ee ama 70 kısı yok burda pek ılerlemeyen bızım agustos annelerı sayfası pek kımse gırmıyor galıba:)
merhaba güzel annelerimm ben geldimm umarım herkes iyidirr herşey yolundadırrr. burda kimin msnsini gördüysem ekledimm. yerimseniben
Kizlare Buraya Nasil Resim Ekleniyordu Patiklerimi Koyayim
hmmmmCADIARZU
o işi en güzel KALACHAKRA biliyor.o yardımcı olur sanırım...o bizim bilgi-destek uzmanımız sayılır :dance:
şu patikleride çok merak ettim canım ya.bekliyorum resmini...a.s.
a.s.merhaba aslii hoşgeldin bu gün iyisin diimi?
panikatakcıım süsemaus yok galiba bir süredir bir yere mi gidecekti bilgin varmı?:uhm:
bende kartaldayım banada yardımcı olun(
umut hastanesine gidiyorum. ama acıkcası ısınamadım cok fazla
kezbancımm çok şükür iyiyim bugün tabi mide yanmalarıını saymıyorum o artık her günn varr. sizlerde iyisinizdir umarımm.
Selam kizlar ben geldim bir kac gündür bakamiyordum sizlere cünkü esim rahatsiz evde izinli migreni var o evde oluncada onunla ilgileniyorum gunduzleri doktora filan gittik aksamlarini hamile jimnastigine gidiyorum aksamlari yorgun oluyorum geldiktn sonrada acamiyorum ama beni merak ettiginiz icin tesekkürler ama iyiyim oglusumla kosturup duruyoruz
Kizlar bende oglusuma adidasdan kucuk supor ayakkabi aldim cok tatli birazda babasinin fikriydi resmini ekleyebilirsem ekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?