ELVİN cim inceledim linki.çok portatif ve kullanışlı.bende böle bişi alayım o zaman.ama sallananlardan istiyorum .çeşitlerine bakmam lazım.
tamam kızlar kararımı verdim.bundan alıcam.hem düşme, kafasını tahtaya vurma sorunu falanda yok.ben araştırayım bakalım istediğim özelliklerde bulup alayım.
ilerde kapatılıp kaldırılıyorda.yer kaplamıyor.çok güzel bişey.
çok tşk ederim.:teytey:
ben de hergün yürüyüş yapıyorum:smiley-cool:ve akşamları da elimden geldiğince ayaklarımı kaldrırıyorum gerçekten bana da iyi geldi..ama ben de kılcal damar çatlamaları oldu..böyle kırmızı-mor arası ince ince siz de de var mı?bir de dizlerim çok ağrıyor ama doğum yapan arkadaşım onun sebebinin kilo aldığımdan vücudun verdiği tepki dedi..dizler ağırlığı bir süre kaldıramayıp ona laışmaya çalışırken ağrıyormuş:uhm:ben onun yalancıssıyım:sm_confused:
evet canım erken doğum olayını biliyorum.hatta yaptıran bi tanıdığım var da doğumda da iğne yeri çok ağrıyomuş.oranın ağrısı farklı vuruyomuş.yatıp kalkarken çok fena oluyo zaten.
bide canım bana şey dediler ne kadar doğru bilmiyorum ama olanlar varmış.çilek yerken elini vücudunun herhangi bi yerine sürersen bebekte o yerde leke oluşur diyolar.bende pek inanmıyorum ama yinede dikkat ediyorum.sanada söyliyim dedim
canımsın çok teşekkürler bana da dr 8 hafta daha çok dikkat et demişti ben de aylin gibi..... olucam stresi sardı beni dün. ama şimdi rahatladım hatta kısmetse bu haftasonu bebek odamızı boyayacağız. dr um tavsiye etti.haftaya da usg var.
amniosentez oldum.o günden beri ağrım var o bölgede.iğne giren bölgede.:çok üzgünüm: yarım saat yürüyüşten sonra ağrı yapıyor.bende korkuyorum.kese açılacak falan diye.sonuçta biz diğer bebek bekleyenlere göre biraz daha riskliyiz.erken doğumda bize daha yakın...çünkü amniosentezin kötü yanlarından biride bu biliyorsun değil mi?
ama yatarken birden kalktığımda ve hapşırdığımdada iğne bölgesi ağrıyor :uhm: neden oldu bilmiyorum.KALAÇHAKRA VEdiloşum SİZİNDE BÖYLEMİ.AMNİOSENTEZ OLANLARDA NORMAL Mİ ACABA?
BU ARADA ÖZGECİM TEMİZLİK YAPIYORUM DİYE KENDİNİ ÇOK YORMA CNM DİKKAT ET AMAN...
neden sallanan yatak düşündüğünüzü anlamıyorum kızlar.
her bebek illaki uyumak için sallanmak mı ister?
Bir çocuk nöroloğu her bebek nerede ve nasıl uyursa orada o sekilde uyanmak ister demişti.
sallanarak uyuyan bebek bu durumda uyandığında da sallanarak mı uyanmak ister
komik geldim kendime kendime :)))))
sağol canım benim ben hala pek hareketlerimi sınırlamayı öğrenemedim bu hiç iyi değil..:sm_confused:düşündüğün için sağol canım..yürüyüşten geldim şimdi de!:sm_confused:napıyım duramıyorum..aman allah durdurmasın da:çok üzgünüm:yerimseniben..ben de çatlak değilde damar çatlaması oldu..ama çok koyu bir ten rengim var bornzlaşmış misali esmer bir ten rengim var allaha şükür çok belli olmuyor ama ben görüyorum rahatsız oluyorum..bir doktora göstermek lazım erken bir tedavisi varsa belki doğumdan sonra yaptırırım..:uhm:
ne güzel ben 3.yılımda hamile kaldım..kasım ayında denedim çok şükür ki allah bize bir bebek verdi.sağılkla da doğrup büyütmeyi nasip etsin...hepimize inşallah...:teytey:elvincim seninde ilk bebeğin değil mi.kaç senelik evlisin?
ben 1 senelik evliyim...ilk bebeğim...
ne güzel ben 3.yılımda hamile kaldım..kasım ayında denedim çok şükür ki allah bize bir bebek verdi.sağılkla da doğrup büyütmeyi nasip etsin...hepimize inşallah...:teytey:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?