2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

BEN DE ONLARDAN ALICAM SANEMCİM,KULANIŞLI VE RAHAT DEDİĞİN GİBİ DÜŞME DERDİ DE OLMAYACAK.

SGSELÇUKCUM SAOL CNM BENİM,BAKALIM YARIN GÖRCEZ KIZIMI :) BUGÜNDE DİŞİMDEN KURTULACAĞIM İNŞALLAH..SEN DE PRENSES YATAĞINI YAPINCA RESMİNİ KOY HEPİMİZ GÖRELİM TATLIM :teytey:

kızlar ben çıkıyorum.başım çok ağrıyo biraz hava alıyım belki iyi gelir.bide eczaneye uğrayıp tansiyonumu ölçtüriyim.gelince görüşürüz

bende kızlıktan kalan çatlamalar var.kötü duruyor.tabi şimdi belli değil ama çatladığım doğum sonrası belli olur.damar çatlaması yok bende şu anda.ama ablamda var.ve çok kötü duruyor.bir bölgede çok belirgin ve geçmiyorda, tedavisi varmı acaba? bilgisi olanlar varsa söyleyebilir mi?ablamın bacakları hep öyle...

deme yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2:
ben çileği hep yiyorum.ve nereye denk gelirse sürüyorum elimikafamçokkarıştı ... yandım ben ve bebişim.:bbo:
ben dalak - ciğer falan ellendiğinde biliyordum.çilekte mi öyleymiş. :çok üzgünüm:ay bidahakine dikkat edeyim bari...ama şimdiye dek çok yedim zaten... :uhm: ay sağol canım.bundan sonra daha dikkatli olacağım.

kezbancay ewt aynı iğne kalmış gibi bi his var bendede.tehlikeyi atlattık mı acaba kızlar ya benim amniosentez olalı 1 ay + 1 hafta oldu...:uhm:

Boyanın su bazlı özel boyalardan olmasına dikkat et. Bebege zarar vermesin :teytey:

panıkatak cımm evet benım de halen ord abır sızı var. yatakta dönerken hapsırınca kasılıyor sankı.. umarım bu amnıosentes erken dogum gıbı bır sonuc ıle karsılastırmaz bızı..
cılek cım sana d agecmıs olsun en cok korktugum sey bu sırlarda grıp olmak valaaaa ..

kızlar yazmışsınız oraya çilek falan dıye bak işte canım ıstedı. evde de cılek yok.
sımdı bana musaade edınız ben hemen yakındakı manava gıdıp cılek almam gerekıyorrrr:)
dönünce oğlum da gelmıs olacagı ıcın artık bılgısayarı acamam. ama yarın sabahtan sızınleyım.................. o zamana dek lutfen herkes kendıne cok ıyı baksınnnnn.........

neden sallanan yatak düşündüğünüzü anlamıyorum kızlar.
her bebek illaki uyumak için sallanmak mı ister?

Bir çocuk nöroloğu her bebek nerede ve nasıl uyursa orada o sekilde uyanmak ister demişti.
sallanarak uyuyan bebek bu durumda uyandığında da sallanarak mı uyanmak ister
komik geldim kendime kendime :)))))

çilekçim geçmiş olsun cnmcım,dikkat et kendine ve bebişine ii dinlen a.s.
kezbançay sana da geçmiş olsun cnm,senin ve miniklerin iyi olmasına sevindim. a.s.
wrose ve havvacım bebişleriniz tocaman olmuş maşallahhhhh
pıtpıt havvaya dediklerimizi sen de yap,kremi kullan gör bak rahatlayacaksın cnmcım a.s.

sanemcim bende de çatlak var.çok şişmanlayıp zayıflamaktan oldu. ama onlaara henüz yenisi eklenmedi.hoş şimdiden sonra daha da şişicez ama..ablanın damar ve varis tedavisi için damar cerrahına gözükmesi lazım. yada bazı estetik cerrahlar varis tedavisi yapıyor cnm.

kızlar bende de bel ağrısı oluyo.merdiven çıkarken zorlanmaya başladım,annemler 6.katta.o kata çıkana kadar 3.kattan sonra kaç kere duruyorum :) hregün bebişim hareketli olsun diye bi tane çikolata yada dondurma yiyorum walla. annem de çilek almış ben de yedim dün :) iyi geldi walla :)
bu arada kızlar su içmeyi de ihmal etmeyin sakın..dün size de adresini verdiğim sitede okudum içebildiğimiz kadar içmemiz gerekiyor..

BU ARADA ÖZGECİM TEMİZLİK YAPIYORUM DİYE KENDİNİ ÇOK YORMA CNM DİKKAT ET AMAN...

sağol canım benim ben hala pek hareketlerimi sınırlamayı öğrenemedim bu hiç iyi değil..:sm_confused:düşündüğün için sağol canım..yürüyüşten geldim şimdi de!:sm_confused:napıyım duramıyorum..aman allah durdurmasın da:çok üzgünüm:yerimseniben..ben de çatlak değilde damar çatlaması oldu..ama çok koyu bir ten rengim var bornzlaşmış misali esmer bir ten rengim var allaha şükür çok belli olmuyor ama ben görüyorum rahatsız oluyorum..bir doktora göstermek lazım erken bir tedavisi varsa belki doğumdan sonra yaptırırım..:uhm:

bebeği sallayarak uyutmayı istemiyorum açıkcası,sallamaya alışıyor sonra.benim bir tanıdığım yatağına koyuyordu bebeği, bebek 5 dk kendi kendine eğleniyordu.bi bakıyorduk ki uyumuş.bende öyle istiyorum.ama yinede özellikli olsun yatacağı yatak.ben kucağada alışmasını istemiyorum.ama indiremem ki onu kucağımdannnn Şeniz

elvincim seninde ilk bebeğin değil mi.kaç senelik evlisin?
ben 1 senelik evliyim...ilk bebeğim...

anladım cnm,benim kızlığımdan beri sağ bacağımda var.bi şi yaptırmadım ama.doğum sonrasında bi dmar cerrahına görünebilirsin cnmcım.

elvincim seninde ilk bebeğin değil mi.kaç senelik evlisin?
ben 1 senelik evliyim...ilk bebeğim...
ne güzel ben 3.yılımda hamile kaldım..kasım ayında denedim çok şükür ki allah bize bir bebek verdi.sağılkla da doğrup büyütmeyi nasip etsin...hepimize inşallah...:teytey:a.s.

ne güzel ben 3.yılımda hamile kaldım..kasım ayında denedim çok şükür ki allah bize bir bebek verdi.sağılkla da doğrup büyütmeyi nasip etsin...hepimize inşallah...:teytey:a.s.

hayırlı olsun sanemcim,özgecim. benim de ilk bebeğim. haziran da bizim de evliliğimizin 3.senesi dolacak ve ağustosta inş aksilik olmazsa kızımızı kucağımıza alacağız canlarım :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…