2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun sanemcim,özgecim. benim de ilk bebeğim. haziran da bizim de evliliğimizin 3.senesi dolacak ve ağustosta inş aksilik olmazsa kızımızı kucağımıza alacağız canlarım :teytey:

ne güzel kızlar :teytey: hayırlısı olsun inş.. benim kasımda 1.senemi doldurdum hamiş kaldım :sm_cool: :dance:
geçen yılda bir düşük yaşadım şimdiye bebişimi kucağımda olacaktı .. ama kısmet ve hayırlısı bu yıllaymış inşallah ..

kızlar ben çıkıyorum.annemle biraz alışveriş yapıcaz,sonrada diişçiye gidicem.öpüyorum hepinizi ve miniklerimizi..akşama ii olursam görüşürüz :)

wrose aman aman nice senelere wrose cum :) hep birlikte sağlıkla inş. bu arada msn adresin var mı? orada da buluşabiliriz kızlar..sanemcim senin ki de varsa güsel olur :)

kucağa alışıp alışmaması ile ilgili bişiyler izlemiştim ben paylaşayım:
bu türklere ait bir gelenek olarak ortaya çıkmış arkadaşlar özellikle. uzuuuuuuun yıllar evvel gelinler ve kaynanalar bir arada yaşarken büyük ihtimalle kayınvalideler tarafından uyudurulumuş. bunun amacı da gelin kucağında bebeği çok tutarsa hizmette kusur eder diyeymiş. bunu bir toplumbilimciden dinlemiştim ben. aynı programda bir pedagog da bunun çok yanlış olduğunu özellikle 0-1 yaş arası bebeklerin güvene ihtiyaçları oduğundan kucağa alınmaları gerektiğini söylemişti. kucak istediği zaman bebek ağlamaya başlar düşüncesinin de yanlış olduğundan bahsetmişti. bebek acıktığında, altı kirlendiğinde, ağrısı olduğunda ve ilgi istediğinde ağlarmış. e ilgi de bekliyorsa kucağa almadan olmaz zannımca .

allah bağışlasın wrosecum..ne güzel inşallah bu senenin sonunda bebişlerimiz kucağımızda olacak..
elvincim hadi kurtul şu dişten çok çektin..geçmiş olsun şimdiden..
ben de yemek yapacağım çok öptüm sizi şekerler arada bakarım ben...

ELVİNcimmmmm hayırlısıyla sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım.geçmiş olsun .inş diş ağrından kurtulursun.msn me gelince cumartesi konuşmuştum seninle.işyerinde çok açamıyorum.akşamda evde net yok maalesef...ama sana msn den bişey yazıcam.umarım işten çıkmadan dişçiden gelirsin nihancım.

PEDİASTRUM ve ELVİN cim siz benden daha deneyimlisiniz.3 sene az değil yani.benim daha 1 sene oldu...:sm_confused:

WROSEcim sende 1.5 sene olmuş evleneli.demek sen evlendiğinde ben nişanlanmıştım. kasımda nişanlanmıştım çünkü.2 senede çıktık.Evlenince 3 ay sonra bebek istedim ben.eşim evlendiğimiz günden beri istemişti.nasip kasımdahamile kaldım.düşük yaptım demişsin.üzüldüm.ama hayırlısı bu zamanaymış demek...

kızlar allah sevdiklerimizden ayırmasın bizleri ve acılarını göstermesin
nice mutlu senelere ailenizle, bebişlerinizle, sevdiklerinizle.mutluluğunuz bozulmasın

sanemciğim bizim listeye unvere el atmış.. senden kopyalamış devam ediyorr :uhm: pek anlamadım niye öyle yaptı ki bizimlede hiç sohbette görmüyorum onu...

hadi bakalım canım iyi geçer inşallah.diş ağrısı berbat bişi.
akşam hastalandım eşim senin kızı görme vaktin geldi sanırım diyo.onu görünce turp gibi oluyorum.sanada iyi gelir dişin falan kalmaz.
inşallah o zamanları görürüzde yaparım sizede gösteririm kızım yatağını.
gerçi bebeğimin yatağını eşimin patronu alcakmış umarım istediğim gibi bişi olur.hediye seçilmez ama ben eşime benim istediklerimden alsın diyorum.:teytey:
a.s.

merhabaa güzel annelerimmm ben yeni gelebildimm okuldan yorgun gelince hemen yatıyorum bugün birde tansiyonum biraz düştü sanırım kötü oldum eve gelip hemen dinlendimm umarım herkes iyidir bugünn. yazılarıda okuyamadımm kötü haber yoktur umarım herkes güzel haberlerle gelmiştir inşllah.

arkadaşlar kimse yok mu? herkezin yemek saatimi yoksa?

elvincim dişinden kurtulmuşsundur herhalde şu saatte haydi geçmişolsun:teytey:

bu gün evlilik yıllarınızdan bahsetmişsiniz inşallah nice nice seneleri eskitirsiniz.eşiniz ve bebişinizle....
biz eşimle çok güzel bir 7yılı geride bıraktık inanın farkında olmadık bu kadar yıl geçerken.tek eksik bebek ti. şükür artık çekirdek aile oluyoruz.

ne güzel zamanı dolu dolu yaşamak geçen zamanın farkında olmamak.allah daha uzun ömürler versin.bebeğinizle birlikte.bizimde ağustosda 3 bitecek.doğumum sezeryan olursa normal doğum tarihinden 4 gün sonraya aldırcam.evlilik yıldönümümüze denk gelsin:teytey:

allah ayırmasın canım böyle mutlu biribirini sevenleri..daha da çok mutluluklar versin inşallah bebişlerinizlea.s.41 kere maşallah..
ASLİCİM sana da geçmiş olsun böyle başın falan mı döndü bitkinlik mi yaptı öyleyse düşmüştür tansiyonun öyle durumlarda aslında çok ta tuzlu olmayan bir ayran içebilsen san iyi gelir canım..bir arkadaşım da bana çok sık yaşadığımdan vişne suyunu önermişti tansiyon düşmesine..:içelim:CADIARZU
benim de zaman zaman başım dönüyor böyle hamileliklerde bazı kişilerde oluyormuş..:uhm:

ne güzel bebeğiniz en güzel yıldönümü hediyesi olacak
bizim de 30 temmuz belki benimkilerde o zamana kadar durursa denk gelsin isterim.

silebilmişmiyim bir bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…