merhaba ben geldim..
uzun bir bekleyişten sonra kontrole girebildim hastanede 2 tane doğum varmış birde acil sezaryen cıktı sıkıntıdan patladım inanın.neyse kontrole girdim bebeğimin durumu iyi herhangi bir problem yok.580gr olmuş miniğim.düzenli ve bol vitaminli beslenmem gerekiyormuş bu aydan itibaren.onun gelişimi başlamış.yanlız yediklerime dikkat edecekmişim fazla yağlı yemeyecekmişim.bugun hem üzüntü hem mutluluğu paylaştık hep birlikte bence burdan uzaklaşan arkadaşlarım gitmemeleri lazım.güçlü olmalıyız ve hep birlikte birbirimize destek olmalıyız.bu durumda en önemli şey moral..ve şimdi buraya girmeyerek o moral düzelmezki.daha da karamsar olursunuz.burda herşeyi paylaşmalıyız.mutluluğu üzüntüyü..
merhaba ben geldim..
uzun bir bekleyişten sonra kontrole girebildim hastanede 2 tane doğum varmış birde acil sezaryen cıktı sıkıntıdan patladım inanın.neyse kontrole girdim bebeğimin durumu iyi herhangi bir problem yok.580gr olmuş miniğim.düzenli ve bol vitaminli beslenmem gerekiyormuş bu aydan itibaren.onun gelişimi başlamış.yanlız yediklerime dikkat edecekmişim fazla yağlı yemeyecekmişim.bugun hem üzüntü hem mutluluğu paylaştık hep birlikte bence burdan uzaklaşan arkadaşlarım gitmemeleri lazım.güçlü olmalıyız ve hep birlikte birbirimize destek olmalıyız.bu durumda en önemli şey moral..ve şimdi buraya girmeyerek o moral düzelmezki.daha da karamsar olursunuz.burda herşeyi paylaşmalıyız.mutluluğu üzüntüyü..
merhaba arkaşdaşlarr bugüne kötü başladıkk inanın bende çok etkilendimm daha kendime gelemedim ve bugün benim en yogun günüm sabah evden çıkmadan okumuştum ve okula geldigimde duramadım eczaneye gittim normalde benim tansiyonum düşer ama bu sefer çıkmışş kendimi çok kötü hissediyorum allah barzeye sabır versinn çok zor.kimseye bu acıyı yaşatmasınn.
yaa kızlar ben biraz önce bi tabak makarna yedim yaa:çok üzgünüm:
karnım acıkmıştı hemen kolay diye makarna yaptım.CADIARZU
merhaba ben geldim..
canım bende makarnaya çok düşkün oldum.hele salçalı makarnaya kafamçokkarıştı
pilav yiye yiye bıkmıştım.makarna ve patates püresi şimdi gözde yemeklerim arasında...ama kilo yapmıyormuş makarna.yinede dikkat etmemiz lazım.
bu arada demin wc ye giderken, abdest alınan yerler ıslakmış.(bu gün cuma ya) bi kaydım.ama düşmedim çok şükür.....:çok üzgünüm: çok korktum ama.
evet panikcim ya inanılmaz bir duygu şimdi işteyim eşim habire beni arıyor aşkım oğlumuz tekme attımı gine die :))) allah herkeze yaşatsın dün ne kadar umutsuzdum bugün nekadar sevinçliyim :)))) Allah kimsenin mutlluğna son vermesin özür dilerim buarada konuyu ve havayı değiştirdim ama baktım herkez çok etkilenmeye başlıyor bende birazcık mutluluk olsun die sizinle özellikle panikcim seninle paylaşmak istedim :))) şimdi dört gözle eve gidip uzanmayı bekliyorum sandalye tepesinde pek anlamıyorumda :dance:
a.s.arzucuuum işte bu haber bana iyi geldi.(hepimize) senin adına çok sevindim canım senin bebişin benimkinden büyüktü.demekki ben de vitaminleri yavaş yavaş arttırmalıyım. benim kontrolüm de haftaya cuma hem tetanoz 2. doz var hem dobleer hem de şeker yüklemesi var. yoğun bir gün olacak yani inşallah ben de senin gibi güzel haberlerle geleceğim.
ya kızlar kimse kalmayacak mı artık burda:çok üzgünüm:
ya kızlar bişey söyleyeceğim ama kızmayın bende msn i olan arkadaşlar kim kim bilmiyorum.hepinizin adını bilmiyorum herkez msn adresini ve ismini yazabilirmi acaba?
a.s.arzucuuum işte bu haber bana iyi geldi.(hepimize) senin adına çok sevindim canım senin bebişin benimkinden büyüktü.demekki ben de vitaminleri yavaş yavaş arttırmalıyım. benim kontrolüm de haftaya cuma hem tetanoz 2. doz var hem dobleer hem de şeker yüklemesi var. yoğun bir gün olacak yani inşallah ben de senin gibi güzel haberlerle geleceğim.
canım tetanoz diyince aklıma geldi bende bikere oldum aşı geçen hafta.sağlıkocağına gitmiştim ordaki byn 5 doz verdi :uhm:
:bbo:
tabi doktoruma danışmam lazım
yaa kızlar ben biraz önce bi tabak makarna yedim yaa:çok üzgünüm:
karnım acıkmıştı hemen kolay diye makarna yaptım.CADIARZU
AFİYET olsun tatlım,ben de geçen akşam yemekte spagetti yaptım,günlerdir canım istiyordu,yapmanız kolay olur diye yazdım kızlar lülülülülülü
canlarım çok güzel günler geçirdik burda... acısıyla tatlısıyla iyi kötü günler geçirdik burada paylaştık... birbirimze kenetlendik en kötü günümüzdei sevinçimize paylaşarak daha da mutlu olduk... haftaya amniyosentez sonuçlarım açıklanacak, sonuçlarım iyi çıkarsa yazarım sizlere ama kötü çıkarsa yazmam sizde benden etkilenmeyin üzülmenizi istemem gerçekten...(( yemin ederim suan bacaklarım tutmuyor nefes almakta zorlanıyorum... nasılsa birbirimizde msn adreslerimiz var bişey oldu mu orada görüşürüz... sadece bu olaylardan değil hamişlerle ilgili diğer olaylarda beni çok etkiledi... suan öyle bi baş ağrısı varki anlatamam... sanki kafama balyoz yemiş gibiyim ((
kızlar en azından bebeğim 7-8 aylık olana kadar aranıza katılmayı düşünmüyoru. nolur beni affedin haklarınızı helal edin...
kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın... sizleri çok seviyorum. hoşçakalın Allaha emanet ediyorum sizleri...
inşalla haftaya salı iyi haberlerle tekrar yazıcam sizlere...
banada 5 doz yapılcak arkadaşım 3. doz ne zaman bilmiyorum ama
,
4 aydan sonra tetanoz aşısı olun diyorlar.Ama ben olmadım yaa.bişey olurmu.bi zararı olacak gibi korkuyorum.çok ilaçta kullanmıyorum korkumdan.bitek demir ilacı alıyorum.ilk 3 ayde folik asit + vitamin almıştım.o kadar.bazen başım çatlıyor ağrıdan.ağrıkesici bile kullanmadım hamileliğimin başından beri....korkuyorum.
olmalı mıyım acaba tetanoz aşısı???fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?