evet panikcim ya inanılmaz bir duygu şimdi işteyim eşim habire beni arıyor aşkım oğlumuz tekme attımı gine die :))) allah herkeze yaşatsın dün ne kadar umutsuzdum bugün nekadar sevinçliyim :)))) Allah kimsenin mutlluğna son vermesin özür dilerim buarada konuyu ve havayı değiştirdim ama baktım herkez çok etkilenmeye başlıyor bende birazcık mutluluk olsun die sizinle özellikle panikcim seninle paylaşmak istedim :))) şimdi dört gözle eve gidip uzanmayı bekliyorum sandalye tepesinde pek anlamıyorumda :dance:Kötü bir gün...Güzel bir haber...
ben demiştim senin ufaklık tembel biraz.şöyle güzel bir uzan, hissedeceksin tekmelerini diye...ne güzel heyecan değil mi.ben etkilendim ya pek hareketli değil benim zıpır...eşinde sende ne sevinmişsinizdir.bak dışardan hissedilecek kadar atıyor tekmelerini...daha çoğalacak hareketleri....durmayacak yerinde eller bi tarafta , ayaklar bi tarafta.zamanlı zamansız.atsın sana tekmeleride gör bakalımama herşeye rağmen çok güzel bir duygu...ben amniosentez sonucuma dek istemiyordum hareket etmesini.ona alışmak istemiyordum.çünkü ne olacağı belli değildi.tam tersine benim zıpırımda çok erken BEN BURDAYIM dedi.zor dönemlerden, sıkıntılardan sonra çok şükür iyi haberlerini aldım bebişimin.
şimdi o tekme atmayınca huzursuz oluyorum düşünsene .o kadar alışıyorsun ki.
bu haftadan sonra durmaz senin bebiş.bak panik söylemişti dersin.çok sevindim...
allah kucağımıza almayıda nasip etsin.
Ruhum paramparça...Bedenen de çok acı çektim ama ruhumun acısı dinmiyor....Doktorun söyledikleri kızımı gördüğüm an hala aklımda...
Yaşamaıyor yaşıyamazdıkii o minnacıktıı nasıl tutunsun hayata...Ne yapsın kızım bıraktı kendini melek oldu annesinin canı prensesi Ela sı..
Normal doğum yaptım 4 saatlik sancı sonrasında doktorun eline doğurdum..Ama ölüyordum 40 derece ateş içinde yandım zehirlenmişim işte...Anne sağlığı daha önemli dediler...Bebeğin olur dediler doğum yaptırdılar...
Bilmiyorumkii ne yaşıyorum nerem acıyor ne hissediyorum bilmiyorum hergecee kızımla kabuslar görüyorum..bir dahada bbek düşünemiyorum ne yapcam şimdi ben nerden başlıcam..evde odası bile hazırdı eşyaları minnacık pempiş çoraplar tulumlar..ilk ayakkabısı...
Tutunamadı kızım saçları vardı annesinin gibi uzun olcaktmıştı bellii...İçim ruhum paramparça....
Birşeyi ihmal etmeyin ishal dahi olsanız doktora gidin lütfen.
canlarım çok güzel günler geçirdik burda... acısıyla tatlısıyla iyi kötü günler geçirdik burada paylaştık... birbirimze kenetlendik en kötü günümüzdei sevinçimize paylaşarak daha da mutlu olduk... haftaya amniyosentez sonuçlarım açıklanacak, sonuçlarım iyi çıkarsa yazarım sizlere ama kötü çıkarsa yazmam sizde benden etkilenmeyin üzülmenizi istemem gerçekten...(( yemin ederim suan bacaklarım tutmuyor nefes almakta zorlanıyorum... nasılsa birbirimizde msn adreslerimiz var bişey oldu mu orada görüşürüz... sadece bu olaylardan değil hamişlerle ilgili diğer olaylarda beni çok etkiledi... suan öyle bi baş ağrısı varki anlatamam... sanki kafama balyoz yemiş gibiyim ((
kızlar en azından bebeğim 7-8 aylık olana kadar aranıza katılmayı düşünmüyoru. nolur beni affedin haklarınızı helal edin...
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın... sizleri çok seviyorum. hoşçakalın Allaha emanet ediyorum sizleri...
inşalla haftaya salı iyi haberlerle tekrar yazıcam sizlere...
canlarım birde kimse bu ayrılıklarla ilgili kendini suçlu hissetmesin lütfen...kimsenin suçu yok bu herkesin kendi kararı...
bi yaprak dökümüde burda yaşanıyorr((
Bilmiyorumkii hala ne yaşadım neler oldu bilmiyorum toplanamıyorumki...Ruhum parçalandı..Hala elim karnımda...Karnım ise dümdüz..kızım nerde...Babası perişan oldu..keşke ben ölseydim..tercih ypırdılar imza attırdılar eşime...keşke atmasaydı keşke bıraksaydıda kızım yaşasydı...
Bak içerde odası duruyor kilitlemişler açmıyolar kapısını..buzdolabının üstünde fotoları vardı kaldırmışlar...Ben yapamam birdaha yapamam ki...Herkes arıyor aramasınlar gelmesinler...
annesinin saçları gibiydi upuzun ama yaşam şansı vermediler oysa o hep yaşadı sonra kalbi zayıftı melek oldu..şimdi bekliyo dimi cennette Annesini Elam kızım...
herşey batıyor bana nasıl hayata başlıcam dümdüz karnımla kucağım bomboş...eşim yaa perişan ağlıyor ama kaçıyor göstermiyor...bağırdım ağladım vurdu vurdum yokk sesi çıkmadı neden..Anne için..Bilmiyorum...Ben kızımı alıp parklara götürcektim..Minancık etekler alcaktım pempiş olanlardan..Dedesinin kucağına vercektim..koklucaktım gittii bırakmadılar gitti...Doğum yaptığım an kızım çıkarken doktorun eline doğurduğumda yalvardımm koynuma koymadılar..aldıp götürdüler hemen...kaldım o masada ruhum parçalanarak kaldım gücümde bitmişti...Gittii yavrum ve öldü..
Neyse ihmal etmeyin hiçbişeyi sakın...
canlarım ben kontrole gidiyorum..cok korkuyorum..dua edin bana.kendinize iyi bakın cok dikkat edin öptüm hepinizi...
evet panikcim ya inanılmaz bir duygu şimdi işteyim eşim habire beni arıyor aşkım oğlumuz tekme attımı gine die :))) allah herkeze yaşatsın dün ne kadar umutsuzdum bugün nekadar sevinçliyim :)))) Allah kimsenin mutlluğna son vermesin özür dilerim buarada konuyu ve havayı değiştirdim ama baktım herkez çok etkilenmeye başlıyor bende birazcık mutluluk olsun die sizinle özellikle panikcim seninle paylaşmak istedim :))) şimdi dört gözle eve gidip uzanmayı bekliyorum sandalye tepesinde pek anlamıyorumda :dance:
merhaba ben geldim..
uzun bir bekleyişten sonra kontrole girebildim hastanede 2 tane doğum varmış birde acil sezaryen cıktı sıkıntıdan patladım inanın.neyse kontrole girdim bebeğimin durumu iyi herhangi bir problem yok.580gr olmuş miniğim.düzenli ve bol vitaminli beslenmem gerekiyormuş bu aydan itibaren.onun gelişimi başlamış.yanlız yediklerime dikkat edecekmişim fazla yağlı yemeyecekmişim.bugun hem üzüntü hem mutluluğu paylaştık hep birlikte bence burdan uzaklaşan arkadaşlarım gitmemeleri lazım.güçlü olmalıyız ve hep birlikte birbirimize destek olmalıyız.bu durumda en önemli şey moral..ve şimdi buraya girmeyerek o moral düzelmezki.daha da karamsar olursunuz.burda herşeyi paylaşmalıyız.mutluluğu üzüntüyü..
gidenlerimiz var aramızda...saygı duyuyorum.etkilenmemek elde değil.ama ben bu sayfadan gitmeyeceğim.çünkü benimde dertlerim sıkıntılarım oldu.hepiniz paylaştınız.moral verdiniz azaldı.şimdi daha sağlam basıyorum ayaklarımı yere.mutluluklarımı paylaştınız.hepimiz gülümsedik.
hayat bu iyi kötü herşeyi yaşamak bizler için.aramızda daha önce düşük yaşayanlarda var.ama bakın ne güzel yine anne adayılar...listemizdeler.inş bebişlerinide kucaklarına alırlar.uzun bir yol ve biz 60 küsür anne adayıyız.yolda kalanlarımızda olacak, devam edenlerde...yarının başımıza neler getireceğini bilemeyiz.ben burda aylin ve zeynep i anlıyor, ve yanlarında durmak istiyorum.yine listemde olacaklar.ne güzel ki bizi bırakmadılar.yine yazıyorlar.zeynep duygularını ne güzel anlatmış.belki yakınlarına bile bu kadar içten anlatamazdı duygularını.biz burada bir vucut olduk.onlar bizim yazılarımızla güçleniyor...
ben onları yalnız bırakamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?