2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım ben dinlenmek zorunda olduğum için yatıyorum hep. siz de yormayın kendinizi

Son düzenleyen: Moderatör:
özgecim tşkler canımm derste gözlerimde bir agırlık uykum yok ama sürekli esniyorumm arkadaşlar muhtemelen düşmüştür dediler birde benim tansiyonum çıktıgında dogrudan çarpıntım olur. ama dediklerini dikkate alacagımm. kezbancımm eşimlee ve bebişlerinizlee bir ömür boyu mutluluklarr dilerimm allah daha nice uzun seneler yaşatsınn güzelimm.güzel annelerim bende msn adreslerinizi istiyorumm özel mesajla yollarmısınızz.

kezbancımm msn adresini ekledim canım,birde sgselçuk ç ile mi c ile mi canım seni de ekledim ama dogrumu emin olayım dedim,umarım bir sakıncası yoktur güzel annelerim.

c harfi ile canım.noktalı harflari almıyo zaten msn.ileti gelmedi bana.düzeltip tekrar kayıt et kabul edeyim canım

kızlar ben yatıyorum.hepinize ve bebişlerinize iyi geceler.sabahtan beri başım çok ağrıyo bugün çok kötü geçti.umarım yarın düzelirim.yarın görüşmek üzere byyyyyyyyyyyyyyyyy

iyi geceler canlarım umarım güzel rüyalar görürüsünüz...:)bebişlerinizi öptüğünüzü kokladığınızı görürsünüz..

SAOL CNm benim,sen nsl oldun ..tansiyonun iyi di mi? aman dikkat et a.s.

cnm benim daha nice snelere inş eşinle bebişlerinle sevdiklerinle, Allah nazardan saklasın cnm

bu arada aslicım senin adresini trend'e verdim cnm haberin olsun :)
sgselçukcum seni de msn ime kaydedicem cnmcım,bi de eşinin patronuna istediğiniz oda takımını söylemeniz gayet normal cnm bu tür hediyelerde istekler söylenir,tercih ettiğin modeli rengi söyle,abes kaçmaz canımcım :)
herkesi öpüyorum,yarın görüşürüz
bu arada unuttum dişimi yarmadılar kızlar cerrah direk uyuşturup çekti.daha yarım saat öncesine kadar anestezi etkiliydi.şimdi şimdi ağrısı başladı ama neyseki yarından sonra bi şi kalmıcak,bu gece biraz ağrı çekeceğim o kadar..tatlı rüyalar hepinize...

bu gün herkez yoğun bir gün geçirdi galiba. ağrı, sızı, sıkıntılar bu günle birlikte tarih olsun(amin) yarın yeni bir gün yeni umutlar...
inşallah sabah daha dinç, daha sağlıklı, daha mutlu, çalar saat yerine içinizdeki kıpırtıyla uyanırsınız....:dance:
Şeniz (iyiki varsınız) Şeniz

günaydın güzel annelerrr ve bebişleriii a.s.

sorunsuz ve güzel bir gün olur inşallah hepimiz için...

günaydın hepinize kıslarr ve minik tomurcukları mutlu huzurlu bir gün geçirelim inş.a.s.

CANIM valla bende hiç öyle bişey olmadı olmuyor da... alla alla? sende neden oluyor ki acaba?:sm_confused: allahın izniyle hiç bişi olmucak sen içini ferah tut tatlım...
bu arada kızlar ben dün aylini arıyacaktım, arayamadım bi türlü... aylinden haber alan var mı yaaa? bugün arayacağıım ama aklımda onda kaldı?
evlilik yıldönümü olan arkadaşımın kim olduğunu kaçırmışım bu arada... mesajlarda aradım ama bulamadım da. kusuruma baklmasın artık... Nice mutlu senelere canım arkadaşaım benim a.s.
kızlar bu arada bende 2. yılımı bitimriş olacağım temmuzda...
kezbancım senide ekledim msne. bi ara toplu konferans yaparız he ne dersiniz :hooray::dance:
bu arada çok şükür hemoroidden kurtuldum... bu konuda benden yardımlarını esirgemeyen ELVİN(NİYANNN:))ciğime çok teşekkür ederim...
ÇİLEKCİM sanada çok geçmiş olsun canım yaa. senide merak ettik. epeydir yoktun aramızda.
ELVİNCİM çok şükür kurtuldun su diş ağrısından... demek dişini çektiler... çok geçmiş olsun canım yaa... bende çektireyim diyorum ama korkuyorum ((
Birde kızlar unvere adında kk üyesi sanemciğimin listesini çalmış :dilcikar: hazıra konmak kolay tabiii klava:

neyse güzeller sizlere güzel bir gün diliyorum... bugün sizlere bakit buldukça katılmaya çalışcam. dün pek vaktim olmadı....
öpüyorum hepinizi a.s.a.s.

Son düzenleme:
günaydınnnn tüm miniklere ve tabii onların güzel annelerinea.s.
allah hepimizi nazarlardan korusun diyerek güne başlamak istiyorum...
ELVİNcim dişini çekmişler hadi çok geçmiş olsun kurtuldun o ağrıdan neyse ki geçici bir sancın olur ama o da hemen geçer güzelim..a.s.

canımcım aylinle konuştum dün iyiydi hala annesindeymiş foruma yazmıyomuş biz üzülüyoruz etkileniyoruz die canım yaa

günaydınnn kızlar
herkese ii sabahlar nabersiniz bakalım yazdıklarınızı okudumda sanırım en yaşlı benim ben evleneli 12 yıl oluyooo yaşım 29 erken evlendim de birascıkkk artık biliosunuz benim 3.çocuk oluyo buu ayrıca benide ekleyin kızzz msn nize eklerseniz adesimi veriyim ben adreslerini yazanları eklicektim ama sanırım önce izin almam lazımm eklimmmiiiiii ??????

ya kızlar bu resimleri nasıl koyuyosunuzzz yaffff ben beceremiomm bi türlüü resmim yok takvimim yok hiç bi şeyim yokkkkkk bebişimin cns görünmüooo durun ben biraz ağlııyimmmm(( ((( (((((((

yaaaa kızlarrrr buradan birbirinizle nasıl yazışıyosunuz ben yazıyomm kimse bana bişey yazmıyooo ben biraz daha mı ağlasam acabaaaa

yaaaa kızlarrrr buradan birbirinizle nasıl yazışıyosunuz ben yazıyomm kimse bana bişey yazmıyooo ben biraz daha mı ağlasam acabaaaa
yok ağlamaa.s. ekleyebilirsin msn adresimi cinsiyeti belli değil mi hala?allah ayırmasın bu arada maşallah 12 yıl..ben 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim..
allah bütün çocuklarını bağışlasın ne güzel üç çocuk..gerçi zor değil mi biraz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…