yanlış aylini buldunuz demek önceeeee, ben iyi olmasam bilgisayarda olsam size yazmadan durur muyuuum fıstıklaaarrr:))
c.tesi günü dr konttrolune gittim raporumu aldım, herşey gayet yolunda istirahat ederek kontrol altında tutulacak şeyler var ama bebiş gayet iyi diye dr'umla konuşruk.
dr'dan cıktııık karşı tarafa halamlara gittik, daha koltuğa oturmamla hoooooop diye bişeyler gitti içimden, bebğim gidiyor sandım suyum geldi doğum yapıyorum sandım. o anki korkumu heyecanımı tahmin edemezsiniz canlarım içimden bişeler gidiyor sanki..
etrafımdaki herkesde hiç merak etme bişey olmaz, daja çok gençsin diyo bana. demek ki diyorum ben bebeğimi kaybediyrum bana moral veriyolar.
korkudan ağlayamıyorum bile.. allah'ım kimseye yaşatmasın.
acil eşimi çağırdık, hastaneye gittik rahim ağzının kapalı olduğunu öğrendik bu demek oluyor ki doğum yok, ultrasonsda bebeğim iyi gözüküyor ama feba halde sancım var ve kanamam devam ediyoo..
ordan kendi hastaneme sevk edildim arabada nasıl sancım var anlatamam doğum sancısının nasıl bişey olduğunu yaşadım arkadaşlar....
ama filmlerdeki gibi bağırmadımmm :)))) metanetliymişim yani onu anladıım:))))))))
sonrada işte tetkikler, tahliller, tansiyonar 5 gündür yatıyordum hastaede bugün eve geldim.
preeklampsi teşhisi kondu..
herşeye dikkat etmem gerekiyor 3 günde bir kontrole gideceğim, 29. haftayı doldurunca bebişimi alıcaklar:)
artık herşyin hayırlısını dilemekten başka çarem yokk..
gelelim sizee o kadar duygulandım, o kadar mutlu oldum kii hepinize çoook teşekkür ederiimm.
gerçekten yakınım sandığım birçok insandan daha yakınım olduğunuzu anladım..
hepnizi çoooooook seviyorummmm ve sevgiyle kucaklıyorum.
havvanın beni aradığı gün bende kardeşime şifremi ve buranın adresini vermiştim beni rkadaşlarım çok merak ederler eve gidince haber ver demiştim, kalp kalbe karşıymış havvacım beni buldu:)))
yanlış aylini buldunuz demek önceeeee, ben iyi olmasam bilgisayarda olsam size yazmadan durur muyuuum fıstıklaaarrr:))
c.tesi günü dr konttrolune gittim raporumu aldım, herşey gayet yolunda istirahat ederek kontrol altında tutulacak şeyler var ama bebiş gayet iyi diye dr'umla konuşruk.
dr'dan cıktııık karşı tarafa halamlara gittik, daha koltuğa oturmamla hoooooop diye bişeyler gitti içimden, bebğim gidiyor sandım suyum geldi doğum yapıyorum sandım. o anki korkumu heyecanımı tahmin edemezsiniz canlarım içimden bişeler gidiyor sanki..
etrafımdaki herkesde hiç merak etme bişey olmaz, daja çok gençsin diyo bana. demek ki diyorum ben bebeğimi kaybediyrum bana moral veriyolar.
korkudan ağlayamıyorum bile.. allah'ım kimseye yaşatmasın.
acil eşimi çağırdık, hastaneye gittik rahim ağzının kapalı olduğunu öğrendik bu demek oluyor ki doğum yok, ultrasonsda bebeğim iyi gözüküyor ama feba halde sancım var ve kanamam devam ediyoo..
ordan kendi hastaneme sevk edildim arabada nasıl sancım var anlatamam doğum sancısının nasıl bişey olduğunu yaşadım arkadaşlar....
ama filmlerdeki gibi bağırmadımmm :)))) metanetliymişim yani onu anladıım:))))))))
sonrada işte tetkikler, tahliller, tansiyonar 5 gündür yatıyordum hastaede bugün eve geldim.
preeklampsi teşhisi kondu..
herşeye dikkat etmem gerekiyor 3 günde bir kontrole gideceğim, 29. haftayı doldurunca bebişimi alıcaklar:)
artık herşyin hayırlısını dilemekten başka çarem yokk..
gelelim sizee o kadar duygulandım, o kadar mutlu oldum kii hepinize çoook teşekkür ederiimm.
gerçekten yakınım sandığım birçok insandan daha yakınım olduğunuzu anladım..
hepnizi çoooooook seviyorummmm ve sevgiyle kucaklıyorum.
havvanın beni aradığı gün bende kardeşime şifremi ve buranın adresini vermiştim beni rkadaşlarım çok merak ederler eve gidince haber ver demiştim, kalp kalbe karşıymış havvacım beni buldu:)))
yapabildim arkadaşım bak olmuşmu? çooook teşekkürler seni uğraştırdım.bu arada seninki de çok cici olmuş.
a.s.güünaydın arkadaşlar.ilacımı içmek için kalkmıştım ama müptela oldum ya yazmaya. hemen blgs. aldım kucağıma. pencereden güneş sızıyor odaya,birde cıvıl cıvıl kuş sesleri var.hava çoook güzel anlaşılan bu günü benim yerime de değerlendirin olur mu?ben yine uyuycam mecburen.inşallah çok güzel bir gün olur hepiniz için.....:1closedeyes:
ay ne güzel yatıyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
bide bana bak.sabahın 8 inde kalkıyorum.akşam 6.30 bazen 7 de evdeyim...yemek yapıyoruz eşimle beraber (o yapamaz-yardımcı oluyor sadece)sonra ortalığı ve mutfağı beraber toplarız.duş alırım.meyve suyumu içip patttttttt yatarım....yürümeye fırsatım yok.aslında yaratırız fırsatları.galiba işime gelmiyor :çok üzgünüm:
sana iyi uykular canım arkadaşım.benim içinde uyu...yerimseniben
ayyy sanem sen ne diyosunnn... durumunda şikayetçimisin yoksa aaaaaaaaaaaaaaa çok kızarım valla sana...klava: ya ben ne yapıyım sabah 6:30'da kalkıyorum. o saatte daha kargalar bile kahvaltılarını yapmıyor :))) sonra 6da işten çık 7:30da evde ol. yemekle uğraş didin et... allahtan eşimde yardımcı oluyor bazen yemekleri o yapııyor... bide eşi vardiyalı çalışan biri olarak eşinin 16:00-24:00 mesaisinde uykunu böl eşine yemek hazırla çayını demle.. ondan sonra uykudan eser kaldıysa yat uyu... hergün
tekrar tekrar sar kasedi baştan...(( ahhh zavallı ben ( çok üzgünüm::çok üzgünüm:
günaydddıııınn canım arkadaşlarıımm..
ben artık sabah erken uyanmalarını geçtiiim:)
hızlı bir geçiş yaptım iş hayatından ev hayatına:))) iyi olduuu ama..
ilk defa bu akşam sancısız, ağrısız deliksiz bir uyku çekmişim.. çok güzel uyandımm:)
hepinizin gününün güzel geçmesini diliyorum, bebişlerinizide sizide öpüyoruuummm..
kezbancım akşam yazdığım mesajını okudum hoşgeldin ve çoook teskkür ederim benim için olan dileklerine...
bundan sonra dert tasa yok inşallaah..
sanemcim vajinal muayeneyi sabah gittiğim dr kontrolunde yapmadılar, sadece üstten ultrasonla baktılar..
kanamam olduktan sonra nedenini anlamak ve rahim ağzını kontrol etmek için vajinal muayene ettiler ve kılcal damar çatlamasından dolayı kanamam olduğunu söylediler.
dışarıdan hiç müdahale edilemedi kendi kendine geçmesini bekledilerrr...
işte böyleee ben şimdi kahvaltı yapmaya gidiyoruuumm, arada bakarıııımm öpüyorrrrrum herkessii:)
nasılmış bebişin canım?a.s.iyi misiniz?ayy nasıl özendim şimdi benim daha var dopler ultrasona gitmeme..ben de özledim bebişimiGÜNAYDIN KIZLARa.s.BUGUN GECİKTİM BİRAZ ÖNCE GELDİM DOPLERİM VARDI BUGUN ONU HALLETTİM SİZLER KAYNATMIŞSINIZ YİNE AYLİNCİM İYİSİN DEMİ CANIM ANNENDEMİ KALIYOSUN?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım arkadaşlarım ve onların sevimli minikleria.s.
burda güneş var ama kapanacak gibi görünüyor bulutlar yoğunlaştı..:bbo:
havvacım allah kolaylık versin valla zor hem de böyle çalışmak...allah işini rast getirsin...:teselli:
ya kızlar ben geceleri uyuyamıyorum ne olacak benim halim siz de öyle misiniz?artık gündüz de uyumuyorum ama geceler dön uyan dön uyan bir haller oluyor bana..:bbo:
nasılmış bebişin canım?a.s.iyi misiniz?ayy nasıl özendim şimdi benim daha var dopler ultrasona gitmeme..ben de özledim bebişimi:1hug:
ay ne güzel yatıyorsun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
bide bana bak.sabahın 8 inde kalkıyorum.akşam 6.30 bazen 7 de evdeyim...yemek yapıyoruz eşimle beraber (o yapamaz-yardımcı oluyor sadece)sonra ortalığı ve mutfağı beraber toplarız.duş alırım.meyve suyumu içip patttttttt yatarım....yürümeye fırsatım yok.aslında yaratırız fırsatları.galiba işime gelmiyor :çok üzgünüm:
sana iyi uykular canım arkadaşım.benim içinde uyu...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?