evet ya tuvalete taşınır oldum bir de bizim katta yok tuvalet üst katta sürekli merdiven çıkıyorum gerçi iyi oluyor da evde geceleri sürekli kalkar oldum oraya da yatağımımı taşısam :1rolleyes:
Hiç bir sağlık sorunum yoktu bebeğimin 3lü taraması detaylı usg si herşey mükemmeldi....Düşmüştüm ama onun bile en ufak zararı yoktu..
Sadece ishal durumum vardı gayet güzel geçiyordu..ama bebeğin sıvısı kanıma karışmış ve beni zehirlemeye başlamış..ateşler içinde yandım kustum sonra testler usg ler cihazlar ve sonuç koyuldu..Bebeğimde bende çok sağlıklıydık doktorlar neden arama dediler herkesin başına gelecek bir şey dediler...
ve normal doğum yaptım bebeğimde canlı idi zaten...gerisini bilmiyorum bilmekte istemiyorum..
dikkat edin ateşiniz olursa falan hemen dr ye gözükün ve teşekküllü hastahanelere gidin..
Hepinize çok teşekkürler ben nadasa bırakıyorum kendimi ve ruhumu......Hoşcakalın arkadaşlar....
KEZBANcım ya ikiz bebişlerin bakımıda ne zordur.ama ne tatlı olurlar.eşimin ailesindede var.ikizler erkek ikiside.ayy bi yaramazlar bi yaramazlar...tatlicadiarzu ama çokta tatlılar yaaaaaaaaa...Şeniz hatta ben ilk ultrasona gireceğim zaman kafamı karıştırmışlardı.ailede var ikiz sizdede olabilir diye.ben ultrasonda dr a 5 kez sordum tek mi? emin misiniz? ikiz olamaz mı falan diye... çıldırmıştı dr.adam en sonunda 'tek diyorum, başka yooookkkk' demişti ...2 hafta sonra telefon açmıştım.kis bölgemde ağrı vardı.kendimi tanıtmaya çalışıyordum.dr birden şu iikizmi tekizmi diyen hastam diilmisin demişti
ta kendisiiiiiiii demiştim.bakımı zor.yardımcı olarak yanında birisi duracak mı?
bu cumartesi ciciler alıcam kızıma...yavaş yavaş 30 haftadan sonrada doğum çantamı hazırlarım artık.nolur nolmaz...amniosentez oldum ya erken doğacak die korkuyorum.bide benim zilli maşallah çok hareketli.dar geliyor yeri galiba.çıktı çıkacak...:dance:
CADIARZUbakalım tatlı mı olacak acımı görüceez.bakımları konusunda annem artık bir süre bizde kalır en azından uyku düzenleri olana kadar. ondan sonra eşimle beraber idare ediceez. ben en çok ikisi beraber ağlasın ikisi beraber uyusun istiyorum ama tek yumurta ikizi değiller bakalım nasıl olacaklar. şimdiden birbirlerinden farklılar kızım çok hareketli oğlum daha sakin.mozart'ı oğlum seviyor kızım tekmeliyor.acıkınca kızım deliriyo yemekten sonra oğlum durmuyor vallahi bende anlamadım bu işi....:uhm:
merhabalarr ben geldimm tekrarr kezbancımm senin bebişller ne güzell tekmeliyorlarmışş öylee allahım nazarlardan korusunn tatlımm.
barzey sana allahtan sabır diliyorum.
foruma katılmamayı düşünen arkadaşlarımı da son derece haklı buluyorum. bu iki ölüm haberinin dışında da bazen burada yazılanlar beni fazlasıyla sterese sokuyor. normalde çok saçmasapan gelebilecek şeylerden inanılmaz endişe duyuyorum acaba bende mi diyorum. arkadaşlar lütfen birbirimizi endişelendirecek mesajlar yazmayalım.( sözüm asla barzey ve tosbaa ya deil. nolur yanlış anlaşılmasın.) doktorumuz var ona sorabiliriz endişelerimizi en iyi bilecek kişi de odur. sonuçta herkesin gebeliği birbirinden farklı. sende de var mı gibi sorular ve cevaplar bana çok doğru gelmiyor. teşekkürler
bu arada kasıkta taşıyan kız anneleri benimki oğlan benimki de kasıkta. yoksa kız mı:))) hatta kasığımdan bile aşağıda hissediyorum bazen o kadar yani.
akıntı sorunu bende hamileliğimi öğrendiğimden beri var. ben sormadan doktorum sölemişti akıntıların artacak diye, o nedenle hiç takmadım.
bu arada makarna suyu koydum e bu kadar olmaz hepimizin akşam yemeği makarna sanırım.
ben de haftaya cumaya 3 boyutluya giriyorum 2. doz tetanoz ve şeker yüklemesi . benim tetanoz iki doz yapılacak birini geçen ay olmuştum. bir de tetanozun bir zararı yok arkadaşlar ben çok araştırdım bilginiz olsun.
sevgiler hepinize
barzey sana allahtan sabır diliyorum.
foruma katılmamayı düşünen arkadaşlarımı da son derece haklı buluyorum. bu iki ölüm haberinin dışında da bazen burada yazılanlar beni fazlasıyla sterese sokuyor. normalde çok saçmasapan gelebilecek şeylerden inanılmaz endişe duyuyorum acaba bende mi diyorum. arkadaşlar lütfen birbirimizi endişelendirecek mesajlar yazmayalım.( sözüm asla barzey ve tosbaa ya deil. nolur yanlış anlaşılmasın.) doktorumuz var ona sorabiliriz endişelerimizi en iyi bilecek kişi de odur. sonuçta herkesin gebeliği birbirinden farklı. sende de var mı gibi sorular ve cevaplar bana çok doğru gelmiyor. teşekkürler
bu arada kasıkta taşıyan kız anneleri benimki oğlan benimki de kasıkta. yoksa kız mı:))) hatta kasığımdan bile aşağıda hissediyorum bazen o kadar yani.
akıntı sorunu bende hamileliğimi öğrendiğimden beri var. ben sormadan doktorum sölemişti akıntıların artacak diye, o nedenle hiç takmadım.
bu arada makarna suyu koydum e bu kadar olmaz hepimizin akşam yemeği makarna sanırım.
ben de haftaya cumaya 3 boyutluya giriyorum 2. doz tetanoz ve şeker yüklemesi . benim tetanoz iki doz yapılacak birini geçen ay olmuştum. bir de tetanozun bir zararı yok arkadaşlar ben çok araştırdım bilginiz olsun.
sevgiler hepinize
elvinciiim pijamaların olur merak etme en büyük boyu aldıysan bende aldım geçen hafta sadece mevlüt için loğusalık takım alıcaam kendime ama doğumdan sonra hem bebeklerime hem kendime alıcaam.(inş.)
ikizlere gelince bu kadar teyzesi var forumda çevremde debir o kadar var eeeeee teyzelik kolaymı?
kızbebeklerin hepsi biraz cadı galiba. ben kızları sakin bilirdim.dünyanın dengesi bozuluyorya erkekler uslu kızlar fena şimdilerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?