2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bak seninde 6.aya geçmiş takvimin.bebişlerimiz büyüyor kızlarrr:dance:....benim karnımda çok büyüdü yaa:çok üzgünüm:...kaşınıyorda....

büyüdük vallahi aaaah aaah 6.ayı bir bitirsek :dance:

karnıma 1aydır badem yağı sürüyorum ben kaşıntıyı alıyo birde çatlak önleyici olarak dr tavsiye etti.başka krem filan da kullanmıyorum siz birşeyler yapıyormusunuz

ayyyy deme kezbancımmmmmmmm.test deme banaaaaaaaaaaaa kafamçokkarıştı
ben ilk gebelikte kan testi yaptırdım.sorun yaşadım.:çok üzgünüm:
2li testi özellikle yaptırmadım,kötü çıkar canım sıkılır, 3lü yü bekle sanem dedim...sorun yaşadım:çok üzgünüm:
amniosentez oldum.çok şükür o iyi çıktı.:dance:
bide ben 2.düzey die biliyordum-dr'um 2 düzey dopler dedi (galiba herikisini kapsayarak inceledi ) oda çok şükür iyi çıktı.:dance:
ama baştaki testlerden o kadar korku kaldıki içimde şimdi bide yazdıklarına bakıyorumdaakafamçokkarıştı sadece 2.düzey yaptırmışım galiba...diğerlerini yaptırmaya korkuyorum.valla fobi dedikleri bu olsa gerek...

arkadaşlar ilk alışverişimi yaptım . dün internetten spariş vermiştim bebek odası duvarlarını ben hep orman manzarası boyamak istiyordum (ayı vini ve arkadaşlarının ormanı) boya yapamayacağım için duvar çıkartmaları aldım şimdi geldi bir anda çok mutlu oldum.aslında erken ama dayanamadım

:dilcikar: aynı ay annesiyiz ama sizler 6 aylık hamiş görünüyorsunuz... kıskandım işte sizi... haftaya bugün bende 6 aylık göstercem ohhh işteeee DDDD

KALACHAKRAcım belki sen bilirsin.benim normal takvime göre ( 9ay + 10 güne göre) 5 ay 9 günlüğüm.hafta olarak 23.haftadayım.bu neden 6.ayda gösteriyor? anlamadım.
bilen varmıııı? ayı 4 haftadan hesaplasa 28 gün 1 ay eder. o zamanda 10 aya yansır gebelik... :uhm:

KIZLAR MERHABALAR BUGÜN TETENOZ ASISINI VURDULDUM.HİÇ ACIMADI.:dance:
BAYA KORKARAK GİTMİŞTİM ACIYACAK DİYE ÇOK SÜKÜR BİŞEY OLMADI.İNŞALLAH BEBEĞİMEDE ACISIZ KAVUSURUM.:smiley-cool:
DÜN AKŞAM YATARKEN BACAKLARIM KASILDI KIZLA,R BENİM SANKİ KRAMP GİRİYOMUŞ GİBİ OLDU BACAKLARIMIN ARKASI SİZDE DE OLUYOMU BÖYLE BİŞEY

niye erken olsun canım.bence çok iyi zamanlama.senin ikiz olduğu için ilerki zamanlarda dahada ağırlaşacaksın.daha zor gelecek işleri yapmak, onların eşyalarını düzenlemek ,alışveriş yapmak...v.s.
şimdi rahatken yap.hem onların eksiği bitmez.merak etme:dance: son aya kadar almaya devam edersin.
bende yavaş yavaş alayım bebişime kıyafet.daha hiç bişey almadım...eşyalarını hazırlamamız lazım yavaş yavaş...TOSBAA 8 (canım benim sen çantanı falan hazırlamaya başlamışsındır bile).

canım çok geçmiş olsunn...
valla aynısı benimde başıma geldi gecen gün... bacağım halada ağrıyor... gece birden bi girdi ne olduğumu şaşırdım kaldım... eşime seslendim hemen, oda doğum sancın mı geldi diye ayaklandı hemen :))) ayy ne komik dimi? sonra masaj yaptı biraz kendime geldim... ama hala da sağ bacağımdaki kasılma geçmedii...:sm_confused:

hadi geçmiş olsun.doğumunda böyle acısız geçer inşallah...bende demin o konudan bahsettim.bacaklarımda kasılmalar ve karıncalanmalar oluyor.napıcaz yaaaa :çok üzgünüm:

ya biz şimdi 5 ayı bitirdik 6,ayın içindeyizya sanırım o yüzden canım gebelik haftasıda 40 hafta bende önce yanlışlık var sandım ama bence böyle

cnm badem yağı tüylenme yapıyor dediler, ben de badem yağı almıştım ama sonra kullanmadım, baya bi araştırdım lierac'ın Phytolastil Jelini aldım. yaklaşık 1 aydır onu kullanıorum 50 - 60 ytl civarında, nemlendiriomus gibi görünüo ama aslında genetikmiş bol bol su için diolar, yan yine catlayacagın varsa jel mel işe yaramıomuş :teselli:

umarım şanslıyızdır da fazla çatlayıp patlamadan atlatırız.. a.s.

canım geçmiş olsun tek dozmu vuruldun tekrar yapılcakmı?bacaklardaki kramp bende hiç olmadı :sm_confused:nasıl oluyo yani kıpırdatamıyomusun

kızlar yaaa bu arada benim takvimim geri geri gidiyor :) ben 6. aya giricem die beklerken nerdeyse 4. aya düşücem .. eheuue...

sanada geçmiş olsun canım benim bende olmadı hiç bilmiyorum nasıl bişe olduğunu inş.olmazda çokmu acı verici bişey ya

ben badem yağı sürüyorum.oda yeni başladım.başlarda sürdüm.sonra sıkıntılarımdan dolayı kullanmayı bıraktım.şimdi yine başladım.en iyisi badem yağı diyorlar.zaten benim çatlaklarım vardı.artık doğuma kadar yarılırım herhalde...:a015: kaşınıyordaaaaaa

sanada geçmiş olsun canım benim bende olmadı hiç bilmiyorum nasıl bişe olduğunu inş.olmazda çokmu acı verici bişey ya

hemde ne acı veriyor.kımıldatamıyorsun ki bacağını yada kolunu.gebelerde olurmuş.ama çok kötü ya...nefesin kesiliyor... kramplar kolay kolayda geçmiyor....masaj yapsalar bile...
karıncalanmada çok kötü bişi...:çok üzgünüm:

hadi yaa:1shok:çoook geçmiş olsun kızlar hayret bende olmadı henüz benimde sabahları kalkınca ellerimi hareket ettiremiyorum uyuşuyo ben üzerine yatıorum die düşünüyom ama demekk benimde gebelikten

canımcıım ben zaten sadece netten alabilirim çıkamıyorum ki gezmeye. birde dr banada erken doğum riskin şu an için yok dedi ilaçla engellendi. 7-8 hafta daha yat kalkma ondan sonra bakarız dedi yanii bende tosbaa ile aynı zamanlarda doğum yapabilirim. ondan hastane çıkşını filan da alıcam bu ay inşallah.

şimdi ben bişi daha ortaya atıcam.sizde yine miiiiiiiiiiiii sanem dieceksiniz....
o yüzden sustum fisfisfis

ayy cnm kıyamam , bozma moralini nasıl olsa herşeyin çaresi var. doğumdan sonra hep beraber bakarız çaresine, lazer mazer deneriz belki, benim de vardı catlaklarım zaten , artar heralde, deli gibi kaşınıo karnım falan senağlama neyse katlanıcaz artık napalım...minik meleklerimiz sağlıklı olsun da a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…