kalachakra senin msm de ekledim ama oldumu bilmiom çünkü shri den sonra boşluk + olarak çıkıo
özgeeeeee sen beni neden kabul etmedin..... kızıyım mı sana heee ???
kaç gün önce ekledim hala kabul etmemiş görünüyorsun hıh
kızlar ben çıkıorum abim ameliyat olcak onun yanına gidiorum bugun giremem sanırım akşama kadar kendinize ii bakın hepinizi öpüyorumma.s.
kızlar ben çıkıorum abim ameliyat olcak onun yanına gidiorum bugun giremem sanırım akşama kadar kendinize ii bakın hepinizi öpüyorumma.s.
a.s.TÜNAYDIIIIIIIN
ben bu gün gerçekten güzel uyandım.dün gece yazdığım gibi. umarım herkez öyledir
sinem ciğimin dediği gibi hafızam daha güçsüz oldu.
aslında ben de panikatak gibi uzun uzun herkez için bişiiler yazmak istiyorum sen kağıda not etmiyosun diimi panikatakcıım.
sinem geçmişolsun arkadaşım diş ağrın ilerlemez inşallah.
elvinciim derin bir nefes almış bir oooooohh demişsindir artık umarım iyisindir arkadaşım...
kışgüneşi maaşallah sana erkencisin dediğin gibi kırışıp buruşana kadar mutlu bir beraberlik sizin olsun...
trend inşallah abini ciddi birşeyi yoktur.kolay bir operasyondur.şindiden geçmişolsun...
kalachakracıım kisenin evlilik yıldönümü değil ben de öyle zannettim ama kaçıncı yılımız olduğunu yazdık.(doğru dimii pot kırmadım yanii )
ben de herkezin msn si var herhalde bir tek nurayda zorlanmıştım kim diye. wrose ciim miş. onuda aldım
aklıma gelen bu kadar kaçırdığım bişii yok herhalde .....afferin bana diimi
Listedeki bazı isimleride UNVER den yürüttüm kızlar...naniknanik çaktırmayınyerimseniben
bu arada size danışmadan ben listeden aylin imizi çıkarmadım.bilemiyorum siz ne dersiniz ama bence çıkmaması gerekiyor.bu benim düşüncem...bu listemiz ilk başladığında 4 kişiydik ve oda hep 1.sıradaydı o zamanlar.ben listede adının durmasını istiyorum...tabi kendi isteğinede bağlı, sizin isteğinizede bağlı.ben tek taraflı bencilce düşünmek istemedim.bu konuda fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.Aylin hepimizin bebişlerininde annesi değil mi...?
ondan cevap gelene kadar isminin listemizde durmasını istiyorum...sizlerinde fikirlerini bekliyorum...
hatam olduysa kusura bakmayın...:çok üzgünüm:
a.s. selamlar fıstıklaarr..
napıyosunuz bakalımm....
sanemcim listede adım dursun ben yakın zamanda size müjdeli haberler vericem inşallah yerimseniben
ama tarihi birde cinsiyeti sil istersen onlarda değişiklik olacağı belli oldu..
öpüyorum hepiniziii a.s.
kızlarr benim msn adresim xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
hoşgeldin canım a.s. biz bıraktığın gibiyiz ... seni gördük mutlu olduk :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?