2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen kaç haftalıksın.daha önce sorduysam kusura bakma unutuyorum:bbo:

güzel haberlerin bizi sevindirdi.

:çok üzgünüm:arkadaşın yaşadığı olaya çok üzülüyorum ama

ayyyyyyyyyyy ne güzel haber bu böyle yaa..bak ne güzel.2.güzel haber bu bugün...çok sevindim içim rahatladı.demekki bu dönemlerde bebeğimiz artık gelişmeye başlıyor.tüm organları oluştu.vitaminli şeyler yememiz.bebişimizi beslememiz gerekiyor.mesela hamur işlerinin bebeğe faydası yok.onun yerine ceviz , yoğurt, sütlü tatlılar yememiz gerekiyor.
demek 580 gr ayyy yerim onu ben yaa

dikkat et kendine aslicım.senin tansiyonda düzensizlik vardı zaten değil mi? moralimizi yüksek tutmamız lazım ki.barzeyde bizi okudukça güçlensin.geçmiş olsun tekrar.a.s.

yaa kızlar ben biraz önce bi tabak makarna yedim yaa:çok üzgünüm:
karnım acıkmıştı hemen kolay diye makarna yaptım.CADIARZU

canım bende makarnaya çok düşkün oldum.hele salçalı makarnaya kafamçokkarıştı
pilav yiye yiye bıkmıştım.makarna ve patates püresi şimdi gözde yemeklerim arasında...ama kilo yapmıyormuş makarna.yinede dikkat etmemiz lazım.

bu arada demin wc ye giderken, abdest alınan yerler ıslakmış.(bu gün cuma ya) bi kaydım.ama düşmedim çok şükür.....:çok üzgünüm: çok korktum ama.

a.s.arzucuuum işte bu haber bana iyi geldi.(hepimize) senin adına çok sevindim canım senin bebişin benimkinden büyüktü.demekki ben de vitaminleri yavaş yavaş arttırmalıyım. benim kontrolüm de haftaya cuma hem tetanoz 2. doz var hem dobleer hem de şeker yüklemesi var. yoğun bir gün olacak yani inşallah ben de senin gibi güzel haberlerle geleceğim.

evet ebnde salçalı makarnayı çok seviyorum:1no2:

yedikten sonra pişman oluyorum ya:çok üzgünüm:doktorum demişti hamur işi,makarna fazla yeme diye dişkkat etmeliyiz

amannn canım dikkat et kyıp düşme sakın amannn :uhm:

bende kayıp düşcem diye çok korkarımmm:roflol:

yaşadığımız üzüntü içimizde ama konuyu değiştirmen çok iyi oldu valla.daralmıştık...artık her sabah her akşam hareket eder senin bebiş...büyük huzur veriyor insana.bazen akşam eve gidiyorum 7 - 7.30 gibi yemek yapıyorum.ayaktayım tabi.benim bebiş bi tekmeliyor sorma...ANNE BEN ACIKTIM der gibi. çok güzel yaaaaa...bak yine hareketlendi...:dance:

canım tetanoz diyince aklıma geldi bende bikere oldum aşı geçen hafta.sağlıkocağına gitmiştim ordaki byn 5 doz verdi :uhm:

:bbo:

tabi doktoruma danışmam lazım

ya kızlar kimse kalmayacak mı artık burda:çok üzgünüm:

yok yok.bizler buradayız.gidenlerde ara sırada olsa uğrarlar bize.bizleri yalnız bırakmazlar umut ediyorum ki.biz yine hergün başka sorularla, konularla, iyisiyle , kötüsüyle burdayız....a.s.

4 aydan sonra tetanoz aşısı olun diyorlar.Ama ben olmadım yaa.bişey olurmu.bi zararı olacak gibi korkuyorum.çok ilaçta kullanmıyorum korkumdan.bitek demir ilacı alıyorum.ilk 3 ayde folik asit + vitamin almıştım.o kadar.bazen başım çatlıyor ağrıdan.ağrıkesici bile kullanmadım hamileliğimin başından beri....korkuyorum.
olmalı mıyım acaba tetanoz aşısı???fisfisfis

AFİYET olsun tatlım,ben de geçen akşam yemekte spagetti yaptım,günlerdir canım istiyordu,yapmanız kolay olur diye yazdım kızlar lülülülülülü

HAVVAcım haftaya salı mı sonuçların açıklanıyor.ne kadar az kalmış yaaaa:dance: umarım sonuçların benimki gibi çıkarda, düğün yapıcaz unuttun mu.başka sonuç bekleyen kalmayacak çünkü.raporu Laboratuvardan alırsın sanırım.bende öyle aylindeki gibi kromozom tablosu yok.sakın bendeki niye böyle deyip telaşlanma.benim raporum daha farklı...güzel haberlerle bekliyoruz seni...sen çok güçlü birisin...böyle kötü haberler bizi yıldırmamalı.BARZEYin yanında olmalıyız böyle anlarda...
haftaya salı büyük gün...güzel haberlerle şu amniosentez sayfasınıda kapatalım kızlar.

cnm benim doktorum gerek yok dedi tetenoz için.çoğu dr yaptırmıyor. ne de olsa aşı yani. korkma için rahat olsun. a.s.
ben de başım ağrıdığında dayanmaya çalışıyorum.şu diş ağrımda sadece 1-2 kre aldım..çekildikten sonra da hala ağrım devam ediyor ama almıyorum ağrı kesici.sadece vitamin ve demir hapımı kullanıyorum

merhaba arkadaşlar bugün işler yoğundu yeni girebildim siteye ve şok oldum, artık iyice sinirlerim gerildi ve her an korkar oldum birşeyler olacak diye çok üzgünüm Allah başka kimseye yaşatmasın bu kötü durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…