SAOL CANIM ÇOK ŞÜKÜR İİYMİŞ BEBİŞİM ESNİYOMUŞ AĞZINI AÇIP KAPIYO DEDİ DR.BEN PEK ANLAMADIM BİŞE AMA ÇOK GÜZEL YAA SENİN NEZAMAN?
arkadaşlarım önceden benimde yatma problemim vardı...
önceleri yüzüstü yatardım.şimdi mümkün olmadığı için sol tarafa yatmaya alıştım.ama yatarken bi yastık koyuyorum üst bacağımın altına.çok rahat ediyorum.
ama şimdi büyük bir problemim çıktı ortaya.gece yatarken napıyorsan kolumda yada bacağımda çok felaket bir uyuşma oluyor.sanki karıncalar yürüyor kanımda.bazen kramplar giriyor.anlamış değilim.aniden uyanıyorum...
bide ayakta biraz dursam 10 dk kadar ayağımın ortası çok ağrı yapıyor.damarlarım sanki geriliyormuş gibi.aksıyorum yürüyemiyorum kızlar.sizede böyle oluyormu...:a015:
a.s. ne güzel bebişini görmüşsün keşke her gün görsek dimii.ben de dün gittim bizim oğlan gülücükler atıyodu ben güldükçe o da gülüyo o kadar komikti ki.kızım da bize poz verdi uyukladı bol bol resim çekti dr. hiç kalkmak istemedim yerimden izlemek çoook güzel. ama size bişi sorcam bu doopler 24.haftada olmuyomu bana öyle dedi dr
Kizlar Ben Yastiğa Başimi Koyar Koymaz Uyuyorum Gecede Wc Haricinde Hiç Uyanmiyorum Sanirim Bütün Gün Yorulduğum Için Böyle Pediastrum Ben Ayrintili Ultrasona Daha önce Girmiştim O çok Süperdi Bebişin Kime Benzediği Bile Belliydi Bugunki Dopler Di Yalnizca O Yüzden Pek Bişe Anlamadim Dr.akim ölçümleri Yapti Ayrintili Usg Ye Bayilacaksinna.s.
ben de henüz karıncalanma yok ama oluyormuş duydum ben başka arkadaşlardan..onun için doktorlar gece yatmadan önce 20 dak bacaklarınızı duvara ya da havaya kaldırıp yatın diyor..henüz ben de olmadı ama ben aklıma geldikçe bacaklarımı kaldırıp yatıyorum biraz..dene istersen canım..belki faydası olur..a.s.Şeniz
ben 2.düzeye girmiştim geçen salı.20 ile 24 haftalar arası yapıldığını, ölçümlerin ancak o zaman iyi sonuç verdiğini söyledi 3 dr'da.ama sorunlu gibi görülen yada testleri kötü çıkanlara falan daha öncede yapıyorlarmış.ama eğer bir sorun yoksa en iyi sonucu 22.haftada alıyorlarmış.kalp atışlarını falan daha iyi duyuyorlarmış.benim bildiğim bu.
dopler le 2.düzey aynı mı bilmiyorum.
ben gece eğer yana yatacaksam sola özellikle yatıyorum vedizlerimin arasına küçük bir yastık sıkıştırıyorum bunu yapmzsam rahimde sancı oluyo sıkışıyormuş.birde karnıma destek yapmam gerekiyo artık. benim karnım şu anda normal hamilelerde ki 7 aylık kadarmış o nedenle rahat edemiyorum. her taraftan destekliyorum.zannederim ilerde sizde ihtiyaç duyarsınız.
a.s. ne güzel bebişini görmüşsün keşke her gün görsek dimii.ben de dün gittim bizim oğlan gülücükler atıyodu ben güldükçe o da gülüyo o kadar komikti ki.kızım da bize poz verdi uyukladı bol bol resim çekti dr. hiç kalkmak istemedim yerimden izlemek çoook güzel. ama size bişi sorcam bu doopler 24.haftada olmuyomu bana öyle dedi dr
arkadaşlarım önceden benimde yatma problemim vardı...
önceleri yüzüstü yatardım.şimdi mümkün olmadığı için sol tarafa yatmaya alıştım.ama yatarken bi yastık koyuyorum üst bacağımın altına.çok rahat ediyorum.
ama şimdi büyük bir problemim çıktı ortaya.gece yatarken napıyorsan kolumda yada bacağımda çok felaket bir uyuşma oluyor.sanki karıncalar yürüyor kanımda.bazen kramplar giriyor.anlamış değilim.aniden uyanıyorum...
bide ayakta biraz dursam 10 dk kadar ayağımın ortası çok ağrı yapıyor.damarlarım sanki geriliyormuş gibi.aksıyorum yürüyemiyorum kızlar.sizede böyle oluyormu...:a015:
AYY CANIM BENİM NE SEVİMLİLERDİR MAŞALLAH ONLARA 3 BOYUTLUMU SENİN GİRDİĞİN USG ÇOK NET GÖRMÜŞSÜN CANIM.DOPLER 20 İLA 24 HAFTALAR ARASINDA YAPILIOMUŞ BEN ÖYLE BİLİYORUM 2.DÜZEY USG AYNI GİBİ ASLINDA 2,DÜZEY USG DE DOPLERİ İÇERİYO AMA DAHA GELİŞMİŞİ DOPLERDE NORMAL USG NİN GELİŞMİŞİ OLUYOR 2,DÜZEYDE DOPLER+4 BOYUTLU USG OLUYO BİLDİKLERİM BUNLAR BEN 2,DÜZEYE 2 HAFTA ÖNCE GİRDİM CANIM BENİM KARNIMDA ÇOK BÜYÜK BEN KİLOLU HAMİLE KALDIĞIM İÇİN BEBİŞİMİ SADECE AYRINTILI USG DE NET GÖREBİLİYORUM DİĞERLERİNDE HİÇ BİŞE ANLAMIYORUM HAREKETLERİNİDE SİZİNKİ KADAR KUVVETLİ VE SIK HİSSEDEMİYORUM:sm_confused:
galiba 2.düzey dediğin fetel anomali testi tüm iç organları ve uzuvlarını inceliyolar hani o değilmi? o benim 18. haf.yapıldı 3lü de risk var diye. ama dopler de rahimde sağ ve solda damarlar varmış onların taşıdığı kan miktarını ve başka ölçümler yapılıyomuş hafta hafta gebeliği tıkla googledan.orda ayrıntılı anlatıyo.ben ordan öğrenip dr asoruyorum herşeyi 20-24 haftada yapılıyomuş şimdi baktım ben.ama tavsiye ederim bir bak oraya
BENDE OKADAR SIK TEST VS.YAPILDIKİ HAMİLELİĞİM RESMEN BURNUMDAN GELDİ AMA ŞÜKÜRLER OLSUN HERHANGİ BİŞEY YOK ŞİMDİ RAHATIM TABİİ ARA ARA TAKINTILARIM OLUYO İDARE EDİYOZ ONUDA BİDE BEBİŞİMİN HAREKETLERİNİ NET HİSSEDEBİLSEM ARA ARA VURUYO YALNIZCA BAŞKADA BİŞE HİSSEDEMİYORUMsen oldukça iyisin bu konuda ben halen karıştırıyorum böyle.yaa o kadar çok test varki geçirdiğim artık neyin ne olduğunu bilemiyorum.tabi bu hafta normal ultrason muayenesi idi. 3 boyutluya sürekli almıyo dr
SANEMCİM 2,DÜZEY DOPLERİDE İÇERİOMUŞ AMA 2,DÜZEY DAHA GELİŞMİŞİ CANIMişte organlara damarlara rahim duvarına falan hepsine bakıyor.45 dk sürüyor.20-24 haftalar arası önerildi bana.zaten bendede risk vardı.bu yüzden dr ultrasonla %70 i saptanır dedi.%70 te beni tatmin etmedi.bende gerek yok amniosentez yapılsın demiştim.banada fetal anomali testi önerildi ama ben %99 sonucu olan amniosentezi tercih ettim.randevu aldım 2 hafta önceden.o zaman 20 haftalıktım.bana 2 hafta sonra gel 2.düzeyde kalbi daha iyi duyulur dedi dr.bende 22+4 günlükken girmiştim.dr 20 - 24 haftalar arası demişti zaten.yanlız ben hastanedeki muayneden sonra dr'um dopler in çok iyi çıktı.bi sorun yok şu an dedi.dopler ve 2.düzey aynı mı bilmiyorum .kafam karıştı :uhm: bi araştırayım
BENDE OKADAR SIK TEST VS.YAPILDIKİ HAMİLELİĞİM RESMEN BURNUMDAN GELDİ AMA ŞÜKÜRLER OLSUN HERHANGİ BİŞEY YOK ŞİMDİ RAHATIM TABİİ ARA ARA TAKINTILARIM OLUYO İDARE EDİYOZ ONUDA BİDE BEBİŞİMİN HAREKETLERİNİ NET HİSSEDEBİLSEM ARA ARA VURUYO YALNIZCA BAŞKADA BİŞE HİSSEDEMİYORUM
SANEMCİM 2,DÜZEY DOPLERİDE İÇERİOMUŞ AMA 2,DÜZEY DAHA GELİŞMİŞİ CANIM
bak seninde 6.aya geçmiş takvimin.bebişlerimiz büyüyor kızlarrr:dance:....benim karnımda çok büyüdü yaa:çok üzgünüm:...kaşınıyorda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?