bir an evvel gelmek istiyor :))) canım benim yaaa yaşadıkların gerçekten çok zor seyler.Sen gerçekten çok güçlü vede metanetliymişsin. Aynı durumu ben yaşamış olsaydım senin kadar güçlü olmazdım sanırım. Biz bu hamilelik döneminde çok yıprandık gerçekten. Umarım bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda bu sıkıntıların hepsinden kurtulacağız. :))) Allahıma dua ediyorum senin ve oğluşun için... a.s.a.s.
Kendine ve yeğenimize çok iyi bak tamam mı? öpüyorum seni canımcım a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

günaydınnn güzel annelerr.... bugün nasılsınız bakalım? bugün burda hava çok kapalı yaaa, benimde ruhum daraldı ((sözde bugün günlük güneşlik bir hava bizi bekliyordu hıh :dilcikar:

hepinize sıkıntı ve stresten uzak, mutlu bir gün diliyorum anneler... benim için göbüşlerinizi sevin tamam mı? teyzeleri onları çok seviyor :)))))

büyük geçmiş olsun aylincimmm.burdaki tüm arkadaşlar seni merak ettik.havvacım sağolsun büyük bir dedektiflik örneği gösterdisırnaşık şey.senden haberleri yazdı, iyi olduğunu öğrendik . çok rahatladık.ama çokta üzüldük...ççookkk geçmiş olsun.neden kanaman oldu acaba.vajinal mi muayne ettiler.yoksa plesantadaki sorundan dolayı mı?

büyük korku yaşamışsın.allahım korusun seni.alpimizide tabiii...
demek 29.haftada doğum yapacaksın nasipse :1shok: allahım yardım etsin sana yaaa..
ay şurada kaç haftan kalmış bebişine kavuşmana :dance:.hayırlısıyla kucağına almanı dilerim canım arkadaşım... öptüm.çok geçmiş olsun...a.s.

ay ne güzel yatıyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
bide bana bak.sabahın 8 inde kalkıyorum.akşam 6.30 bazen 7 de evdeyim...yemek yapıyoruz eşimle beraber (o yapamaz-yardımcı oluyor sadece)sonra ortalığı ve mutfağı beraber toplarız.duş alırım.meyve suyumu içip patttttttt yatarım....yürümeye fırsatım yok.aslında yaratırız fırsatları.galiba işime gelmiyor :çok üzgünüm:
sana iyi uykular canım arkadaşım.benim içinde uyu...yerimseniben

ayyy sanem sen ne diyosunnn... durumunda şikayetçimisin yoksa aaaaaaaaaaaaaaa çok kızarım valla sana... klava: ya ben ne yapıyım sabah 6:30'da kalkıyorum. o saatte daha kargalar bile kahvaltılarını yapmıyor :))) sonra 6da işten çık 7:30da evde ol. yemekle uğraş didin et... allahtan eşimde yardımcı oluyor bazen yemekleri o yapııyor... bide eşi vardiyalı çalışan biri olarak eşinin 16:00-24:00 mesaisinde uykunu böl eşine yemek hazırla çayını demle.. ondan sonra uykudan eser kaldıysa yat uyu... hergün
tekrar tekrar sar kasedi baştan...(( ahhh zavallı ben (çok üzgünüm::çok üzgünüm:

senin işin bendende zor.ama en azından eşin yemek yapmayı biliyor.benimki çorba karıştırsa bile bi havalanıyor çorbayı içene kadar benyaptım diye 10 kere söyleyip hava atar şutarafagitti
tabi bende ayy ellerine sağlık, çok güzel olmuş derim.iyice kasılır.bide yemek yapmayı bilse artık düşünemiyorum havasını

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşlarım ve onların sevimli minikleria.s.
burda güneş var ama kapanacak gibi görünüyor bulutlar yoğunlaştı..:bbo:
havvacım allah kolaylık versin valla zor hem de böyle çalışmak...allah işini rast getirsin...:teselli:
ya kızlar ben geceleri uyuyamıyorum ne olacak benim halim siz de öyle misiniz?artık gündüz de uyumuyorum ama geceler dön uyan dön uyan bir haller oluyor bana..:bbo:

günaydddıııınn canım arkadaşlarıımm..
ben artık sabah erken uyanmalarını geçtiiim:)
hızlı bir geçiş yaptım iş hayatından ev hayatına:))) iyi olduuu ama..
ilk defa bu akşam sancısız, ağrısız deliksiz bir uyku çekmişim.. çok güzel uyandımm:)
hepinizin gününün güzel geçmesini diliyorum, bebişlerinizide sizide öpüyoruuummm..
kezbancım akşam yazdığım mesajını okudum hoşgeldin ve çoook teskkür ederim benim için olan dileklerine...
bundan sonra dert tasa yok inşallaah..
sanemcim vajinal muayeneyi sabah gittiğim dr kontrolunde yapmadılar, sadece üstten ultrasonla baktılar..
kanamam olduktan sonra nedenini anlamak ve rahim ağzını kontrol etmek için vajinal muayene ettiler ve kılcal damar çatlamasından dolayı kanamam olduğunu söylediler.
dışarıdan hiç müdahale edilemedi kendi kendine geçmesini bekledilerrr...
işte böyleee ben şimdi kahvaltı yapmaya gidiyoruuumm, arada bakarıııımm öpüyorrrrrum herkessii:)

Herkese Merhaba,

İyi bir gün va iyi bir hafta sonu diliyorum herkese.

Günün ilk yazılarında kendine acıyan metinler okudum arkadaşlar.
Unutmayalım her kesin bunu hissedebileceği tarafları var AMAAAAAAAAAAA

Bizler bebeklerimizi bekliyoruz ve bu süre içinde hep bardağın DOLU tarafına bakalım ki bebeklerimiz de bardağın dolu tarafını gördünler aramıza katıldıklarında.

Ne dersiniz?????????????????

Hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

tekrar tekrar geçmiş olsun canım benim.sana afiyet olsun.en iyisi.boşver evde otur bebişinle kendi keyfine bak.aayyyy çok az kaldı doğumuna canımyaaaaaaaaaaaaaaa
heyecan bastı beniii

a.s.hoşgeldin tekrar aylincim sana da günaydın....a.s.afiyet olsun valla dinlenmene bak..en güzeli çalıştığın zamanlarda özendiğin evde oturma duygusunun tadını çıkar..ye ,iç ,tv seyret ,muhabbet et.:1hug:
artık bir tek havvanın sonuçları kaldı onların da haberini alınca güzel güzel hamileliklerimizin tadını çıkaralım...artık bebişlerimizin yaramazlıklarından bahsederiz..boylarından, kilolarından bahsederiz ne güzel olur tek konuştuklarımız böyle mutlu haberlerimiz olur inşallah...:1hug::teselli:

GÜNAYDIN KIZLARa.s.BUGUN GECİKTİM BİRAZ ÖNCE GELDİM DOPLERİM VARDI BUGUN ONU HALLETTİM SİZLER KAYNATMIŞSINIZ YİNE AYLİNCİM İYİSİN DEMİ CANIM ANNENDEMİ KALIYOSUN?

GÜNAYDIN KIZLARa.s.BUGUN GECİKTİM BİRAZ ÖNCE GELDİM DOPLERİM VARDI BUGUN ONU HALLETTİM SİZLER KAYNATMIŞSINIZ YİNE AYLİNCİM İYİSİN DEMİ CANIM ANNENDEMİ KALIYOSUN?
nasılmış bebişin canım?a.s.iyi misiniz?ayy nasıl özendim şimdi benim daha var dopler ultrasona gitmeme..ben de özledim bebişimi:1hug:

a.s.tünaydın arkadaşım bende gece sık uyanıyorum wc problemi başladı sık gidiyorum. birde en rahat yatış pozisyonunu yakalayana kadar dönüyorum bende.sabahta işte 7de prepar içiyorum o da çarpıntı yapıyo geçene kadar uyuyamıyorum. tabii bazende minikler uyutmuyo ,sonra 2-3 saat uyuyorum. böyle geçecek herhalde günler :sm_confused:

nasılmış bebişin canım?a.s.iyi misiniz?ayy nasıl özendim şimdi benim daha var dopler ultrasona gitmeme..ben de özledim bebişimi:1hug:

SAOL CANIM ÇOK ŞÜKÜR İİYMİŞ BEBİŞİM ESNİYOMUŞ AĞZINI AÇIP KAPIYO DEDİ DR.BEN PEK ANLAMADIM BİŞE AMA ÇOK GÜZEL YAA SENİN NEZAMAN?

kezbancım hiç sorma hem tuvalet hem de bişey sanki beni dürtüyor gibi uyanıyorum..:sm_confused:
trendcim ben 21nde ayrıntılı ultrasona gireceğim..büyük bir heyecan içinde bekliyorum..:dance:inşallah bebişimi görebileceğim..

a.s.tünaydınlaar kalachakra ve senin için de uyudum ama çalışmak çook güzel her şeye rağmen ben çok özledim işimi.haklısın sizde çok yoğunsunuz ama günler nasıl geçiyo anlamazsınız bile.sabah hava güzeldi ama burdada kapalı şimdi.benim işime geliyo böyle havalar.kimse gezemiyo ya:tomato: sizlere kolay gelsin öpüyorum

Kizlar Ben Yastiğa Başimi Koyar Koymaz Uyuyorum Gecede Wc Haricinde Hiç Uyanmiyorum Sanirim Bütün Gün Yorulduğum Için Böyle Pediastrum Ben Ayrintili Ultrasona Daha önce Girmiştim O çok Süperdi Bebişin Kime Benzediği Bile Belliydi Bugunki Dopler Di Yalnizca O Yüzden Pek Bişe Anlamadim Dr.akim ölçümleri Yapti Ayrintili Usg Ye Bayilacaksinna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…