canım sende msn adresini versene eklişyim senide
canım benim adres aynı kullanıcı adım.hotmaili ekle tek
kezbancımm msn adresini ekledim canım,birde sgselçuk ç ile mi c ile mi canım seni de ekledim ama dogrumu emin olayım dedim,umarım bir sakıncası yoktur güzel annelerim.
hadi bakalım canım iyi geçer inşallah.diş ağrısı berbat bişi.
akşam hastalandım eşim senin kızı görme vaktin geldi sanırım diyo.onu görünce turp gibi oluyorum.sanada iyi gelir dişin falan kalmaz.
inşallah o zamanları görürüzde yaparım sizede gösteririm kızım yatağını.
gerçi bebeğimin yatağını eşimin patronu alcakmış umarım istediğim gibi bişi olur.hediye seçilmez ama ben eşime benim istediklerimden alsın diyorum.:teytey:
a.s.
bu gün evlilik yıllarınızdan bahsetmişsiniz inşallah nice nice seneleri eskitirsiniz.eşiniz ve bebişinizle....
biz eşimle çok güzel bir 7yılı geride bıraktık inanın farkında olmadık bu kadar yıl geçerken.tek eksik bebek ti. şükür artık çekirdek aile oluyoruz.
amniosentez oldum.o günden beri ağrım var o bölgede.iğne giren bölgede.:çok üzgünüm: yarım saat yürüyüşten sonra ağrı yapıyor.bende korkuyorum.kese açılacak falan diye.sonuçta biz diğer bebek bekleyenlere göre biraz daha riskliyiz.erken doğumda bize daha yakın...çünkü amniosentezin kötü yanlarından biride bu biliyorsun değil mi?
ama yatarken birden kalktığımda ve hapşırdığımdada iğne bölgesi ağrıyor :uhm: neden oldu bilmiyorum.KALAÇHAKRA VEdiloşum SİZİNDE BÖYLEMİ.AMNİOSENTEZ OLANLARDA NORMAL Mİ ACABA?
canımcım aylinle konuştum dün iyiydi hala annesindeymiş foruma yazmıyomuş biz üzülüyoruz etkileniyoruz die canım yaaCANIM valla bende hiç öyle bişey olmadı olmuyor da... alla alla? sende neden oluyor ki acaba?:sm_confused: allahın izniyle hiç bişi olmucak sen içini ferah tut tatlım...
bu arada kızlar ben dün aylini arıyacaktım, arayamadım bi türlü... aylinden haber alan var mı yaaa? bugün arayacağıım ama aklımda onda kaldı?
evlilik yıldönümü olan arkadaşımın kim olduğunu kaçırmışım bu arada... mesajlarda aradım ama bulamadım da. kusuruma baklmasın artık... Nice mutlu senelere canım arkadaşaım benim a.s.
kızlar bu arada bende 2. yılımı bitimriş olacağım temmuzda...
kezbancım senide ekledim msne. bi ara toplu konferans yaparız he ne dersiniz :hooray::dance:
bu arada çok şükür hemoroidden kurtuldum... bu konuda benden yardımlarını esirgemeyen ELVİN(NİYANNN:))ciğime çok teşekkür ederim...
ÇİLEKCİM sanada çok geçmiş olsun canım yaa. senide merak ettik. epeydir yoktun aramızda.
Birde kızlar unvere adında kk üyesi sanemciğimin listesini çalmış :dilcikar: hazıra konmak kolay tabiiiklava:
neyse güzeller sizlere güzel bir gün diliyorum... bugün sizlere bakit buldukça katılmaya çalışcam. dün pek vaktim olmadı....
öpüyorum hepinizi a.s.a.s.
yok ağlamaa.s. ekleyebilirsin msn adresimi cinsiyeti belli değil mi hala?allah ayırmasın bu arada maşallah 12 yılyaaaa kızlarrrr buradan birbirinizle nasıl yazışıyosunuz ben yazıyomm kimse bana bişey yazmıyooo ben biraz daha mı ağlasam acabaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?