2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tsk panık atakcım dr sormadım ama nasılsa surda 4 kaldıı esımle gıtsem oda gorse dıye dusunuyorum bızım babamız bıraz soguk belkı oda gorurse daha yakınlk hısseder:dance:

Arkadaşlar Dün Göğüs Uçlarima Badem Yaği Sürerken 1damla Süt Yada Sivi Geldi şimdi Dokunmaya Korkuyorum. Temmuz Annelerine Baktim Böyle Bir Konu Var Ama 7. Aydan Sonra Başliyo Diyolar. Farkli Farkli Yorumlar Var Ben Sizlerin Yorumlarina Yada Deneyimlerine Güveniyorum Süt Olyinin Başlamasi Normal Mi? Bilginiz Varmi?

günayydınn
kızlar nabersiniz kezbancay cım bu tamamen normal benimde şimdi öle hemde benim bayadır var ama korkma sakın bu normal bi durum hepinize ii günler

bende yok ama duydum oluyormus bazı kısılerde ama bıldıgım kadarıyla anormal bı durum yok cogunlula oluyormus takma kafana canım

bende bısey sorcam sıze benım kızımın bası hep ultrasonlarda sol tarafımda gorunuyor artık hıssedyoruz ya ıcımmızde benımkı hep sol tarafımdan atıyor hem gobegımın sol tarafı kasıgımdannda bazen atıyor ama ggene sol tarafı acaba dıyorum ayaklarında bı sorunmu varda hıc ssol tarafımdan bısy atmıyor uzun oldu ama sızde durumlar nasıl arkadaslar

aaa nil hiç öle bişey olsa usg de belli olmazmı dr sölemezmi böle şeylere hepimiz takılıyoruz bazen korkma ii düşün hem size çok özeniyorum o kadar şanslısınızjki doğum yapmak için çok alternatifiniz var hastene seçme şansınız var ben istesemde istemesemde devlet hast. başka seçeneğim yok mecburum yani neyse kızdırma beni ii düşün

tsk panık atakcım dr sormadım ama nasılsa surda 4 kaldıı esımle gıtsem oda gorse dıye dusunuyorum bızım babamız bıraz soguk belkı oda gorurse daha yakınlk hısseder:dance:

ayyy o bebiş ayaklarını ellerini salladıkça babası nasılda heveslenecek, heyecanlanacak.kimi erkekler doğana kadar babalığın farkına varamıyor.öyle olanlar doğduğu zaman psikolojik olarak önceleri yadırgıyormuş.babablar ne kadarda olsa bizim kadar yoğun yaşamıyor duyguları bazen.ama sonradan çok bağlanıyormuş bebişe...
bazı annelerde doğumdan sonra bebişlerini kabullenmek istemiyormuş.bu tür olaylarda varmış.bahsettiğim iki olayıda yakın çevremden gördüm.ama sonradan değişiyor bu durumlar.bebişler sevilmez mi.

sen ultrasona bi gir.eşinin yüzündeki gülümsemeyi nasılda farkedeceksin.ben eşimle ilk gittiğimde bi meraklı bi meraklı, yapışıp kaldı ekrana.o günden beride benden önce giriyor muaynehaneye...bide ekrana yapışıp , kendi kendine gülmesi var...orda kendimi zor tutuyorum gülmemek için.çok hevesli.bak eşin bi görsün.nasılda hoşuna gidecek...

kışgüneşi ve nil teşekkür ederim panikledim gerçekten bu gün krem sürmedim bile korkudan.çatlak olmasın diye sürüyordum bende çok evhamlı takıntılı olanlardanım .tmm dediğiniz gibi önemsemiyceem.

nil ciim eger ayaklarında bir sorun olsaydı(allah korusun) dr un söylerdi sana.belki dönüyor her dr a gittiğinizde.ultrasonda görmüyomusun hareketlerini? birde bu güne kadar yapılan testlerde çıkardı bişii olsaydı. kaygılanma bence

bellı olurmu kı valla nebılıım korkuyorum valla ben neden canım yokmu hıc erzıncanda ozel hastane guzelım ttakma kafana ıyı dr rastlarsan devlet falan fark etmez bence buarada gunaydın nar ı beyza

panık atak valla guldurdun benı yaa :)) ya kızlar bende cok panıklıyım kac dr gıttım sımdıye kadar ayda 3 kez falan ultrasona gıryorum merakımdan hareketlı olyor tabı ama nebılım sankı her an ıcımde bısey olmus gıbı gelıyor ama gorunce nasıl bı ıcım rahatlıyor anlattamam esımde kızıyor bana bukadar ultraona grmek ıyı deıl dıye

benim oğlumda sürekli sağ tarafımda yatıyor sırnaşık şey dr sol tarafımda plesantanın olduğunu söyledi.. nilciğim bence senin plesantanda sağ tarafında ondan sana öyle geliyor zaten biz hamişler herşeyi sorun yapmakta üstümüze yoktur onun için dr ile muhakkak görüş ki için rahatlasın canım

benim kızım olacak nasip olursa.tekmelerini 16.haftada hissettim.sol tarafımda ve 18.haftada amniosentez olduğumda tekmeleri canımı bayağ yakmaya başlamıştı.20 haftadan sonrada ellerini hissettim sağ tarafımda.gündüzleri genelde sağda- geceleri ise genellikle solda hareketlerini hissediyorum.dışardanda çok rahat gözleniyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…