2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet panikcim ya inanılmaz bir duygu şimdi işteyim eşim habire beni arıyor aşkım oğlumuz tekme attımı gine die :))) allah herkeze yaşatsın dün ne kadar umutsuzdum bugün nekadar sevinçliyim :)))) Allah kimsenin mutlluğna son vermesin özür dilerim buarada konuyu ve havayı değiştirdim ama baktım herkez çok etkilenmeye başlıyor bende birazcık mutluluk olsun die sizinle özellikle panikcim seninle paylaşmak istedim :))) şimdi dört gözle eve gidip uzanmayı bekliyorum sandalye tepesinde pek anlamıyorumda :dance:

canım yaa inan çok üzüldüm bende yazdıkların içimi acıttı.gerçekten çok çok acı bişey.
Allah yardımcınız olsun

senağlama

havva ve melek neler söylüyosunuz öyle böyle haberleri yakın çevremizden de duyabiliriz kaçamayız ki. bence daha çok bağlanmalıyız birbirimize herkesin hamileliği farklı geçiyor hiç birimiz birebir aynı şeyleri yaşamıyoruz ki.tosba8 de bende çok etkilendim ne oldu kendime zararım. bebişlerimi de üzdüm. tama insan etkileniyo mutlaka ama bunu en aza indirebiliyorum ben artık. iyi tarafından bakıp barzey iyiya çok şükür.allah bir daha kısmet eder mutlaka aylin in dediği gibi sadece ağustos annesi olmayabilir o kadar.cancağızlarım bu site olmasa sizler olmasanız ben çok yalnız hissederdim ya siz?
acısıyla tatlısıyla iyi ki varsınız.

Ya arkadaşlar anlayamadığım arkadaşımız niye erken doğum yapmış,sebeb ne yanii

çok üzücü

Kızlar sanırım ben de ılkbebegım e katılmak durumundayım..
Bu forumda paylaşımlarımız guzel .ancak yaşanan acılar yaşanan sıkıntılar benı de psikolojık olarak etkılıyor düşüncesindeyım.
Daha önce bır hamılelık yaşamıs olmama ragmen burdakı arkadaslarımın yasadıklarından dolayı ben de tedırgın olmaya basladım. cok rahat gecırmıyorum bu dönemlerımı..
sanıırm ben de arada sırada sızlere takılacagım. gerıye dönuk yazılanları okumadan sadece arada bır ugramayı düşünür oldum...
Ancak msn den bırbırımızın durumları hakkına bılgı alışverısınde bulunuruz zaten .
allah herkesın bebegını korusun ve saglıkla dunya ya getırmemıze yardım etsın ...

canlarım çok güzel günler geçirdik burda... acısıyla tatlısıyla iyi kötü günler geçirdik burada paylaştık... birbirimze kenetlendik en kötü günümüzdei sevinçimize paylaşarak daha da mutlu olduk... haftaya amniyosentez sonuçlarım açıklanacak, sonuçlarım iyi çıkarsa yazarım sizlere ama kötü çıkarsa yazmam sizde benden etkilenmeyin üzülmenizi istemem gerçekten... (( yemin ederim suan bacaklarım tutmuyor nefes almakta zorlanıyorum... nasılsa birbirimizde msn adreslerimiz var bişey oldu mu orada görüşürüz... sadece bu olaylardan değil hamişlerle ilgili diğer olaylarda beni çok etkiledi... suan öyle bi baş ağrısı varki anlatamam... sanki kafama balyoz yemiş gibiyim((
kızlar en azından bebeğim 7-8 aylık olana kadar aranıza katılmayı düşünmüyoru. nolur beni affedin haklarınızı helal edin...
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın... sizleri çok seviyorum. hoşçakalın Allaha emanet ediyorum sizleri...
inşalla haftaya salı iyi haberlerle tekrar yazıcam sizlere...

kızlar bende arkadaşlarıma katılıyoum bende çok kötü oldum, çok etkilendim tansiyonum çok yükseldi sizleri çok seviyorum paylaşımlarımızı özliyeceğim ama arada bir katılırım aranıza artık. psikolojim bozuldu gerçekten barzeyede allahtan sabır diliyorum gerçekten çok acı bi durum yaşadıklarını allah kimseye yaşatmasın.allah hepinizi korusun arkadaşlarım msn de haberleşiriz hepinizi öpüyorum

canım öncelikle kendin için ve bebeğin için en iyisini sen bilirsin gitmeni istemezdim ama sen böyle mutlu olacaksan ne yapalım
eski tadı kalmayacak sanırım artık buranın herkes yavaş yavaş azalacak:çok üzgünüm:
en azından doğum yaptığınız zaman yine yazın.
senin haftaya güzel haberlerini bekliyoruz canım kendine ve bebeğine iyi bak.
ve tabi birdaha girmeyecek olan diloşum ve ilk bebeğimede üzülerekte olsa hoşçaklaın diyorum

canlarım birde kimse bu ayrılıklarla ilgili kendini suçlu hissetmesin lütfen...kimsenin suçu yok bu herkesin kendi kararı...
bi yaprak dökümüde burda yaşanıyorr ((

canım benim inan şuan ağlayarak yazıyorum.günaydın bile diyemedim.yeter artık demekten başka bişi demiyorum.ne oldu bize böyle.şuanda heryerim uyuştu.hepimizde bi acaba oluştuğunu biliyorum.kusura bakmayın ama arkadaşlar bende daha fazla sizinle olamıycam sanırım.en azından belli bi süre.bu aylinin olayından da kötü oldu.barzeyde çok güçlü bi kızdı ama çok etkileyici konuşmuş ben dayanamadım.ben ne kadar güçlü olabilirdim bilmiyorum ama artık güzel şeyler duymak istiyorum.zaten çok etkilenen bi yapım var fazlasını almıyım.msn den yine görüşürüz arkadaşlar.herşey için çok teşekkürler.destekleriniz önerileriniz yardımlarınız için.sizi yarı yolda koymak istemezdim ama bidaha böyle bişi duymaya gücüm yok.hepinizi öpüyorum.ne olur içinizdeki kıpırtıya sıkıca sarılın.bitanecik bebeklerimiz ne olur bizi bırakmayın allahım sana yalvarıyorum onları bizsiz bizi onlarsız koyma.by

canlarım birde kimse bu ayrılıklarla ilgili kendini suçlu hissetmesin lütfen...kimsenin suçu yok bu herkesin kendi kararı...
bi yaprak dökümüde burda yaşanıyorr ((

kızlar tabııı kı burda hıckımse suclu falan gösterılmıyor sakın yanlıs anlamayın.. olur mu oyel hıc
bu yasananlar hepımızın basına gelebılır suclu olmak dıye bırsey olamaz.
sadece gelısen olaylara kendı acımdan soyluyorum psıkolojık olarak gercekten cok etkılenıyorum
uzuluyorum, elımden bırsey gelmıyor sadece burda ıkı satır yazarak da boşalamıyorum...yetmıyor ıcımde kalıyor...
hepınız sevgı ıle kalınız.. bebıslere ıyı bakınız ınsallah yakın zaamanda haberlesıcez..

trend kalachakra çok üzüldüm ben neyse dediğiniz gibi olsun ben her gün yazıcaam. arada uğrayın o zaman taha kaan ve beren i öpün nasıl yapacaksanız bilmiyorum

ZEYNEP'CİM şoklar içinde okudum yazdıklarını,Allah'm bu nedir böle üst üste önce aylin şimdi de sen.. bu acıyı yaşamayan bilemez.Allah sana eşine ve ailene sabır versin cnm.ama bu kadar bırakma kendini,şimdi acın tze bunları düşünmen normal.ama meleğin böle olmanı istemezdi. senin hayatta olman için o melek oldu,o artık seni koruyan bi melek cnm,lütfen kendine eziyet etme. hepsi rüya yada şaka demeni ne kadar isterdim.bak Arzu'da şimdi meleğinden sonra bebeğine kavuşacak inşalah,sen de en kısa zamanda bize müjdeli haber vereceksin cnm ve meleğin olacak bebeğini de koruyacak.nolur yıpratma kendini.ay ne yazdığımı bilmiyorum ellerim titriyor,umarım seni daha da üzmedim,dilim tutuldu..offf

CNM BENİM ÇOK SEVİNDİM BEN DE HAREKETLENMESİNE :) Bİ SÜRE SONRA HİÇ DURMAYACAK VELETLER :) BUGÜN GÜZEL Bİ HABER OLDU BU. HAYIRLISI İLE KUCAĞINIZA ALIN İNŞŞŞŞ

gidenlerimiz var aramızda...saygı duyuyorum.etkilenmemek elde değil.ama ben bu sayfadan gitmeyeceğim.çünkü benimde dertlerim sıkıntılarım oldu.hepiniz paylaştınız.moral verdiniz azaldı.şimdi daha sağlam basıyorum ayaklarımı yere.mutluluklarımı paylaştınız.hepimiz gülümsedik.
hayat bu iyi kötü herşeyi yaşamak bizler için.aramızda daha önce düşük yaşayanlarda var.ama bakın ne güzel yine anne adayılar...listemizdeler.inş bebişlerinide kucaklarına alırlar.uzun bir yol ve biz 60 küsür anne adayıyız.yolda kalanlarımızda olacak, devam edenlerde...yarının başımıza neler getireceğini bilemeyiz.ben burda aylin ve zeynep i anlıyor, ve yanlarında durmak istiyorum.yine listemde olacaklar.ne güzel ki bizi bırakmadılar.yine yazıyorlar.zeynep duygularını ne güzel anlatmış.belki yakınlarına bile bu kadar içten anlatamazdı duygularını.biz burada bir vucut olduk.onlar bizim yazılarımızla güçleniyor...

ben onları yalnız bırakamam...

CNM BENİM ÇOK SEVİNDİM BEBEĞİNİN İYİ OLMASINA ŞİMDİ YÜZÜMÜZ GÜLÜMSEDİ ALLAH SAĞLIĞINI EKSİK ETMESİN. BENİMKİ DE ÇARŞAMBA GÜNÜ GİTTİĞİMDE 540 GR.DEDİ,DEMEKKİ HAFTAYA SENİN MİNİĞİN KADAR OLACAK BENİMKİ DE TEYZESİ :)

SANEM'e katılıyorum. yaşananlar kolay şeyler deil,ama yazılanın önüne geçilemiyor. hepimiz büyük bir aile olduk.bi süre aramızda olmayacaklar da bizim parçamız :) ara ara haber verin kendinizden,kendinizi iyi hiissettiğinizde de gelin şeker anneler.. neyseki msnden de kopmayacağız birbirimizden.hepinizi öpüyorum

merhaba arkaşdaşlarr bugüne kötü başladıkk inanın bende çok etkilendimm daha kendime gelemedim ve bugün benim en yogun günüm sabah evden çıkmadan okumuştum ve okula geldigimde duramadım eczaneye gittim normalde benim tansiyonum düşer ama bu sefer çıkmışş kendimi çok kötü hissediyorum allah barzeye sabır versinn çok zor.kimseye bu acıyı yaşatmasınn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…