2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım teşekkürler.bende 30 nisanda gidicem doktora sanırım banada şeker yüklemesi o zaman yapılacak.
herneyse kızlar ben bişey soracağım dün biraz fazla yürüdüm galiba onun içinmi bilmiyorum bacaklarımın arası acıyo oradaki kaslar bacaklarımı oynattıkça ağrıyo sizdede varmı böyle bişey.oldumu hiç.yada açılma dedikleri sey böyle bişey mi şimdiden açılırmıki:uhm: off kafam karıştı doktoruma sorsammı

mrb gunaydın arkadaslar hosbulduuk nasılsınız sımdılık bende oyle bısey olmadı cok yuruyunce ayakda cok klaınca ayaklarım sısıyor bırde eskısı gıbı deılım okadar gezerdım yorulma bılmezdım artık nefes nefese kalıyorumm buarad ben 23 haftalıgım

HERKESLERE GUNAYDINNNNN SEVGILI HANIMLARR..
Elvıncım cnm neguzel bebeısını görmussun... masallaahhh kılosu da ıyı.. Allah nazarlardan saklasın

bugun bır aksılık olmaz ıse butun gun evdeyımmmm ve sızlerle yazısmayı planlıyorumsırnaşık şey

ısyerınde calısır ıken yemek duzenım cok ıyıdı. sımdı evde olunca duzenım bozuldu kızlar. saglıklı beslendıgımı snamıyorum Zaten Dr da bana 1 ay ıcın de 4 kılo almısısn cok olmus dıyınce moralım bozuldum yaaa.
bugunden ıtıbaren bıraz daha dıkkatlı olmaya karar verdımm.. offf :roflol:

arkadaslar 2 duze ultrasona nezaman gırdınız bellı haftallardamı bılgınız varmı bende bugun gıtmek ıstyorum dr ama esım gelemez oyuzden pazartesıyı beklesemmı esıımle gormek ıcın yoksa gıtsemmı bugun nedersınız

süsemause çok şeker bu patikler güzel günlerde kullanır bebişin inş..

nihancığım çok geçmiş olsun canım diş probleminden kısmende olsan kurtulmuşsun.. bebişi görmüşsün büyümüş maşşallah ne güzell teyzesi yer o kızı :dance:

nili2807 hoşgeldin aramıza a.s.

20-25 haftalar arasında biliyorum ben, sen dr ile konuştun mu ?
tabi babasıyla birlikte gitmen daha güzel olur uzun süre görüyorsun bebişi oda görsün di mi :1rolleyes:

HERKESE GÜNAYDIN SEVGİLİ ANNELERRR. BEBİŞLEREDE GÜNAYDIN YERİM BEN ONLARIII a.s.

GÜNAYDIN KISSSLARa.s.HEPİNİZE MUTLU GÜNLER DİLİYORUM CANLARIM.GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOOOK TEŞEKÜRLER ABİMİN AMELİYATI GAYET İİ GEÇTİ UMARIM SONUCUDA İİ OLUR.ANORMAL BİR ŞEKİLDE HORLADIĞI İÇİN BURNUNDA ET PARÇASI VARDI ONU YAKTILAR YOKSA YENGEM BOŞUYACAKTI VALLA YANİ UFAK Bİ OPERASYONDU KIZLAR.AYLİNİM GELMİŞ H.G.MORALİ GERÇEKTENDE DÜZGÜN CANIMBENİM İNŞ.ENKISA ZAMANDA MÜJDELİ HABER VERİR BİZE.ELVİNCİM GÖZÜNAYDIN BEBEİŞİN GAYET SAĞLIKLIYMIŞCANIM BENİMa.s.

sızede gunaydın arkadaslar yok hayır daha dr konusmadım ama ozaman pazartesıyıde beklesem sorun olmaz babasıda gosun ıstıyorum cunku

günaydınn güzelll annelerimmm herkese güzel bir gün diliyorumm.
kezbancımm evt bebişim şanslı her ders müzik dinliyoruzz. :dance:
bizde bebişimle kahvaltı hazırladıkk sizleride bekliyoruzz teyzelerii.

a.s.AĞUSTOS ANNELERİİİİİİİİ VE BEBİŞLERİİİİİİ GÜNAYDIIIIINa.s.

kahvaltı yapan arkadaşlara afiyet olsun, yarasın miniklerinize

aslıcıım kahvaltıya çağırmış bizleri.o kadar iyi olurki! her gün soğuk yumurta yemekten sıkıldım.bir de çay yaparsan allllllah derim.hemen gelirim.geç kalmadım diimi.:dance:

trendcim sevindim abinin ameliyatına. bir yuva kurtuldu yaaania.s

pedi bu gün yokmusun? ben mi günaydınını göremedim.:uhm:

diloşum açık havada kahvaltı keyifleri yapan sendin diimi.kiloları da almışsınyerimseniben

wrose vallahi kıskanıyorum. herkezin yakınında birileri var. bende mi o taraflara gelsemyerimseniben

canımcıım sana da kocaman günaydın.bu haftalarda kasık ve karın ağrıları olması, karında bıçak batması gibi acı da normalmiş nette okudum.rahim bu haftalardan itibaren doğuma hazırlık yapabiliyomuş belki ondandır. ama sn dr una sor bence için rahat etsin.a.s.

SANADA GÜNAYDIN CANIM.HIMM DÜN BİRAZDA KARNIM AĞRIMIŞTI YİNEDE SORAYIM BEN DOKTORA

Dr bana 20 -24 haftalar arası gel demişti.en uygun zaman dilimi 22.haftaymış.bende o haftada gitmiştim.tüm herşeyine baktılar.incelediler.ablam 20 .haftada gitti onun kalp atışları pek duyulmamıştı 24.haftada tekrar çağırmıştı dr.o zaman herşeyine tam olarak bakmıştı.organları tam gelişiyormuş.ve tam ölçüm yapılıyormuş. en uygun zaman dilimi 22. hafta diye biliyorum ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…