2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KEZBANcım ya ikiz bebişlerin bakımıda ne zordur.ama ne tatlı olurlar.eşimin ailesindede var.ikizler erkek ikiside.ayy bi yaramazlar bi yaramazlar...tatlicadiarzu ama çokta tatlılar yaaaaaaaaa...Şeniz hatta ben ilk ultrasona gireceğim zaman kafamı karıştırmışlardı.ailede var ikiz sizdede olabilir diye.ben ultrasonda dr a 5 kez sordum tek mi? emin misiniz? ikiz olamaz mı falan diye... çıldırmıştı dr.adam en sonunda 'tek diyorum, başka yooookkkk' demişti ...2 hafta sonra telefon açmıştım.kis bölgemde ağrı vardı.kendimi tanıtmaya çalışıyordum.dr birden şu iikizmi tekizmi diyen hastam diilmisin demişti
ta kendisiiiiiiii demiştim.bakımı zor.yardımcı olarak yanında birisi duracak mı?

evet ya tuvalete taşınır oldum bir de bizim katta yok tuvalet üst katta sürekli merdiven çıkıyorum gerçi iyi oluyor da evde geceleri sürekli kalkar oldum oraya da yatağımımı taşısam :1rolleyes:

aynen ben de nilalcim gece kaç kere kalkıyorum gün içinde kaç kere gidiyorum bilmiyorum. :uhm: günde 2 litre falanda su içiyorum
su içmeyen ben için büyük başarı bu :)

cnm benim herşey Allah'tan. her olanın vey olacağın bi sebebi vardır. sen kendine şimdi dikkat et ve toparla,hayırlısı ile güzel haberlerini duyacağız inşallah gene. biz de kendimize ve bebeklerimize dikkat edeceğiz cnm,sen de kendine dikkat et..

CADIARZUbakalım tatlı mı olacak acımı görüceez.bakımları konusunda annem artık bir süre bizde kalır en azından uyku düzenleri olana kadar. ondan sonra eşimle beraber idare ediceez. ben en çok ikisi beraber ağlasın ikisi beraber uyusun istiyorum ama tek yumurta ikizi değiller bakalım nasıl olacaklar. şimdiden birbirlerinden farklılar kızım çok hareketli oğlum daha sakin.mozart'ı oğlum seviyor kızım tekmeliyor.acıkınca kızım deliriyo yemekten sonra oğlum durmuyor vallahi bende anlamadım bu işi....:uhm:

bennay nilal sanemcim akıntı normal hamile değilkende yaşadığımız bir şey. doğum için gelen suya havlu dayanmıyomuş merak etmeyin içinizi ferah tutun.siz böyle düşündükçe daha da kendinizi ve bebeğinizi strese sokuyosunuz,aman yapmayın canlarım..pozitif düşünün!!!! makarna mesela ehuehueheuhue :)))

oh ohh ne güsel annesi ile alışveriş yapacak bizim cadı :)) aldıklarının rsimlerini çekip bize de göster cnm. ben de haziran sonuna doğru hastane çantamı hazırlamayı düşünüyorum. annemle dışarı çıktık demin,yazlık pijama takımı aldık incecik penye önden düğmeli,emzirirken kolay olsun diye somon rengi..içine sığacak mıyım acaba :uhm: :) en büyük bedeni aldık ama CADIARZU ..off giderek büyüyorum yaww :1shok:

özgecim hoşgeldin cnm,biz de bugün şok olduk,kendimizi akşama doğru toparladık. konuyu değiştiriyoruz habire kafamız dağılsın diye.
kezbncım ikiz bebek zor Allah sana kolaylık versin bu arada kızın cadı bi şi olacak şimdiden durmadığına göre annesi :) :dance:

barzey sana allahtan sabır diliyorum.
foruma katılmamayı düşünen arkadaşlarımı da son derece haklı buluyorum. bu iki ölüm haberinin dışında da bazen burada yazılanlar beni fazlasıyla sterese sokuyor. normalde çok saçmasapan gelebilecek şeylerden inanılmaz endişe duyuyorum acaba bende mi diyorum. arkadaşlar lütfen birbirimizi endişelendirecek mesajlar yazmayalım.( sözüm asla barzey ve tosbaa ya deil. nolur yanlış anlaşılmasın.) doktorumuz var ona sorabiliriz endişelerimizi en iyi bilecek kişi de odur. sonuçta herkesin gebeliği birbirinden farklı. sende de var mı gibi sorular ve cevaplar bana çok doğru gelmiyor. teşekkürler
bu arada kasıkta taşıyan kız anneleri benimki oğlan benimki de kasıkta. yoksa kız mı:))) hatta kasığımdan bile aşağıda hissediyorum bazen o kadar yani.
akıntı sorunu bende hamileliğimi öğrendiğimden beri var. ben sormadan doktorum sölemişti akıntıların artacak diye, o nedenle hiç takmadım.
bu arada makarna suyu koydum e bu kadar olmaz hepimizin akşam yemeği makarna sanırım.
ben de haftaya cumaya 3 boyutluya giriyorum 2. doz tetanoz ve şeker yüklemesi . benim tetanoz iki doz yapılacak birini geçen ay olmuştum. bir de tetanozun bir zararı yok arkadaşlar ben çok araştırdım bilginiz olsun.
sevgiler hepinize

elvinciiim pijamaların olur merak etme en büyük boyu aldıysan bende aldım geçen hafta sadece mevlüt için loğusalık takım alıcaam kendime ama doğumdan sonra hem bebeklerime hem kendime alıcaam.(inş.)

ikizlere gelince bu kadar teyzesi var forumda çevremde debir o kadar var eeeeee teyzelik kolaymı?
kızbebeklerin hepsi biraz cadı galiba. ben kızları sakin bilirdim.dünyanın dengesi bozuluyorya erkekler uslu kızlar fena şimdilerde.

çok tatlı yaaaaaaaaaa!yerim ben ikisininde hareketlerini...aman çift yumurta ikizi daha iyi bak bir kız bir erkek hem de ikisi de farklı karakter..daha ne olsun.:teytey:maşallahkezbancım sadece ilk evrlerde allah kolaylık versin sonra alışırsın nasılsa..:sm_confused:

a.s.canım arkadaşlarım hepinize iyi uykular dilerim. rüyanızda bebişininizi görürsünüz inşallah. iyi hafta sonları öpüyorum herkesi

merhabalarr ben geldimm tekrarr kezbancımm senin bebişller ne güzell tekmeliyorlarmışş öylee allahım nazarlardan korusunn tatlımm.

ben de hepinize iyi geceler diliyorum ve öpüyorum hepinizi:)iyi haftasonları dilerim ben de...miniklerinize iyi bakın arkadaşlarım...

merhabalarr ben geldimm tekrarr kezbancımm senin bebişller ne güzell tekmeliyorlarmışş öylee allahım nazarlardan korusunn tatlımm.

a.s.teşekkürler arkadaşım. seninle aramızda tam 2 hafta var 2 hafta sonra sende görürsün bak 20. haftaya göre çok farklılar aslı. bakalım senin oğluşun ağır abi mi? yoksa afacan mı?( aslında şimdiden bellidir bile)yerimseniben

cnm benim 3 boyutlu kime benzediğini gösteren usg di mi?resmini veriyorlar hani.ne güzel,göreceksin oğluşunu.ben de sanırım 2 hafta sonra dalan 4 boyutluya gireceğim resmini çok merak ediyorum :dance:
akıntı bende de var,daha öncede kullanıyordum devam ediyorum günlük ped kullanımına.
bebişlerimizin kasıkta olması normal daha önce de dedim ya kısa süre sonra yukarıda,aşağıda,sağda,solda heryerde hissedeceğiz miniklerimizi :)
bi makarnadır gitti bugün walla pıtpıtcım :) hepimize afiyet olsun !!! lülülülülülü

cnm benim 3 boyutlu kime benzediğini gösteren usg di mi?resmini veriyorlar hani.ne güzel,göreceksin oğluşunu.ben de sanırım 2 hafta sonra dalan 4 boyutluya gireceğim resmini çok merak ediyorum :dance:
akıntı bende de var,daha öncede kullanıyordum devam ediyorum günlük ped kullanımına.
bebişlerimizin kasıkta olması normal daha önce de dedim ya kısa süre sonra yukarıda,aşağıda,sağda,solda heryerde hissedeceğiz miniklerimizi :)
bi makarnadır gitti bugün walla pıtpıtcım :) hepimize afiyet olsun !!! lülülülülülü
drum bana tetanoz yaptırmana gerek yok dediği için yaptırmadım cnm

walla denemedim pijamayı doğum sonrsı evde rahat ederim dye aldık emzirirken falan..hastane ve lohusa için var bişiler de bi hurçları açmam gerek :)
teyzeleri yesin o minikleri kezbancım :)
ee zamane veletleri walla dediğin gibi şimdiki zamanda kızlar bi alem,bizim cadılar da öyle olacak herhalde :))
aman aman sağlıkla gelsinler de hayırlısı ile

kızlar herkese ve minik yeğenlerime tatlı rüyalar,güzel bir h.sonu diliyorum
hepinizi öpüyorum Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…