2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

C:\Users\Saturn\Desktop\CIMG1365.JPG

canım nasıl bakıcaaz bu resme? açıklarmısın ben anlamadım da:sm_confused:

kışgüneşi geçmişolsun arkadaşım senin de dediğin gibi sık dişini, masajla hafifler herhalde

aslıcım cep sodası bahsettiğim tam yazmamışım da.. inşallah sana da iyi gelir.

:teytey: merhaba güsel annelerrrrrrrrrrrrrrrr :) bugün annemde temizlik vardı ve elektirikler 4e kadar yoktu.ne güsel di mi,neyseki kadın gitmeden geldi de temizlik bitebildi.biz de bu arada annemle cadımızın 2.düzey usg randevusuna gittik.herşey yolundaymış,hiçbir sorunu yokmuş,kalbi beyni kemikleri,kafası,boşaltım sistemi vs.hepsi iyimiş kızımın :) veee 540 gr. olmuş benim miniğim :))) hepinize de slmı var :) naniknanik usg de yumruğunu salladı bi ara çünkü :) :dance: havva ve özgecim geçmiş olsun dilekleriniz için tşkkr ederim tocaman öpüyorum ikinizi de

kış güneşi beni de ekleyebilirsin msn'ine bu arada en eski evlimiz ve büyümüş minikleri olan sensin :) mutluluğunuz aranıza yeni katılacak minikle daim olsun cnm maşallah

wrose cum seni ekledim msn'ime lülülülülülü
nar-ı beyza,çilekçim,diloşum ve nil1299 sizleri de ekledim msn'ime.
nil'cim biz hep burada konuşuyoruz ama gün içinde
farklı bir durum olursa yada birbirimizden haber alamazsak diye msnlerimizi de verdik cnmcım,iletişimin kopmaması için :)

trendcim geçmiş olsun cnm abin için,ne ameliyatı?

çilekçim ugün iyi olmana sevindim tatlım,her zaman öyle ol :) a.s.

süsecim eşine geçmiş olsun cnm.bilirim migren iğrenç bi şi annemde ve bende de var,tuttu mu bi türlü geçmek bilmiyo

sgselcukcum bizim haftalarımız itibariyle dişçiye gitmek sorun olmuyor canım.doğuma kadar dayanamayabilirsin diş ağrısına.bu yüzden bence git cnm. işlemler ağızda,lokal yapıldığı için bebeğe zarar vermiyor.zaten ona göre anestezi veya ilaç veriyorlar.ama iyi bir dişçiye gitmen şart cnm,geçmiş olsun ihmal etme bence. birinden kurtuldum ama bi tane daha sorunlu dişim var benim de,onun için de salı günü tekrar gideceğim. ondan sonra diğer tüm diş bakımları doğumdan sonraya kalacak başka bi şi çıkmazsa inşallah.

sanemcim aylinimizi listeden çıkarmamakla en iyisini yapmışsın cnm.ben de yazacaktım aylin bugün benden önce yazmış aynı şeyleri düşünmüşüz demek ki :) ben de bu sene bitmeden tekrar bize müjdeli haber verir belki silmeyelim listeden dicektim,o demiş :)))
listeye her bktığımda onun rumuzunu gözlerim arıyor çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:

ELVIN cim ayakkabilari beyendigine sevindim
Spor ayakkabinin fiyati 23€

kezbancımmm dedigin de anlamıştım şimdi marketten geldik iyiki pekin powder almamışım cep sodası aldımm midem şimdilik iyi yanma başlarsa dedigini yapacagım.1 çay bardagına 1 çay kaşıgı sodaydıdegilmi.

evet arkadaşım. bişisorcam sen ne öğretmeniydin? merak ettim de:uhm:

elvincim hadi gözün aydın bebişini de görmüşsün. maaşallah büyümüşte tatlı cadı, demek bize el salladı hıı. anneannelerde çok duygulanıyo dimi ?a.s

herkese iyi akşamlar arkadaşlar
valla bissürü şey vardı aklımda tutamadım. rahatsız olanlara geçmiş olsun. yenilere hoşgeldin. bi de nedir ya kızlar msnler havada uçuşmuş. burayı kapatıyo musunuz yoksa?
valla msne takılıp da burayı ihmal etmeyin lütfen ya.
hadi iyi geceler size ve bebişlerinize

arkadaşlar ben kaçıyorum. bu akşam erkenden uyukladım nedense.:sm_confused:

HERKESE İYİ GECELER TATLI RÜYALAR ÖPÜYORUM SİZLERİ VE YEĞENLERİMİŞeniz

elvincim hadi gözün aydın bebişini de görmüşsün. maaşallah büyümüşte tatlı cadı, demek bize el salladı hıı. anneannelerde çok duygulanıyo dimi ?a.s

evt cnm herşeyinin iyi olması içimi rahatlattı tabii :) annemde ilk defa gördü torununu :) gözleri doldu :) hepimiz sağlıkla huzurla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi kıslar inş :)

hayır pıtpıtcım buradan ayrılır mıyız hiç?msnleri sadece acil bi durum yada haberleşemediğimiz zamnlarda birbirimize ulaşabilmek için aldık cnm merak etme gene buradayız :içelim:

GÜNAYDINNNN ANNELER VE ONLARIN MİNİK YAVRULARI....
GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUMMMMMM SİZLERE....
ÖPÜYORUM a.s

gunaydın cnm.. hayır kacırmadın zıra henuz almadım fıyatı. detaylı ultrasyona gıttgımde cok kalabalık gıtmıstık soramadım.. 10 mayıs da gıdıcem seker yuklemesı yaparak sekerıme bakacak. o gıdısımde soracagım . sana yazarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…