gunaydın cnm.. hayır kacırmadın zıra henuz almadım fıyatı. detaylı ultrasyona gıttgımde cok kalabalık gıtmıstık soramadım.. 10 mayıs da gıdıcem seker yuklemesı yaparak sekerıme bakacak. o gıdısımde soracagım . sana yazarım..
merhaba.herkese iyi geceler.bende ağustos annesi olacağım.
arkadaslar 2 duze ultrasona nezaman gırdınız bellı haftallardamı bılgınız varmı bende bugun gıtmek ıstyorum dr ama esım gelemez oyuzden pazartesıyı beklesemmı esıımle gormek ıcın yoksa gıtsemmı bugun nedersınız
MERHABA CANIM PENDİĞİN NERESİNDESİN BENDE PENDİKTEYİMben pendikteyim
nenehatun hastanesinde doğum yapacağım inş
MERHABA CANIM PENDİĞİN NERESİNDESİN BENDE PENDİKTEYİM
tamam canım teşekkürler.bende 30 nisanda gidicem doktora sanırım banada şeker yüklemesi o zaman yapılacak.
herneyse kızlar ben bişey soracağım dün biraz fazla yürüdüm galiba onun içinmi bilmiyorum bacaklarımın arası acıyo oradaki kaslar bacaklarımı oynattıkça ağrıyo sizdede varmı böyle bişey.oldumu hiç.yada açılma dedikleri sey böyle bişey mi şimdiden açılırmıki:uhm: off kafam karıştı doktoruma sorsammı
canımcıım sana da kocaman günaydın.bu haftalarda kasık ve karın ağrıları olması, karında bıçak batması gibi acı da normalmiş nette okudum.rahim bu haftalardan itibaren doğuma hazırlık yapabiliyomuş belki ondandır. ama sn dr una sor bence için rahat etsin.a.s.
arkadaslar 2 duze ultrasona nezaman gırdınız bellı haftallardamı bılgınız varmı bende bugun gıtmek ıstyorum dr ama esım gelemez oyuzden pazartesıyı beklesemmı esıımle gormek ıcın yoksa gıtsemmı bugun nedersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?