hayırlı olsun sanemcim,özgecim. benim de ilk bebeğim. haziran da bizim de evliliğimizin 3.senesi dolacak ve ağustosta inş aksilik olmazsa kızımızı kucağımıza alacağız canlarım:teytey:
kızlar ben çıkıyorum.annemle biraz alışveriş yapıcaz,sonrada diişçiye gidicem.öpüyorum hepinizi ve miniklerimizi..akşama ii olursam görüşürüz :)
BEN DE ONLARDAN ALICAM SANEMCİM,KULANIŞLI VE RAHAT DEDİĞİN GİBİ DÜŞME DERDİ DE OLMAYACAK.
SGSELÇUKCUM SAOL CNM BENİM,BAKALIM YARIN GÖRCEZ KIZIMI :) BUGÜNDE DİŞİMDEN KURTULACAĞIM İNŞALLAH..SEN DE PRENSES YATAĞINI YAPINCA RESMİNİ KOY HEPİMİZ GÖRELİM TATLIM :teytey:
bu gün evlilik yıllarınızdan bahsetmişsiniz inşallah nice nice seneleri eskitirsiniz.eşiniz ve bebişinizle....
biz eşimle çok güzel bir 7yılı geride bıraktık inanın farkında olmadık bu kadar yıl geçerken.tek eksik bebek ti. şükür artık çekirdek aile oluyoruz.
allah ayırmasın canım böyle mutlu biribirini sevenleri..daha da çok mutluluklar versin inşallah bebişlerinizlea.s.bu gün evlilik yıllarınızdan bahsetmişsiniz inşallah nice nice seneleri eskitirsiniz.eşiniz ve bebişinizle....
biz eşimle çok güzel bir 7yılı geride bıraktık inanın farkında olmadık bu kadar yıl geçerken.tek eksik bebek ti. şükür artık çekirdek aile oluyoruz.
:
ne güzel zamanı dolu dolu yaşamak geçen zamanın farkında olmamak.allah daha uzun ömürler versin.bebeğinizle birlikte.bizimde ağustosda 3 bitecek.doğumum sezeryan olursa normal doğum tarihinden 4 gün sonraya aldırcam.evlilik yıldönümümüze denk gelsin:teytey:
canım sende msn adresini versene eklişyim senidekezban canım senin adres kezban-caydam@ mi yoksa kezban_caydam@ mi.genelde alttre oluyoda ona göre kaydediyim.
ettim şeker ama online olmadığım için gözükmemiştir..herkesinkini ekledim aslında ben de:teytey:özgecim bende senin msn adresini ekledim canım ama kabul etmedin halaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?