ama insanın suyu nasıl geliyor ki yani akıntıyla onu nasıl fark edeceğiz peki?? bende doktorumu arıyım mı ki? üff yaa şu tedirginlikler cnmı çok sıkıyor ya
yok arkadaşım ya kafayı yeme biz birbirimizi korkutuyoruz sonuçda heralde öle bir durumla karşı karşıya kalsak normal olmayız mutlaka kendimizi köü hissederiz en azından canımız makarna istemez heralde:) boşver güsel şeyler konuşalım korkmayalım destek olalımonu ben de bilmiyom bak şimdi yine korkmaya başladım ay kafayı yiycem yaaa kafamçokkarıştı
inşallah canım ya yukarı çıkarsa biraz daha rahat edicem yani kızım daha emniyetteymiş gibi gelicek bana Allah sağ salim yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin sağol canım
yok arkadaşım ya kafayı yeme biz birbirimizi korkutuyoruz sonuçda heralde öle bir durumla karşı karşıya kalsak normal olmayız mutlaka kendimizi köü hissederiz en azından canımız makarna istemez heralde:) boşver güsel şeyler konuşalım korkmayalım destek olalım
ama insanın suyu nasıl geliyor ki yani akıntıyla onu nasıl fark edeceğiz peki?? bende doktorumu arıyım mı ki? üff yaa şu tedirginlikler cnmı çok sıkıyor ya
1 haftadır yukarıya tırmandı ya benimki.benimde wc ihtiyacım artıyor.genelde işten çıkıp eve giderken arabada idrar torbam doluyor sanırım.işte o zaman benim zıpır oraya bi tekmeler atıyor. hemde ardarda....sormayın gitsin.zor atıyorum eve ve tabi istikamet WC.sanki bile bile tekmeliyor benim cadım...
desene bizim zilliler canımıza okuyacak :roflol:
bu cumartesi ciciler alıcam kızıma...yavaş yavaş 30 haftadan sonrada doğum çantamı hazırlarım artık.nolur nolmaz...amniosentez oldum ya erken doğacak die korkuyorum.bide benim zilli maşallah çok hareketli.dar geliyor yeri galiba.çıktı çıkacak...:dance:[/QUOTa
aldığın cicileri çok gösterme senin zilliye sonra onları giycem diye bir an önce gelmeye kalkar otursun oturduğu yerde :roflol:
bu cumartesi ciciler alıcam kızıma...yavaş yavaş 30 haftadan sonrada doğum çantamı hazırlarım artık.nolur nolmaz...amniosentez oldum ya erken doğacak die korkuyorum.bide benim zilli maşallah çok hareketli.dar geliyor yeri galiba.çıktı çıkacak...:dance:
1 ay sonra eksıklerı tamamlasak ıyı olur nolur nolmaz hazır olsun dıye dusunuyrum bende
inanamıyorum...bunlar gerçek mi?ne diyeceğimi bile şaşırdım elektrikler yoktu tüm gün giremedim nete..sorun varmış..ama keşke girmeseydim bugün ..allah sabır versin canım..neden oldu ki?şoktayım..aylin bir sen iki...allah rahmet eylesin..ne diyebilirim ki aylini de arayamadım sırf ne diyeceğimi bilemediğimden..ağlamamak üzülmemek mümkün değil hepsi bizim miniklerimiz..canım allah sabır versin eşine de sana da.. daha dün gece dedim barzey yok diye eşime..keşke mutlu bir haberle gelebilseydin..ne olur kendini toparlamaya çalış..eşinde perişan olmuştur..kendini çok fazla yıpratma canım..Ruhum paramparça...Bedenen de çok acı çektim ama ruhumun acısı dinmiyor....Doktorun söyledikleri kızımı gördüğüm an hala aklımda...
Yaşamaıyor yaşıyamazdıkii o minnacıktıı nasıl tutunsun hayata...Ne yapsın kızım bıraktı kendini melek oldu annesinin canı prensesi Ela sı..
Normal doğum yaptım 4 saatlik sancı sonrasında doktorun eline doğurdum..Ama ölüyordum 40 derece ateş içinde yandım zehirlenmişim işte...Anne sağlığı daha önemli dediler...Bebeğin olur dediler doğum yaptırdılar...
Bilmiyorumkii ne yaşıyorum nerem acıyor ne hissediyorum bilmiyorum hergecee kızımla kabuslar görüyorum..bir dahada bbek düşünemiyorum ne yapcam şimdi ben nerden başlıcam..evde odası bile hazırdı eşyaları minnacık pempiş çoraplar tulumlar..ilk ayakkabısı...
Tutunamadı kızım saçları vardı annesinin gibi uzun olcaktmıştı bellii...İçim ruhum paramparça....
Birşeyi ihmal etmeyin ishal dahi olsanız doktora gidin lütfen.
yok canım bugün gezme değil..elektrikler yoktu giremedim arıza varmış erdek küçük yer sorun oldu mu bitmiyor hemen...ondan giremedim sonra yürüyüş derken ancak geldim..çok üzüldüm ama gerçekten..daha dün gece aklıma geldi barzey yok diye hatta eşime söyledim...canım sen sakın kendini üzme olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?