2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar Ben Kapatiyorum. Arkadaşlar Geldi....a.s.
yerimsenibenKendinize Ve Içinizdeki Kipirtiya Iyi Bakin Iyi Geceleeer:1closedeyes:

yazmazsam çatlarım gidemedim bak.haklısın şaka yaptım zaten anlamışsındır. midemiz küçüldü ya ondan birde havalardan olabilir yemek canım istemiyor pek. dr lar da az ve sık sık yemek yiyin diyor. öptüm seni by.

kızlar ben geldim.ama kimse yok heralde.herkes erkencimi bugün.
trend,nar_ı beyza yakınız birbirimize.hı bide arzu var.dördümüzde aynı çevredeyiz.bende kartaldayım.
özgecim hoşgeldin iyi gezdinmi.bebişide gezginci yapıcaz :))))))))))))) annelerinden göre göre onlarda öyle olacak.
bende gidiyorum yatmaya güzel anneler tatlı bebekler.hepinize iyi geceler.bebişlerinizi öpün benim yerime (hoş bunu yapmak pek mümkün değilde.eşim beni çok kızdırıyo bu konuda)
yarın görüşmek üzere byyyyyyyyyyyy

hayırlısı olsun cnm,bebeklerimiz biraz büyüsün de sonrasında inşallah yapacaklarımızı yaparız hepimiz. ben de açıköğretimdeyim ama bu sene dondurdum,bakalım seneye inşallah devam edeceğim

özge CNM benim hoşgeldin :) dedim ben bizimki gene güne gitmiştir.oo pastalar,börekler,çörekler..ayyy walla olsa şöle gün yenmez mi yaww :))
bebişinin de iy olmasına sevindim cnm.benimki de bazen hareket etmiyor ben de garip oluyorum ama veletler yoruluyor herhalde :) pıtpıtın dediği gibi birkaç hafta sonra hiç durmayacaklar inş :))) :dance:

bu tarafta hangi hastaneye geliyosun cnm?

hoşbulduk canım sağol..valla benimki zorunlu birgün..:sm_confused:ama bitti sonuncuydu..valla pasta börekler olmasa daha iyi olacağım.:sm_confused:.burda bir arkadaş var gün de 7 aylık hamile maşallah sadece 5 kilo aldı işin ilginç tarafı yemesi benden farklı değil..ama erkek bebek bekliyor o..demek ki bu kilo işi bünye meselesi birazda...:uhm: iyi geceler canım arkadaşlarım..iyi uykular bebişlerinize ve size..çok öptüm herkesiŞeniz

Akadaşlar kaç gündür hastahededeydim..Suyum geldi..Bebeğimi doğurdum neler yaşadım yazsam anlatamam duygularımı minacıktı kızım...Beni zehirlemiş sıvı 40derece ateşle ölüyodum..normal doğum yaptım..ama o kadar miniktiki yaşıyamazdı..
Allah hiç birinize göstermesin..

canımm inan hala şoktayımm çook geçmiş olsunn canımm umarım saglıgın iyidirr. bebegin yaşıyorr degilmii. allahımm sen büyüksünn ne yazacagımı şaşırmış durumdayımm güzelimm.

Ruhum paramparça...Bedenen de çok acı çektim ama ruhumun acısı dinmiyor....Doktorun söyledikleri kızımı gördüğüm an hala aklımda...
Yaşamaıyor yaşıyamazdıkii o minnacıktıı nasıl tutunsun hayata...Ne yapsın kızım bıraktı kendini melek oldu annesinin canı prensesi Ela sı..

Normal doğum yaptım 4 saatlik sancı sonrasında doktorun eline doğurdum..Ama ölüyordum 40 derece ateş içinde yandım zehirlenmişim işte...Anne sağlığı daha önemli dediler...Bebeğin olur dediler doğum yaptırdılar...

Bilmiyorumkii ne yaşıyorum nerem acıyor ne hissediyorum bilmiyorum hergecee kızımla kabuslar görüyorum..bir dahada bbek düşünemiyorum ne yapcam şimdi ben nerden başlıcam..evde odası bile hazırdı eşyaları minnacık pempiş çoraplar tulumlar..ilk ayakkabısı...

Tutunamadı kızım saçları vardı annesinin gibi uzun olcaktmıştı bellii...İçim ruhum paramparça....

Birşeyi ihmal etmeyin ishal dahi olsanız doktora gidin lütfen.

BARZEY NELER SÖYLÜYORSUN SEN YAAAAAAAAAAAAAA..SABAH SABAH MORALİMİ BOZMA BENİM.HERŞEYİN ŞAKA OLDUĞUNU SÖYLE CANIM.LÜTFEN YAAA.AĞLAMAK ÜZEREYİM.BİRİLERİ BANA ŞAKA YAPIYOR DEĞİL Mİ.ARKADAŞLAR BU KADAR ACI YETER LÜTFEN YAAAAAAAAA.
İNANAMIYORUM BARZEYCİM YA.KABUS GİBİ.ŞOKTAYIM...

AY İNANAMIYOIRUM.SONDAN MESAJLARI OKUMAYA BAŞLADIM.GERÇEKMİŞ.ŞAKA DEĞİLMİŞ.CANIM BENİM ÇOK ÜZÜLDÜM YAAA.BU KADAR KÖTÜ BİŞEYİ KALDIRMAK ÇOK ZORDUR SANIRIM.HEP YANINDAYIZ.SABAH SABAH MORALİM ÇOK KÖTÜ OLDU YAAA.İNANAMIYORUM HALA...KENDİNİ BIRAKMA OLURMU.BİZLER BURADA DESTEKÇİN OLACAĞIZ.ŞOKTAYIM HALA...İNANAMIYORUM BEN...

Barzey sabahleyin senin şokunla kendime geldim ((((((((( cnm benim çok zor bişi geçiriyorsun farkındayım allah yardımcın olsun allah sana dayanma gücü verecek ve yeni birsürü bebeciklerin olacak tatlım benim bak bu siteye sen alıştırdın bizi hep seni görürdüm burda neolur kuvvetli ol

Bilmiyorumkii hala ne yaşadım neler oldu bilmiyorum toplanamıyorumki...Ruhum parçalandı..Hala elim karnımda...Karnım ise dümdüz..kızım nerde...Babası perişan oldu..keşke ben ölseydim..tercih ypırdılar imza attırdılar eşime...keşke atmasaydı keşke bıraksaydıda kızım yaşasydı...
Bak içerde odası duruyor kilitlemişler açmıyolar kapısını..buzdolabının üstünde fotoları vardı kaldırmışlar...Ben yapamam birdaha yapamam ki...Herkes arıyor aramasınlar gelmesinler...
annesinin saçları gibiydi upuzun ama yaşam şansı vermediler oysa o hep yaşadı sonra kalbi zayıftı melek oldu..şimdi bekliyo dimi cennette Annesini Elam kızım...

herşey batıyor bana nasıl hayata başlıcam dümdüz karnımla kucağım bomboş...eşim yaa perişan ağlıyor ama kaçıyor göstermiyor...bağırdım ağladım vurdu vurdum yokk sesi çıkmadı neden..Anne için..Bilmiyorum...Ben kızımı alıp parklara götürcektim..Minancık etekler alcaktım pempiş olanlardan..Dedesinin kucağına vercektim..koklucaktım gittii bırakmadılar gitti...Doğum yaptığım an kızım çıkarken doktorun eline doğurduğumda yalvardımm koynuma koymadılar..aldıp götürdüler hemen...kaldım o masada ruhum parçalanarak kaldım gücümde bitmişti...Gittii yavrum ve öldü..

Neyse ihmal etmeyin hiçbişeyi sakın...

zeynepcim offf çok üzüldüm yaaa... aylinden sonra da sen ((( off allahım yaaa... inanamıyorum inanmak istemiyorum... nutkum tutuldu inan ne söyleyeceğimi bilemiyorum... başımdan aiağı kaynar sular indi yazdıklarını okuyunca...((
off allahım sana sabır versin canım şimdi sana ne desek boşsenağlama

BARZEYCİM neden olarak ne gösterdi drlar.yani bebişinde sende sapasağlamdın.bi ara düşmüştün onun mu etkisi olmuş yoksa.ben merak ettim nolmuş.? beklemediğim bir haberdi.öff çok sinirim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…