sırnaşık şey inanın hamile olmayanlar benden çok yedilerfisfisfisbenim pek iştahım yok ama su içmekten yer kalmamış olabilirkafamçokkarıştıbayağı su içiyorum..bir tabak yemekle doyuyorum siz de öyle misiniz?ama sık acıkıyorum..
aydınlıyolu cd.biliyosundur sanırım kaymakamlığın oralardayım benddea.s.
saol canim su an evdeyim artik okul cocuk 1 yasina geldikten sonra
almancami ilerletmek icin yani tercümanlik kurslari var burda ona yazildim ona gidiyordum 2 bolumden olusuyordu once 1. sini bitirdim ama 2. ye devam edemedim cunku 4 saat hic mola yoktu 4 saat devamli oturamiyordum artik cunku kasiklarima agri giriyordu o yuzden gecen ay onuda birakmak zorunda kaldim
özgecimm hoşgeldinn canımm bizlerr iyiyizz sizinde iyi olmanızaa sevindimm bebişinizlee. sorma canım benimde hafta sonu günüm var ve dışarıda toplanıyoruz hep istda trafik beni çok kötü etkiliyor ne yapacagım bilmiyorum haftayada perşembe ve cuma günleri avrupa yakasında dr kontrolüm var anadoludn avrupaya o kadar saat trafikte kalarak nasıl geçecegim kara kara düşünyorumm. benim bebişte hareket etmedigi zaman çok korkuyorum özellikle sabahları pek hareket yok ama akşamları dahada fazlalaşıyorr.
hoşbulduk canım sağol..valla benimki zorunlu birgün..:sm_confused:ama bitti sonuncuydu..valla pasta börekler olmasa daha iyi olacağım.:sm_confused:.burda bir arkadaş var gün de 7 aylık hamile maşallah sadece 5 kilo aldı işin ilginç tarafı yemesi benden farklı değil..ama erkek bebek bekliyor o..demek ki bu kilo işi bünye meselesi birazda...:uhm: iyi geceler canım arkadaşlarım..iyi uykular bebişlerinize ve size..çok öptüm herkesiŞenizözge CNM benim hoşgeldin :) dedim ben bizimki gene güne gitmiştir.oo pastalar,börekler,çörekler..ayyy walla olsa şöle gün yenmez mi yaww :))
bebişinin de iy olmasına sevindim cnm.benimki de bazen hareket etmiyor ben de garip oluyorum ama veletler yoruluyor herhalde :) pıtpıtın dediği gibi birkaç hafta sonra hiç durmayacaklar inş :))) :dance:
canımm fatihte medical park fatih hastanesine gidiyorumm.kimse yok galiba ben de çıkıyorum kızlar,hepinize ve minik yeğenlerime iyi geceler :))
Akadaşlar kaç gündür hastahededeydim..Suyum geldi..Bebeğimi doğurdum neler yaşadım yazsam anlatamam duygularımı minacıktı kızım...Beni zehirlemiş sıvı 40derece ateşle ölüyodum..normal doğum yaptım..ama o kadar miniktiki yaşıyamazdı..
Allah hiç birinize göstermesin..
Ruhum paramparça...Bedenen de çok acı çektim ama ruhumun acısı dinmiyor....Doktorun söyledikleri kızımı gördüğüm an hala aklımda...
Yaşamaıyor yaşıyamazdıkii o minnacıktıı nasıl tutunsun hayata...Ne yapsın kızım bıraktı kendini melek oldu annesinin canı prensesi Ela sı..
Normal doğum yaptım 4 saatlik sancı sonrasında doktorun eline doğurdum..Ama ölüyordum 40 derece ateş içinde yandım zehirlenmişim işte...Anne sağlığı daha önemli dediler...Bebeğin olur dediler doğum yaptırdılar...
Bilmiyorumkii ne yaşıyorum nerem acıyor ne hissediyorum bilmiyorum hergecee kızımla kabuslar görüyorum..bir dahada bbek düşünemiyorum ne yapcam şimdi ben nerden başlıcam..evde odası bile hazırdı eşyaları minnacık pempiş çoraplar tulumlar..ilk ayakkabısı...
Tutunamadı kızım saçları vardı annesinin gibi uzun olcaktmıştı bellii...İçim ruhum paramparça....
Birşeyi ihmal etmeyin ishal dahi olsanız doktora gidin lütfen.
Akadaşlar kaç gündür hastahededeydim..Suyum geldi..Bebeğimi doğurdum neler yaşadım yazsam anlatamam duygularımı minacıktı kızım...Beni zehirlemiş sıvı 40derece ateşle ölüyodum..normal doğum yaptım..ama o kadar miniktiki yaşıyamazdı..
Allah hiç birinize göstermesin..
Ruhum paramparça...Bedenen de çok acı çektim ama ruhumun acısı dinmiyor....Doktorun söyledikleri kızımı gördüğüm an hala aklımda...
Yaşamaıyor yaşıyamazdıkii o minnacıktıı nasıl tutunsun hayata...Ne yapsın kızım bıraktı kendini melek oldu annesinin canı prensesi Ela sı..
Normal doğum yaptım 4 saatlik sancı sonrasında doktorun eline doğurdum..Ama ölüyordum 40 derece ateş içinde yandım zehirlenmişim işte...Anne sağlığı daha önemli dediler...Bebeğin olur dediler doğum yaptırdılar...
Bilmiyorumkii ne yaşıyorum nerem acıyor ne hissediyorum bilmiyorum hergecee kızımla kabuslar görüyorum..bir dahada bbek düşünemiyorum ne yapcam şimdi ben nerden başlıcam..evde odası bile hazırdı eşyaları minnacık pempiş çoraplar tulumlar..ilk ayakkabısı...
Tutunamadı kızım saçları vardı annesinin gibi uzun olcaktmıştı bellii...İçim ruhum paramparça....
Birşeyi ihmal etmeyin ishal dahi olsanız doktora gidin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?