2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ee ama 70 kısı yok burda pek ılerlemeyen bızım agustos annelerı sayfası pek kımse gırmıyor galıba:)

mrb nil :1rolleyes:
biz burada çok konuşuyoruz.listemizdeki herkes aktif olmasada çookk arkadaşımız var burada.hergün konuşuruz.birinden haber gelmese panikleriz.herkes herkesin testlerinin sonuçlarını bilir.merak edilenler sorulur.bilinenler paylaşılır.müdavimleri var yani buranın.
bak biraz takılırsan beni daha iyi anlarsın.bu arada ne kadarlık hamilesin, nasıl geçiyor hamileliğin?

merhaba güzel annelerimm ben geldimm umarım herkes iyidirr herşey yolundadırrr. burda kimin msnsini gördüysem ekledimm. yerimseniben

hoşgeldinnn.bugün nasıl tansiyonun.inş düzene girmiştir.yinede çok dikkat et kendine.bizler iyiyiz.trend in abisi ameliyat olacaktı.trend oraya gitti.bu arada aylincik te geldi.bi mrb dedi bize.morali çok iyiydi.şimdilik böyle işte....a.s.

a.s.merhaba aslii hoşgeldin bu gün iyisin diimi?

panikatakcıım süsemaus yok galiba bir süredir bir yere mi gidecekti bilgin varmı?:uhm:

Kizlare Buraya Nasil Resim Ekleniyordu Patiklerimi Koyayim

hmmmmCADIARZU
o işi en güzel KALACHAKRA biliyor.o yardımcı olur sanırım...o bizim bilgi-destek uzmanımız sayılır :dance:

şu patikleride çok merak ettim canım ya.bekliyorum resmini...a.s.

canlarım selam nasılsınız ben bugün daha sağlıklıyım. yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
hmmmmCADIARZU
o işi en güzel KALACHAKRA biliyor.o yardımcı olur sanırım...o bizim bilgi-destek uzmanımız sayılır :dance:

şu patikleride çok merak ettim canım ya.bekliyorum resmini...a.s.

HIMM TAMAM CANIM BİLEN BİRİ YAZAR NASIL OLSA:smiley-cool:

a.s.merhaba aslii hoşgeldin bu gün iyisin diimi?

panikatakcıım süsemaus yok galiba bir süredir bir yere mi gidecekti bilgin varmı?:uhm:

hmmCADIARZU
hiç bi fikrim yok.ama galiba SUSE spora gidiyordu.yutdışında hamilelerle daha güzel ilgileniyorlar fikrimce, özel dersler falan veriliyor...en son zamanlar hatırladığım kadarıyla bundan bahsetmişti.yanılmıyorsam fisfisfis

kızlar bu arada doğum yapmayı düşündüğünüz hastane hangisidir...ve ücret ne kadardır?
bide ben bakırköy kadın ve çocuk araştırma yada semiha şakir polikliniğini düşünüyorum.bu hastanelerde doğum yapanlarınız yada tanıdıklarınız varmı ?

kezbancımm çok şükür iyiyim bugün tabi mide yanmalarıını saymıyorum o artık her günn varr. sizlerde iyisinizdir umarımm.

Selam kizlar ben geldim bir kac gündür bakamiyordum sizlere cünkü esim rahatsiz evde izinli migreni var o evde oluncada onunla ilgileniyorum gunduzleri doktora filan gittik aksamlarini hamile jimnastigine gidiyorum aksamlari yorgun oluyorum geldiktn sonrada acamiyorum ama beni merak ettiginiz icin tesekkürler ama iyiyim oglusumla kosturup duruyoruz
Kizlar bende oglusuma adidasdan kucuk supor ayakkabi aldim cok tatli birazda babasinin fikriydi resmini ekleyebilirsem ekliycem

kezbancımm çok şükür iyiyim bugün tabi mide yanmalarıını saymıyorum o artık her günn varr. sizlerde iyisinizdir umarımm.

bizde iyiyiz aslıcıım aynı yanmalar arttı bende de birde yemekten hemen sonra yatmayın diyorlar ama ben yatar vaziyette yediğim için işkence oluyo dr yemek sodasını bir çaykaşığına 1çay bardağı su ile karıştır iç dedi ama 1kez içtim bu güne dek.iyi geliyo gerçekten

merhaba geçmiş olsun canısı. demek oğluşunla babasına baktınız.
ayakkabılarını da ekle de görelim bizde eminim çok şirindir minicik

ii akşamlar kızlar bu gün bütün gün temizlik yaptım canımçıktı valla şimdi de her tarafım ağrrıo kızlar hamilelikte belimde fıtık olan varmı ben bu fıtıktan çok muzdaribim yafff önceleri ilaçlarla idare ediyodum ama şimdi ilaç da içemiomm çok kötüyüm dr mecbur kalmadıkça ilaç alma dedi neyse az kaldı demi
kendi kendimi teselli ediim barii ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…