2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zeynepcim Canim Benim .. Cok Ama Cok üzüldüm. Okuyorum Okuyorum Toparlayamiyorum. Ilk Cumlelerini Okurken Sanki Gördüğün Bir Rüyayi Anlatiyor Gibi Geldin Bana. Ama Sonrasini Devam Edince Hic De Oyle Degilmis...
Canim Cok Zor Bir Durum. Allah Sabir Versin..
Kendini Birakma Ne Olursun. Daha Gencsin. önunde Uzun Yillar Olacak Allahin Izni Ile.. Daha Ne Yazilir Ne Denilir Bilmiyorum Ama Sunu Biliyorum Ki şu Andaki Duurmunu Hic Bir Sey Anlatamaz ..üzme Kendini Zeynepcim.. Yapacaksin Tabiiki Yine Bebegini ..
Allah Sana Ve Eşine Sabir Versin..

ayy yazdıklarınla içim parçalandı allah kimseye evlat acısı göstermesin canım yaa... sende bu kadar yıpratma kendini lütfen... sen güçlü bir kadınsın öyle hemen koyvermezsin kendini... sen değilmiydin bize en sıkıntılı günlerimizde moral veren, iyi düşünün iyi olsun diyen... sakın kendini bırakma... bak tosba8(aylinimiz) de doğum yaptı vee bebeğini kaybetti. o da acısını içten yaşıyordur.. ama hala geleceğe umutla bakıyor yeri geliyor bizlere bile moral veriyor... bizler sizin kadar bilemeyiz bunun ne demek olduğunu... ama az çok anlayabiliriz... allahım sizlere sabır versin bir daha böyle bir acıyla karşılaştırmasın...inanır mısın bunları yazarken bir yandan da ağlıyorum... çok etkilendim yazdıkalrından... senağlama

Zeynepcim , Peki Neydi Sorun Canim Benim.. Ne Sebep Olmuş Böyle Birseye?
Sen Detayli Ultr.na Girmemis Miydin Hersey Yolunda Görünmüyor Muydu ????????

bu yazını okurken gözyaşlarımı tutamadım canım allah kimseye yaşatmasın allah sana büyük sabırlar versin.çok acı bişey çokk ama buda allahtan geliyo.
allah sana kuvvet versin.sabah sabah bugün içimde bi sıkıntı var diyodum kendi kendime buymuş demekki.

çok üzügünüm bitanem çok fazla meleğimiz şimdi cenette (( inanmasıda güç kabullenmeside .. yaşanacakların önüne geçebilseydik zaten bunlar yaşanmazdı.. böyle olması gerekiyormuş.. acını tüm kalbimle yaşıyorum.. herşeyin muhakkak bi nedeni vardır bu yüzden fazla yıpraktma kendini cnmm.. zaman herşeyin ilacıdır sanada şimdi gerekli olan zaman lütfen güçlü olmaya çalış .. unutma bunları yaşayan sadece sen değilsin .. bir çok örnekleri var bende yaşadım aynısını neden ben diyede düşünme.. yanındayızz

yaa canım şoktayım ve sözün bittiği yerdeyim. çok üzgünüm senağlama

yaaa kızlar aylin yazıyı okuduktan sonra ben çok kötü oldum doktara gidiyorum dedi... halada gelmediii arıyorum kendisine ulaşamıyrum... telefonunu açmıyor((((( off iyice merak ettim... aylinde bende bu tür seylerden çok etkileniyoruz (( korkmaya başladım

yazdıklarınızı aglayarak okudum cok uzuldum canım allah sabırlık versın bız nedesek bos ama canım bızım ıcı neyın ıyı neyın kotu odugunu bılmıyoruz allah hepımız ıcın hakkımızda hayırlısını neyse onu versın cok zor bı durum ama uzulmekde care deıl kımsenın elınden bısey gelmez kendını yıpratma bukadar allah yardımcın olsun buarada tansıyon hastaasımıydn zehırlendı?

YAPRAK DÖKÜMÜ BU OLSA GEREK...
bu hafta kötü başladı.kötü bitti...aylinle ağladık-barzeyle ağladık.
acılarınızı paylaşıyoruz arkadaşlarım.
Arkadaşlar hepimiz hamileyiz.bu tür olaylar bizi çok etkiliyor.aynı durumları bizler yaşamış gibi üzülüyoruz.bizede böyle olacak hissine kapılıyoruz.psikolojiik olarak etkileniyoruz.lütfen kendimizi kaptırmayalım.olan olaylar çok kötü.allahım bidaha yaşatmasın.
bugün benim bebeğimde pek hreket etmedi.ya çok üzüldüğüm için...ya psikolojik...bilmiyorum artık...
iyice korku sardı beni arkadaşlar.paranoya oldum resmen.herkesin iyi olduğunu duymak, herşeyin yolunda gittiğini görmek istiyorum.herşeyden korkar oldum.allahım yardım et bizlere...

amin canım çok acı şeyler bunlar

BEBEĞİM...

Gözlerim tükendi bu akşam
Neden allahım bu ceza
Bedenim donuk ellerim soğuk
Ayrılık var yine yalnızım

Sen sevdiğimsin
bebeğimsin
Neden ayrıldık
Sen tutamadığım çiçeğimdin
Bir tanem neden neden ayrıldık

Sigaram sensiz bitiyor
Ah aşkım içim yanıyor
Soğudu odam yanlızım yine
Yapamam ben sensiz dur dinle

bende panikatak sennile aynı fikirdeyim cnm hamileyiz die çok hasssan bir dönem geçiriyoruz barzeye çok üzüldüm ve o yüzden yazdıklarını okuyamıyorum artık (( sadece değişik yorumlar varmı bugün die öle göz ucuyla bakıyorum Allahım kimseye yaşatmasın yaşatanlarada allahdan bol sabır diliyorum birde panikatak dün neoldu biliyomusun hani size bebeğim atmıyo die yakınıyodum a akşam eve gittiğimde uzanmıştım ilk kıpırdamalarını hissettim vurdu benim oğluşum inanamadım eşimi çağırdım onada vurdu aslında çok mutluydum bu sabah szie direk bunu anlatmak istemiştim ama okadar üzüldüm ki şimdi konuşmak bile gelmiyor içimden.. senağlama

yaa kızlar ben aylinle ilgili iyice endişelenmeye başladım... kendisi hastanede çalışıyor ve o hastanede bi doktara görünüp gelecekti... kaç kez aradım açmıyor telefonunu... msn dede pc boşta görünüyor (((((

Arkadaşlar
Yaşananlar Cok Uzucu
Ve Kusura Bakmazsaniz Ben Gruba Daha Fazla Devam Edemeyeceğim
Sanirim Sizler Kadar Güçlü Değilim
Bunlari Okuyamayacagim
Allah Arkadaşlarimiza Sabir Versin
Herkese Sağlikla Bebeklerini Kucaklarini Almayi Nasip Etsin Allah

Hepinizi Kucakliyor Ve Sevgiyle Opuyorum
Hoşcakalin

:sm_confused:allahım bu nedir? günaydın deyip iyi dileklerde bulunmak için kalkar kalkmaz açtım arkadaşım.yine öyle yapıcaam iyiki senin sağlığın yerinde yaşadıklarına ve bebeğine gerçekten çok üzüldüm.allah bu acını en kısa zamanda bir mutlulukla unuttursun dilerim. kendine çok iyi bak nasıl yaparsın bilmem ama iyi bak sen bizim için önemlisin.

canım valla bende senin gibi düşünüyorum... bende çok etkileniyorum böyle seylerden... bacaklarım falan tutmadı... aynı sekilde bende daha fazla bu foruma devam edemeyeceğim sanırım...:çok üzgünüm:

Kötü bir gün...Güzel bir haber...
ben demiştim senin ufaklık tembel biraz.şöyle güzel bir uzan, hissedeceksin tekmelerini diye...ne güzel heyecan değil mi.ben etkilendim ya pek hareketli değil benim zıpır...eşinde sende ne sevinmişsinizdir.bak dışardan hissedilecek kadar atıyor tekmelerini...daha çoğalacak hareketleri....durmayacak yerinde eller bi tarafta , ayaklar bi tarafta.zamanlı zamansız.atsın sana tekmeleride gör bakalım ama herşeye rağmen çok güzel bir duygu...ben amniosentez sonucuma dek istemiyordum hareket etmesini.ona alışmak istemiyordum.çünkü ne olacağı belli değildi.tam tersine benim zıpırımda çok erken BEN BURDAYIM dedi.zor dönemlerden, sıkıntılardan sonra çok şükür iyi haberlerini aldım bebişimin.
şimdi o tekme atmayınca huzursuz oluyorum düşünsene .o kadar alışıyorsun ki.
bu haftadan sonra durmaz senin bebiş.bak panik söylemişti dersin.çok sevindim...
allah kucağımıza almayıda nasip etsin.

endişelenme havvacım.o şimdi ultrason elinin altında yaaa...iyice bebişini izliyordur. ne güzel.keşke bi tane ultrason cihazıda ben alsaydım.gitti gidiyorda falan varmı acaba jeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…